kimlerde 8mbit varçok sorun olmaz bu bağlantı ile
![]()
ya sonucta online oynarken carpısma varsa bence sorun olur baktın gecemion dokundur arkadan oh ne güzel carpısma değilde birbirnin içinden geçme tarzı olmalı bence internet üzerinden oynanırken
görüntüler harika yeni pc aldıracak bana bu oyun ama once ps3 almam lazım gt4 ile birlikte![]()
ne yaptıysam olmadı hep o hata bütün herşeyi günceledim hatta bide wista sp2 yükledim pc iyice yavasladıama yine acılmıyor
![]()
heryere baktım sisitemde problem yok gözüküyo ama bu demodan sonra demiştim ama enter a bastıktan sonra atma olayını anlamadım abuk sabuk şeyler indirdim ama yine de banamısın demedi yokmu yardımcı olcak biri arkadaşlar
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
atma olayını ekran kartı driveri güncellemesinin çozmesi lazım ?
ben ilk yüklediğimde atma yapıyordu g25 in yazılımı yuznden onu kaldırdım sorunum gitti birde eğer oyunu yukledikten sonra driver güncellediyseniz silip tekrar yüklemekte fayda var windows bu gerekmesede bazen çalışmıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
http://rapidshare.com/files/28280047...onfig.xml.html
bunu belgelerimdeki nfs shift e atıp bi deneyin.
Kontroller felan pek hoşma gitmedi bazı yerlerde saçmalıyor, bir bölümde mclaren f1 le az dışarı çıktım zıp zıp zıplamaya başladı düze dönünce sürekli yaptı kapattım bendebugattiyle nordschlefie de hızlandırlmş film gibi hiç bişe anlamadım zaten diskalifiye oldum
![]()
Kadranları felan güzel yapmışlar bakalım devam edecez
Bonus
çözünürülk 800x600 kalmış yeniden başlatmak gerekio sanırım çözünürlk değiştirince
![]()
KArtı güncelledim , tymunun verdiği programı koydum 100mt gidebildim sadece yine fırlattı![]()
Instagram: mutusgarage
shadow ile felan oynarsan atıyor gördüğüm bu attığımda çözünürülk ve car detail değitşrip dene sadece
Acaba sorun sadece bendemi bilmiyorum oyun aralarında loading kısmı uzun bekletiyo sizlerdede böylemi ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Oww bende de öyle loading uzun sürüyor ama hd2400 oldugundan normal karşıladım , senn kartta iyiymiş :S![]()
Eheh benm alette bekletiyor ama ben kaldırdıgına bile duacıyım
Megane coupe rs , e46 m3 , bir de 135i'm vardı baktım 2.eli aldıgım fiyata gidiyo hemen yol verdim![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)