Ben o polislerin yanında bi 15 dk dikildim durmama gibi bi imkan vermiyorlar zaten karşılıklı duruyorlar nerden baksan 15 polis var 4 ekip arabası 5 motorsiklet'li polis vs..
Printable View
ben geçen gördüğümde rahat 15-20 polis vardı
durmamak mümkün değil gibiydi
bu arada cevre yoluna dikkat radarlı sivil araclar geziyor hyundai accent....
Çok kötü zamana denk geldi 4 senedir bi kere ceza yedim oda ruhsat geciktirdiğim için , onun dışında hiç ceza yemedim.Tunalıda , Bahçelide'de bol bol gezerim şansmı yoksa arabanın cüssesinden bişeyemi benzetiyorlar orası tartışılır :) amma velakin düşmeyesiniz ellerine heleki açık egsoz ile.
bu arada ankarada ne kadar çok kaza oluyor farkındamısınız
üzüldüm şimdi boşuna gitti emekler paralar
sis ve aşırı eksoz müzik karşıyım bende herşeyin bir ortası vardır sınırı aşanlara üzülmüyorum ama sadece eksoz ucu orijinal spoyler felan yazık yani.
şu son 4 gündür sürekli burdada her kavşakda bi ekip ve sürekli gezen ona buna ceza yazan ekipler görüyorum oda yetmiyor gibi yanlarında çekiciyle geziyorlar..Yıl sonu yaklaşıyor kotayı doldurmak zorundalar heralde
hayatımda ilk defa k.ören şelaleye inerken cevirme gordum.gerisini varın siz dusunun ne haldeyiz.
bizim bankanin onune hergun gunde 3 seferden toplamda 21-22 tane cekici geliyor goturuyor bizim araclari. bazilari gazi almis duramiyor resmi araclarida park yerlerinden cekmeye cekemedigine ceza yazmaya baslamislar :)
Ya burası Ankara bi yerden sonra birileri çıkar dur der heralde bu olaya , çünki kimisinin babası millet vekili kimisinin babası bakan.
http://www.specterguard.com/original07.htm bu tarz bişey bulabilir miyiz?
kamera kayıtlarında plakanın gizlenmesini sağlayan bir sistem...
cikar at en kolayi :D
Ya çok garip ama bişii paylaşayım sizinle. Geçen gün evin önünde park haline bir navara gördüm. 06 Plaka. dikkatimi çekti, plakayı, plakalıkla birlikte streç film (sera fresh) kaplamış. Ne mantığı var sizce :) Fotoğrafını çekecektim, sahibi hop bilader demesin diye çekmedim:) ama bildiğiniz streç filmdi tencere tabak kaplananından..
ümitköy de park caddesi giriş ve çıkışına yerleştiler hafta sonları kaçış yok
park caddesinde para coktur demislerdir :D