Evet oylar Benjamin Linus'a![]()
Evet oylar Benjamin Linus'a![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bitsin de kurtulalım. 1 ay oynar 11 ay tatil yapar, kıçı havada bir dizi. baştan izledik diye katlanıyoruz. zaten çoktandır baymaya da başladı.
1. ve 2.sezon efsaneydi,diğer sezonlarıı da hiç kaçırmadım ama asla ilk 2 sezon gibi olamadılar.6 da zannetmiyorumki olsun.
ben sadece 3.sezonda hayal kırıklığı yaşamaıştım
4.sezon iyiydi bence ama kafaları çok karıştırdılar flash forwardlarla
5.sezonu nefessiz izledim , muhteşemdi ve artık birçok şey yerine oturdu gibi.. 6.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. gelmiş geçmiş en merak uyandıran dizidir bence.. sezon aralarında uzun aralarda insanın canını sıkarlar ama sezon başlayıp bölümleri izlerken her bölümde en az 1-2 kere "lann..bu nerden çıktı ..hasss......" diyince keyfi çıkmaya başlıyo
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
yeni bölüm bu akşam mı yayınlanıcak??? sabaha torrenten çekerim![]()
dizinin turkiye haklari dijiturk ustunde oldugu icin direk link degil download sitesini veriyorum:
http://www.forumlost.blogspot.com/
edit by tool
-------------------------------------------------------------
lost 6. sezon 1. bolum tek link . indirmek isteyenler cekebilir .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Keşke Bizim dizi yapımcılarıda izleseler, yaratıcı olsalar artık.
lostun 6. sezonu çok oldu da kurtlar vadisinin bilmem kaçıncı sezonu az mı oldu ?
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.