eskiden bi kac kisiye sovuyorduk simdi cemberimizi genisletiyoruz demekki... cem icin daralan cember bizim kicimizda buyuyor nedense....
Printable View
:bravo: Güzel yazmışsın abi. Vergide yaslasınlar, arkadan cezaları yazsınlar olmadı araçlarıda çeksinler En güzeli araba hiç satmasınlarda bizde rahat edelim onlarda :rolleyes: Eğer egsoz sesinden yada egsoz kafasından araba çekiyolarsa beklerim benim kamyonetide bağlasınlar :D Git gide trajikomik bir hal alıyor bakalım sonu ne olacak...
nenehatun 2.ışıklar (eat'n joy) ve kepekli rampada cok sık aralıklarda radar ve cevirme vardı bgün, zor yırttım haberiniz olsun. adi i***nin ç****na eksoz ucumun sadece uc oldugunu görsel acıdan taktıgımı anlatana kadar 1 saat gecti nerdeyse... beni bıraktıgında anlattıgımı hala anlamamıstı !!!!
bence ankarada böylesine trafik ekipleri varken araç satışları durdurulsun!
valla sımdı eve yenı gırdım.yenımahalle oturuyorum.ragıp tuzun caddesınde bile 5 arabayı almıslar fılm eksozlu.hayretler ıcersındeyım.duyduguma gore ara sokaklarda gezıp eksozlu fılm araba park halınde bıle olsa ceza yazıolarmıs arkadaslar.ben anlamadım gercekten bu ısı
üfff ankarada betermiş yaaa ben bide 07 plakayla gelicem takmazlar inşallah bana :S :S
aslında bazıları için geçerli bu uygulamalar ama bokunu çıkarrttılar geçenlerde antaresin önünde bi şahinci arkasında arabalar var yolun ortasında 60 la fln giderken pata küte el frenini çekti arkasında o kadar trafk ulan allah belanı versin senin yüzünden biri sana çarpmamak için sağa sola girse biri ölse ne olcak
bu ara butun 3 4 tane asaiş ayrı ayrı 7637 7666 7668 7635 kafayı plakama takmış durumda her park halınde durusunda başında bi 10 dkka beklenıyo aracın harekete bı gecersem kazara cekecekler orjınal plakas olmadıgı ıcın...bnde orjınal plakayı ısrarla bastırmadım...kafayı yiyolar hiç bişe yapamadıklarından dolayı bınmıyorum araca plakayı almadıgım ıcın dedım....o kadar bokunu cıkardılarki adamlar app plaka için asacaklar beni nerdeyse :D
Bütçe açığını belki buradan tamamlarlar?
butce acigini doldururlar asarlar hatta onumuzdeki 10 yilin planinida yaparlar ama buyle somurucu oldugu surece bi ulke daha cok acik verirler ve kapanmaz ne yapsak etsek...
Benim evimde etlikte ve eve giderken bi dolu yol değiştiriyorum.
durmuyorum:D
bugun cevre yoluda baya kalabalıktı...fazla mesgul etmeyelim diye durmadk:D