bayramda yollarda olacam filmlerim esim ve cocugumla beraber :D
Printable View
bayramda yollarda olacam filmlerim esim ve cocugumla beraber :D
Allah ayrdımcınız olsun
araba zaten hanimin uzerine. cam filminide onun icin yaptirdim zaten. trafikde cok fazla sayida okuz oldugundan dolayi en azindan icerisi gorunmeyince dikkat cekmiyor. kasa itibari ile yollarda cok fazla rahatsiz ediliyoruz zaten lancer'la. hele bir keresinde aracda tekim ve ise yetisecem diye acelede ederken yunuslar durdurdu genel arama diye. indirdiler arabadan arama yaparken biri oburune lan bu bildigin lancermis evo diilmis dedi :D iki muhabbet sonrasinda saldilar biraktilar. evo arayacaz diye sevindiydik dediler birde. o zaman film cam yoktu ama :D
komik olmakdan ziyade insan gibi davranip saygili seviyeli anlayisli ve durustte olabiliyor bazilari bi kac kere oyleside denk gelmisdi cok hosuma gitmisdi. keske hepsi oyle olsa diye hayiflaniyor bazen insan. ama kimiside insani insan olmakdan bezdiriyor canindan bezip orada katliam yapasi geliyor insanin.
Sonuna kadar katılıyorum uzun süredir tır sürücüsüyüm ve hiç birşey şeyden bıkmadıgım kadar bıktım sellektör yapmakdan düşün işte ben tırdayım o sisfarı benim gözümü alıyorsa gerisini sis hesaplayın.
Özellikle otobüs şöförleri açık bırakırlar sırf hava olsun karşıdakini nasıl bir duruma soktuklarını bilmezler .
gece sis yokken açık gidenin sisi kırılsın ...
Ankara sizede geçmiş olsun :o hep çocuklarla geziyorum camlarda filmli, egzoz yok ama taktırayım artık farz oldu :D
Evet bazıları insan evladı oluyor gerçekten insanca yaklaşıyor yani çevirmeye girerken yaşadığım tedirginlik uçup gidiyor. Kimisi de insanı deli ediyor direksiyonda sinirden ağladığımda oldu. Adam yağmur yağarken sisli havada açtığım sis farından ceza yazdı ne zaman yakılırki bu sis farı nerde kullanılır acep.
Yaşadığımız sürece böyle ilginçliklerle karşı karşıya kalacağız
zuhauhauahaua :D yok yok beni durduranlar sabit duruyorlardi robocop misali yolda :D gozune kesdirdigini aliyor digerlerine gec gec yapiyordu :D sabit duranlardan ve son anda aklina bisii gelenlerden korkarim zaten. bir defasindada yolda bi polis otosu ile yanyana gidiyoruz trafik kesmekes adim adim gidiyoruz. donup donup bakiyor bende ona bakiyorum o bakiyor ben bakiyorum yenimahalleden cevik kuvvetin onune kadar geldik o saga dondu ben duz devam ettim. derken ruzgarli koprusunun altinda aldilar anans etmis beni almalari icin. yangin sondurucu var ilk yardim cantasi var ceset torbasi var tebesir oda var emniyet kemeri takili o var bu var su var her bisii var trafigi tehlikye sokacak sekilde arac kullanmakdan yazdi yine yazacagini sabah trafigi adim adim gidiyor zaten arti yanimdaki polisden bile daha sakin kullaniyordum en sag seritteydim zaten istedikden sonra her sekilde herseyi yapiyorlar zaten okuzle karsilma orani cok yuksek yani.
bugün ankarada hava günlük güneşlik birazdan motoru alıp cıkıyorum.ankaradaki bütün uygulamalardan dip gaz geccem sizin icin arkadaslar :D:D
adamları goruyorum onlara dogru giderken sonuna kadar asılıyıorum butun cadde inliyo ama kimse donup bakmıo bile,boyle rahat ses cıkarabileceginiz bi arac yoktur sanırım polislerin umurnda degil :D:D
çok konuşuosn fati alıcan başına belayı görücem bp de seni sora :D sen yine de tapa gaz gitme :D
hadi bakalım mermi sıksalar yetişmez diyorsun :D
hayırlısıyla egzozu standarta çeviriyorum bugün. ızdırap sona eriyo :D
Valla biz o emniyet müdüründen kurtulduk ya darısı başınıza :D Şimdi biraz imrendiriyo gibi olcak ama bugün sabah işe giderken bi polis memuruyla dialoğumu anlatıyım :D
Kırmızı ışıkta bekliyorum bi yandan arabada komple düz boru eksoz sistemi ve sebring son susturucu olduğu için böğürtülü bi şekilde rölantide çalışıyo her neyse polis yanıma geldi ilerde bi sağa çek bakalım evraklarını hazırla geliyorum dedi yaklaşık 35 yaşlarında bi eleman arabadan indim elimde ruhsat ehliyet bekliyorum;
Polis - Ehliyetin var mı bakıyım senin
Ben - Olmaz mı amirim hemde 80 ceza puanım var :D
Polis - Bu eksoz ne oğlum böğürüp duruyo bi bas bakıyım gaza (O sırada gaza basıyorum gözler pörtledi ortalığı yırtıyo ne eksozumuş beeee :D)
Ben - Amirim 2000 motor GTI araba genç adamız normal binemiyoruz ki kaşıntı tutuyo
Polis - Sende haklısın be kardeşim. Dur bi merkezden sorgulayım bakıyım ne çıkacak. (sorgulama temiz) Oğlum hani 80 di la ceza puanın 70 miş.
Ben - Amirim valla kasım sonu askere gidiyorum yapma etme elbet bi gün söktürürüm eksozu hadi yazma boşver. (Bu sırada polis arabanın ön arka kapıyı açıyo içine bakıyo bagajı açıyo göz atıyo)
Polis - Valla mı askere mi gidiyon gardaşım şunu bana satta öyle git be. :D
Ben - Boşver abi ne işin var başına bela olur ben sana temi bişey bulurum dedim numarasını aldımve ağır ağır uzaklaştım. Ve güleryüz.... :D Eski emniyet müdürümüz (şimdiki Ankara emniyet müdürü) olsaydı hiç kaçarı yok haşırt ceza + park :D
bi sorum var, seridin ortasindan giden surucuye niye ceza kesilmiyo?
Yansıtıcı folyo nedir resmini görebilirmiyiz ?
ben kullanmıyorum ama bir ark kullanıyo oda almanyadan gelirken getirmiş orada foto olayına karşı satıyolarmış burda da işe yarıyodur heralde