discovery'de test ettiler hic bi ise yaramiyor hiz kameralarinda.
Printable View
discovery'de test ettiler hic bi ise yaramiyor hiz kameralarinda.
o zaman farklı arayışlara girmek lazım:D
Valla o gün Bahçeli 7.Caddenin sonunda butun xenon,fılm,jant,egsoz dan butun arabaları cekıyorlardıı :)
artık neredeyse hergün cekiyolar.
ben yıllardır ivedik sanayiye giderim hayatımda ilk defa tüvtürk ün onundeki yolda radar gördüm,ankara nın ne halde oldugunu burdan anlayın yani :)
hatta yanından gecerken yavasladım yanına yaklastım arkamda oturan arkadasım (dogukan-roz54) radarın icindeki polise dayııı looo diye bagarıyodu :hihih: :hihih:
dün akşam bende ordan geçtim 4 tane motosikletli polis çevirme yapıor birde çekici duruodu... mümkünse ordan geçmeyin derim.. :)
EVO ya da Subaru ile geçen oldumu?
yola çıkmamak lazım :)
eksik evrak eksik techizat muayene sigorta yanmayan far ampul stop sinyal ceksinler yazsinlar umrumda bile degil. ama herbiseyi tam olup borcu harci bile olmayan insanlar madur etmelerinden nefret ediyorum bi egzost kafasindan yada cam filminden...
bu heriifn kayseriden ankaraya niye geldigi belli daha neyi tartısıyoruz akılları fikirleri parada acıklama yapılıor ekonomik acık yuzunden kemer sıkılacakmıs ne keemeri yaa herseyi halktan cıkarırsan birgun halkta snei cıkarır bir yerinden Allah sonumuzu hayır etsin ama nefret her gun biraaz daha buyuyor bilmem farkındamısınız yakında her tabelanın altında birde kurtce olucak alfabemizde WQX olucak ve medyada herkes buna canak tutuyor daha dun anıt kabirdeydim bakamadım ATATURKUN yuzune içinde biraz vatan sevgisi olan kimseninde bakabilecegini sanmıorum neyse cok doluyum galiba
7 Mağdurlarından biriside benim aracın jantlarıda dahi takabiliyorlar hiç fark etmiyo amaç alıp götürüp 65 er lira tahsil edip bırakmak herkes aynı gece cıkıyo zaten evrakları tamamsa cezayı ödeyip hiç bişey yapmıyorlar .Evo ve stı lar ise yanında kitapçık gezdirsin bence orjinal donanımın ne demek olduğunu anlatmak çok uzun sürüyo hatta imkansız olabiliyor.