Fena değildi. Gerçekten hissettiğimse gerçekten bitmesini istediğim.![]()
Fena değildi. Gerçekten hissettiğimse gerçekten bitmesini istediğim.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
macera devam ediyor fulll izledik bunuda izleriz
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Bambaşka yerlere gitti lost 6. sezonda yeni yeni karakterler çıkmaya başladı korkuyorum bende bi 6 sezon daha gidicek diye![]()
Nikon D700
Nikon 24-85mm
Nikon 85mm f1.8
Nikon 50mm f1.8
Nikon 70-300mm
ben daha etkileyici bir sezon baslangici bekliyordum aslinda , cokta tatmin olmadim ama yine de guzeldi..
peki bir soru
desmond in ucakta ne isi vardi![]()
Lost![]()
haftaya kadar kafadaki soru ;
şimdi bu john locke gorunumundeki black smoke un evi neresi ???
Bence black smoke bölüm başında jacobla konuşan eleman.HEp jacob'u öldürmek istediğini söylüyodu ztn...Muhtemelen jacob onu öldürmüş şimdi intikam alıyo...
bir teoriye göre adadaki zaman yolculuğu sırasında insanların kaderinde ölümün geldiği anlara müdahale eden bir mekanizma.. Mr.Eko nun ölüm sebebini anımsamaya çalışıyorum, bir iki kere ölümden kurtulmuştu , sonunda black smoke Yemi karakterine bürünüp onu ölüme sürüklemişti
black smoke un evi sanırım şu temple.. hani şu sayid in can bulduğu.. o yüzden oranın etrafını tozla çevreledi sanırım oranın sakinleri..
şu heykelin olduğu yer olması biraz zor gibi.. orası su altında kalmış çünkü.. bir de john locke black smoke u takip ederken bi yer vardı hani.. jack in babası kılığındaydı yine black smoke. belki de evi orasıdır. ama bütün hazırlıklar temple da . bizimkiler de orada.. sanırım haftaya olay orada dönecek..
amaaan ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)