Allah razi olsun, o zaman ortak bir hesap yapalim ben de 50 - 100 verebilirim toplansin para, ihtiyaci olanlar varsa sizin etrafinizda da belirleyelim guzel bir organizasyon gerceklestirelim:)
Printable View
Allah razi olsun, o zaman ortak bir hesap yapalim ben de 50 - 100 verebilirim toplansin para, ihtiyaci olanlar varsa sizin etrafinizda da belirleyelim guzel bir organizasyon gerceklestirelim:)
valla izzetim neye karar verirseniz her türlü uyarım kardeşim.
Hesap numarasını burada paylaşırsan, yarın bende gönderebilirim.
Yönetimimizden bir kişi ile hepimiz adına teslim edilsin derim. Katkıda seve seve bulunurum.
Bende varım eğer böyle bir organizasyon düzenlenirse pm ile bilgilendirebilirseniz sevinirim.
güzel organize olalım kaç kişiyiz şurda rollinge çıkanlar bi gece çıkmasın :)
valla buuuuraaa organize etsin :D
dediğim gibi her türlü uyarım...
Tamam abi hesap açılsın şu dakika bi nevi zekatımızı verelim.
bende veriririm beyler benide ekleyin.
özgün veya buğra hesap no versin onlarda toplayabiliriz
hesap numarasını verin 3 5 bende biseyler yollarım..
kac kisiyiz forumda damlaya damlaya göl olur.
bende elımden geldıgınce yardımda bulunabılırım...
olmuş olmuş canım ercanda yazdıgına göre olmuş bu iş :D reis almadın beni :D
pazatesi hesap no pm atılsın isteyenlere, en cancanlısından alınsın bitane;)
bu şekilde 1 çocuğa yardım yapılcağına 1 milyara 3 ailenin mutfak masrafları çıkar 2 haftalık veya 2 öğrenci okullar açılıcak giydirilir daha mantıklı olur.
yardim isi yapilacaksa bence devamli yapalim . belirli surelerde belirli ihtiyac sahiplerine. hatta mesela bu arkadasa pc lazim ise forumda pc satan veya maliyetine alabilicek bir kimse , calisan var ise bu yoldan alalim . hem ucuza veren kiside hayir etmis olucak hem yardim edebilicek kisilerden baska yardimlar icinde para ayirabilmis olacagiz .
organize olmak lazim . bir kisiyle sinirli kalmamali bence .
Aynen mustinin dedigi gibi, bilgisayar isinde olan arkadas forumda mutlaka vardır.
Forum icinde halledelim o isi de, 1 pc yerine 2 tane alırız o sekilde ;)
kardeş rızkı veren makam belli,onu düşünmeye gerek yok sanırım.
şimdi bu güzel çocuklar bir bilgisayar dilemiş çokmu bunu alalım sonrada senin dedigin gibi bir kaç ögrenciyede giysi alırız.
yönetim öyle bir konuda da yardımı uygun görürse bu ay hiç sigara içmem onada katılırım;)
ampülle fenerle olmuyacak bu iş, TT insani yardım dernegi çözücek inşallah bu işi;)
Hesap numarası alalım.
Her ay duzenlenmesi, hatta sabit bir konu acarak kumbarayi yetkili bir arkadasin tutmasi cok mantikli. Tek bir hesap numarasi olsun, havuz hesabi, ordan pc alinsin, gariban ailelere yardim edilsin, ogrenci okutulsun vs vs vs... Bende varim...
moderatorler on ayak olursa ortak bir hesap acabiliriz....
yine de elinde bilgisayar parcalri olan varsa da olur, ben eski bir bilgisayar ayarlarim demistim..
ben hesap no veririm ancak ihtiyactan fazlasini toplayip sorumluluk almak istemiyorum...