User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
184 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ankara antares polis uygulaması

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayramda yollarda olacam filmlerim esim ve cocugumla beraber

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ayrdımcınız olsun
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayramda yollarda olacam filmlerim esim ve cocugumla beraber
    hanım çocuk varken elleşmiyorlar sağolsunlar
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı godfather Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hanım çocuk varken elleşmiyorlar sağolsunlar
    araba zaten hanimin uzerine. cam filminide onun icin yaptirdim zaten. trafikde cok fazla sayida okuz oldugundan dolayi en azindan icerisi gorunmeyince dikkat cekmiyor. kasa itibari ile yollarda cok fazla rahatsiz ediliyoruz zaten lancer'la. hele bir keresinde aracda tekim ve ise yetisecem diye acelede ederken yunuslar durdurdu genel arama diye. indirdiler arabadan arama yaparken biri oburune lan bu bildigin lancermis evo diilmis dedi iki muhabbet sonrasinda saldilar biraktilar. evo arayacaz diye sevindiydik dediler birde. o zaman film cam yoktu ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    araba zaten hanimin uzerine. cam filminide onun icin yaptirdim zaten. trafikde cok fazla sayida okuz oldugundan dolayi en azindan icerisi gorunmeyince dikkat cekmiyor. kasa itibari ile yollarda cok fazla rahatsiz ediliyoruz zaten lancer'la. hele bir keresinde aracda tekim ve ise yetisecem diye acelede ederken yunuslar durdurdu genel arama diye. indirdiler arabadan arama yaparken biri oburune lan bu bildigin lancermis evo diilmis dedi iki muhabbet sonrasinda saldilar biraktilar. evo arayacaz diye sevindiydik dediler birde. o zaman film cam yoktu ama
    valla bazen çok komik olabiliyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yunuslar durdurdu genel arama diye. indirdiler arabadan arama yaparken biri oburune lan bu bildigin lancermis evo diilmis dedi iki muhabbet sonrasinda saldilar biraktilar. evo arayacaz diye sevindiydik dediler birde. o zaman film cam yoktu ama

- şş olm aha evo durduralım hadi
    - hasss harbi lan dur önüne kırayım ben
    - çabuk çabuk ! kaçabilir !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı godfather Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bazen çok komik olabiliyorlar
    komik olmakdan ziyade insan gibi davranip saygili seviyeli anlayisli ve durustte olabiliyor bazilari bi kac kere oyleside denk gelmisdi cok hosuma gitmisdi. keske hepsi oyle olsa diye hayiflaniyor bazen insan. ama kimiside insani insan olmakdan bezdiriyor canindan bezip orada katliam yapasi geliyor insanin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sis farını sis olmadan kullanmak yasak ! bu kanunda acık secık yazıyor . demekkı sis olmadan kullanmamamız gerekır ama herkez sıs farını yakıp gezıyor . sıs farı uzun yolda kazaya sebebiyet .
    Sonuna kadar katılıyorum uzun süredir tır sürücüsüyüm ve hiç birşey şeyden bıkmadıgım kadar bıktım sellektör yapmakdan düşün işte ben tırdayım o sisfarı benim gözümü alıyorsa gerisini sis hesaplayın.

Özellikle otobüs şöförleri açık bırakırlar sırf hava olsun karşıdakini nasıl bir duruma soktuklarını bilmezler .

gece sis yokken açık gidenin sisi kırılsın ...

Ankara sizede geçmiş olsun hep çocuklarla geziyorum camlarda filmli, egzoz yok ama taktırayım artık farz oldu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    komik olmakdan ziyade insan gibi davranip saygili seviyeli anlayisli ve durustte olabiliyor bazilari bi kac kere oyleside denk gelmisdi cok hosuma gitmisdi. keske hepsi oyle olsa diye hayiflaniyor bazen insan. ama kimiside insani insan olmakdan bezdiriyor canindan bezip orada katliam yapasi geliyor insanin.
    Evet bazıları insan evladı oluyor gerçekten insanca yaklaşıyor yani çevirmeye girerken yaşadığım tedirginlik uçup gidiyor. Kimisi de insanı deli ediyor direksiyonda sinirden ağladığımda oldu. Adam yağmur yağarken sisli havada açtığım sis farından ceza yazdı ne zaman yakılırki bu sis farı nerde kullanılır acep.
    Yaşadığımız sürece böyle ilginçliklerle karşı karşıya kalacağız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

- şş olm aha evo durduralım hadi
    - hasss harbi lan dur önüne kırayım ben
    - çabuk çabuk ! kaçabilir !

