lınk alabılır mıyız mümkünse garmın haritası için
bu aksam kardesıme aldım telı:... bataryayı taktık falan sallayınca telın ıcınden sesler gelıoo bıde bataryadanda ses gelıo sallayınca ?? nedenı ne canımı sıktı aksam aksam
ben 5800 ı o kadar sordum ama vazgeçtim gittim blackberry 9700 aldım klavyeye alışmaya çalışıyorum sayıları yazacaın zaman sürekli shifte basman gerekiyo hızlı olamıyosun.![]()
Bende bugun 5800 aldım şu ana kadar genel ozellıklerı cok guzel..
Ovi nin sür seçeneğinde 10 gün trial ı var hemen bır heves actım denedım mis gibi getirdi kapıya kadar bir hoşuma gitti
Ama ben Ovi nin komple ücretsiz oldugunu duymustum sanki,satan arkadaşta yürüyerek evet fakat araç kullanımında ücretli dedi.Şimdi garmin kurmayı düşünüyorum verilen linke baktım çok karışık geldi ve neyi nasıl kuracağımı anlayamadım.Pc ye kurup sonra telemı aktarıcam nasıl olucak.Birde bu pc suite denen programı netten mı ındırıyoruz bana kutu ıcınden ufak bır cd cıktı ama herhangı bır sey kurulmadı sadece guncelleme kontrol etti durdu.
tele şu usblerden bulaşan recycler virüsü bulaşmış pff nası temizlicez bnuu ya
bahsettigin olay nedir acarmısın?
bende red de v.40 yuklemesi cıkmıyo dıye product kodunu degıstırıp navi yuklemesını yapmıstım.
gecengun nokıa center da red ın v.40 ını yuklettım orda soledım telefon kendılıgınden kapanıyo acılıyo fılan dıye nedenını sordum hafıza kartındakı vıruslu dosyalardan yapar hafıza kartını resetlıyın dedı.
eger oleyse s.ctık hangı dosyada ne var bılmıyoruzkı. :S umarım bu o dedıgın degıldır..
eğer öyle bişey varsa senin telde hem tel hafızasını hem de hafıza kartını resetlemek lazım benim ki bilgisayar virüsü taşınabilir disklerden geçiyo komple telefonu sil baştan etmek lazım yada symbian telefonlar için antivirüsler varmış heralde netten onları yüklemek lazım telefona
Az önce güncelleştirmeye çalışıyordum telefonu, bulamadı güncelleştirmeyi..
NSS yükletip anlatılan şekilde yaptım bu sefer v40 ı buldu.Yükledim 135 mb yükledi sonra güncelleştirme yapılıyordu hata verdi görmedi usb çıktı vs. dediki takılı duruyordu oradada zaten böyle birşey olabileceğini söyledi ama defalarca tekrar dene yaptım olmadı en son çıkan yardım mesajındaki herşeyi uyguladım en sonda işlemi iptal edebilirsiniz ibaresini görünce işlemi iptal ettim fakat telefon bir kapandı hiç bir şekilde açılmıyorNe yapabilirim bir fikri olan varmı
Teli usb ile bağlayıpta tuşuna bastıgımda usb den algılıyor bilgisayar sesi geliyor fakat tel malesef açılmıyor yardımcı olabilecek varmı
![]()
yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açıyorsun ve el sıkışma ekranına kadar bu tuşları basılı tutuyorsun, sonra formatlama işlemi başlıyor. Eğer güvenlik kodu sorarsa 12345 girersin.
Experience is what you get when you don't get what you want.
:S uzuldum adına.
ksk ege parkın ıcınde nokia center var devinim iletisim bana ordan msj gelmisti en son surumu 1 saat ıcınde yukluyoruz dıye.
benım v.40 yuklu olmasına ragmen sırf red in v.40 ını yukleteyım dıye gıttım bıraktım (bende navi v.40 vardı)
yukledıler tekrar su andada gayet ıyı durumda ama kapanma fılan hala devam edıo.
bence bı nokıa center a gıt yuklet ucretsız.
Benım telefondakı sorun halloldu bu arada nasılda yusuflamıstım of of
Bugun sabahtan verdım aksama aldım yenı yazılımda yuklenmıs cok sukur![]()
Var, gel msnden atıyım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ama live messenger cacık bence, nimbuzz daha iyi hem kinetic scroll calısıyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)