Eski dükkandan kalma bi kasa var suan içindeki parcalar ne durumda nekadarı faal bilmiyorum.Bayramdan sonra onlara bakıp işe yarayn parcaları kargo ile gondericem![]()
Eski dükkandan kalma bi kasa var suan içindeki parcalar ne durumda nekadarı faal bilmiyorum.Bayramdan sonra onlara bakıp işe yarayn parcaları kargo ile gondericem![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
ankarada olanlar aslında banka yoluyla degilde bi bulusma ortamında toplasak daha iyi olur hem bu bahaneyle tanısmıs kaynatmıs oluruz?
izoya mesaj atamıyorum özel mesaj kutusu dolmus bilenler cep tel yollabilir mi kargo için lazım
izzet paraları cukkalayıp hawaiiye kaçmış![]()
![]()
ordan hepimize birer kartpostal gönderecekmiş
![]()
Garanti internet subesinde cep numaram farklı görünüyormus, bu nedenle islem yapamadım 3 kez yanlıs girince de bloke etmis hesabı, bankadan actırabiliyormusum.
Bu nedenle bugun halledemedim, bu aksam elden 50 TL veriyim birisi benim adıma eft yapsın ya da en kötü yarın halledicem.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yavuzum benzer bi sorunda bende var sms ile bi şifre gönderiyo iş bankası ama bi türlü gelmedi kaç kere denediysem bi ayar çekelim de birlikte halledelim olmazsa
Yarın bi sekilde halledelim kanka![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende de bir aksilik oldu. yarın ilk işim.
İzo pm olarak şuanki durumu yollarmısın ?
foruma açık olarak yazılmasın sadece gönderen arkadaşlara pm atılsın bence ..
Bu arada tamamlandığında da foruma mutlaka yaz ki istanbul kanpanyasının startını verebilelim .
Görüşmek üzere ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bende payıma düşeni bu sabah yolladım![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
selamlar, şu an 150 tl civarı bir para toplandı, buna beni de eklerseniz 200 deyin, hanüz mönitörlerimiz gelmedi, bayram tatilinde ankara dışında olacağım kargoyu o tarihe göre ayarlarsak daha güzel olur.
bir bu kadar daha toplarsak güzel bir hediye yaparız diye düşünüyorum.
Allah herkesden razı olsun..
kanka yavuz ve benide ekle 100 TL de bi gönderemedikufak bir sorun var
beyler hadin ama pamuk eller cebe.
150 msj yazılmış msj başı 10 ytl olsa iyi bir makina toplanır. para fazla olursa ekranıda sıfır alın derim ben. gelen ekranları pc. alıcagınız yere uygun bir fiyata saydırın, komple yeni olsun bence
bayram işi olur bari şeker gibi
kardeş güzel bir iş yaptın Allah gönlüne göre versin. destek olan ve destek olmayı gönlünden geçiren kardeşlerdende kaza bela uzak olsun.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)