zuhauhauahaua yok yok beni durduranlar sabit duruyorlardi robocop misali yolda gozune kesdirdigini aliyor digerlerine gec gec yapiyordu sabit duranlardan ve son anda aklina bisii gelenlerden korkarim zaten. bir defasindada yolda bi polis otosu ile yanyana gidiyoruz trafik kesmekes adim adim gidiyoruz. donup donup bakiyor bende ona bakiyorum o bakiyor ben bakiyorum yenimahalleden cevik kuvvetin onune kadar geldik o saga dondu ben duz devam ettim. derken ruzgarli koprusunun altinda aldilar anans etmis beni almalari icin. yangin sondurucu var ilk yardim cantasi var ceset torbasi var tebesir oda var emniyet kemeri takili o var bu var su var her bisii var trafigi tehlikye sokacak sekilde arac kullanmakdan yazdi yine yazacagini sabah trafigi adim adim gidiyor zaten arti yanimdaki polisden bile daha sakin kullaniyordum en sag seritteydim zaten istedikden sonra her sekilde herseyi yapiyorlar zaten okuzle karsilma orani cok yuksek yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zuhauhauahaua yok yok beni durduranlar sabit duruyorlardi robocop misali yolda gozune kesdirdigini aliyor digerlerine gec gec yapiyordu sabit duranlardan ve son anda aklina bisii gelenlerden korkarim zaten. bir defasindada yolda bi polis otosu ile yanyana gidiyoruz trafik kesmekes adim adim gidiyoruz. donup donup bakiyor bende ona bakiyorum o bakiyor ben bakiyorum yenimahalleden cevik kuvvetin onune kadar geldik o saga dondu ben duz devam ettim. derken ruzgarli koprusunun altinda aldilar anans etmis beni almalari icin. yangin sondurucu var ilk yardim cantasi var ceset torbasi var tebesir oda var emniyet kemeri takili o var bu var su var her bisii var trafigi tehlikye sokacak sekilde arac kullanmakdan yazdi yine yazacagini sabah trafigi adim adim gidiyor zaten arti yanimdaki polisden bile daha sakin kullaniyordum en sag seritteydim zaten istedikden sonra her sekilde herseyi yapiyorlar zaten okuzle karsilma orani cok yuksek yani.
    Kusura bakma ama ben o polisi havaya atarım aşagı inmesini beklemem
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün ankarada hava günlük güneşlik birazdan motoru alıp cıkıyorum.ankaradaki bütün uygulamalardan dip gaz geccem sizin icin arkadaslar

adamları goruyorum onlara dogru giderken sonuna kadar asılıyıorum butun cadde inliyo ama kimse donup bakmıo bile,boyle rahat ses cıkarabileceginiz bi arac yoktur sanırım polislerin umurnda degil

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok konuşuosn fati alıcan başına belayı görücem bp de seni sora sen yine de tapa gaz gitme

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok konuşuosn fati alıcan başına belayı görücem bp de seni sora sen yine de tapa gaz gitme
    bela derken

eeeenn fazla barikat marikat kurup butun ankara pesime dusup yakalarlar ondada parka cekerler egzozdan 10 dakka sonra cıkarım

sorunmu yani

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi bakalım mermi sıksalar yetişmez diyorsun

hayırlısıyla egzozu standarta çeviriyorum bugün. ızdırap sona eriyo

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla biz o emniyet müdüründen kurtulduk ya darısı başınıza Şimdi biraz imrendiriyo gibi olcak ama bugün sabah işe giderken bi polis memuruyla dialoğumu anlatıyım
    Kırmızı ışıkta bekliyorum bi yandan arabada komple düz boru eksoz sistemi ve sebring son susturucu olduğu için böğürtülü bi şekilde rölantide çalışıyo her neyse polis yanıma geldi ilerde bi sağa çek bakalım evraklarını hazırla geliyorum dedi yaklaşık 35 yaşlarında bi eleman arabadan indim elimde ruhsat ehliyet bekliyorum;
    Polis - Ehliyetin var mı bakıyım senin
    Ben - Olmaz mı amirim hemde 80 ceza puanım var
    Polis - Bu eksoz ne oğlum böğürüp duruyo bi bas bakıyım gaza (O sırada gaza basıyorum gözler pörtledi ortalığı yırtıyo ne eksozumuş beeee )
    Ben - Amirim 2000 motor GTI araba genç adamız normal binemiyoruz ki kaşıntı tutuyo
    Polis - Sende haklısın be kardeşim. Dur bi merkezden sorgulayım bakıyım ne çıkacak. (sorgulama temiz) Oğlum hani 80 di la ceza puanın 70 miş.
    Ben - Amirim valla kasım sonu askere gidiyorum yapma etme elbet bi gün söktürürüm eksozu hadi yazma boşver. (Bu sırada polis arabanın ön arka kapıyı açıyo içine bakıyo bagajı açıyo göz atıyo)
    Polis - Valla mı askere mi gidiyon gardaşım şunu bana satta öyle git be.
    Ben - Boşver abi ne işin var başına bela olur ben sana temi bişey bulurum dedim numarasını aldımve ağır ağır uzaklaştım. Ve güleryüz.... Eski emniyet müdürümüz (şimdiki Ankara emniyet müdürü) olsaydı hiç kaçarı yok haşırt ceza + park
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi sorum var, seridin ortasindan giden surucuye niye ceza kesilmiyo?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jetlag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi sorum var, seridin ortasindan giden surucuye niye ceza kesilmiyo?
    seridin ortasindan gitsin onune kirsin kaza yapmana sebep olsun sinyali fari stobu parki yanmasin egzosdan duman atsin baca gibi evraklari eksik olsun sigortasi muayenesi olmasin onlara laf yok. sen ben bi cam filmi bi egzost tak surun surun dur ondan sonra...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yansıtıcı folyo nedir resmini görebilirmiyiz ?

ben kullanmıyorum ama bir ark kullanıyo oda almanyadan gelirken getirmiş orada foto olayına karşı satıyolarmış burda da işe yarıyodur heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)