m2 si 200'e buldum şaşmaz'da uygnumudur.Daha ucuza varmı ?
Konuyu yeni gördüm.. Ankarada bi abim bunun matından fazlaca getirtmişti.. Ondan bi fiyat ögrenip yazarım buraya..
Oldukca kaliteli duran bi ürün,ben cok incelemiştim gördügümde..Yani yapıstırmalarla felan alakası yok,resmen katman katman yerler var üstünde.. Gercek gibi..
Nedir simdi son fiyat?
Parlak olsun mat olsun istanbulda kim yapıyor, nerde nasıl![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Parlak lazım matını yakından inceleyince bildiğimiz desenli plastik ....
ama parlağı içinde bildiğimiz karbon lifler ve o 3d mevcut.
Benm tahminim parlak olan bildiğimiz gerçek karbon liflerinin plastik içinde satılan hali ...
O nedenle parlak için yavuzun dedi,ği gibi net bilgisi olan varsa bekliyoruz ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
parlagının yapımı muhtemelen ince bir kat cf yi plaka halinde yapıp arkasına apşma özelliği ekliyolar parlaklık de 3d açısından gercege nyekın olanı bu tarz olsa gerek ama derinlid duygusunu tam olarak ta veremez
Anladım bu yapıştırma deil bu pres makineleri vs vs baya bi iş.Ama en güzeli bu.
Bugun mat ve parlak olan 2 malzemeyide inceledim yapıştırma olanları.Yalnız parlak olan uygulama esnasında hiç köşeleri dönecek tarzda bi malzeme değil.Sert ve dışı kalın bir malzeme anca çok düşük açısı olan bir yer yada düz bir yere uygulanabilir.Mat olan ise daha bi uygulanması kolay görünüyordu.
Yani parlak olanın üstekki resimdeki gibi bir yere uygulanması imkansız.
R-Turbo
Sebo bu mat olan 3m, karbon fiber ile kumaş kaplama, hiç fiber girmeden kaplama olmadan direk karbon, makine ile renkli gri siyah karton fiber yapıyor diye biliyorum.
3m parlak malzeme plaka halinde sadece düz zeminlere olur, iç mekan aynı yeni m3 deki mat 3m kaplama 10 numara.
satmıyorum biraz geç oldu ama kusura bakmayın bide malzemeyi yanlış yazmışım
a4 boyunta olan doğruda diğeri 3m indeğil ürün bu http://shop.foliatec.com/foliatec/CA...=3&p2=4&p3=33#
diğeride bu http://www.carbonmods.co.uk/Products...CMFLEXCFS.aspx
birgün cesaretimi toplayıp kendim yaparım diye bekliyorum![]()
http://www.carbonmods.co.uk/BVModule...e-a4a84f239c35
bu urunun yapıstırması 3m.zaten alttakı acıklamadada yazmıslar.guzel bırseye benzıyor.bu arada gercekten carbon fabrıc.degısık bı malzeme ıle sekıl alabılen halde yapıyorlar,altınada 3m malzemeyı uygulayıp satıyorlar.gercekten guzel.
Şimdi Thollganın aracında uyguladığı şeyin üzerine bu topcoat denen sprey sıkılınca 3d görünüm mü elde ediyoruz? Tholl-ga'nın uyguladığı (Bodykit topici - 3M Dinoc konusu)
mat 3M de çok güzel , ve sanırım Grande Puntonun konsolunda kullanılan malzeme ile aynı..Öyle birşey yapacağım bende,ancak benim asıl istediğim tam olarak şu.Bu görüntüyü sanırım bu mat 3M ile sağlayamayız?
![]()
valla di-noc ca 421 o kullanılan malzeme açıkcası hernekdr güzel dursada bnm arkadaş leona yaptırmış daha çok fazla yaklaşmadan bile gerçek cf olmadı belli oluyor
gerçek olmayan bişeye o kdr para vermem ben şahsen
3min cf adhesive daha güzel durur ama oda düz zemine kaplamak için ayna filan kaplanmaz altındaki yapışkanı çıkarmadan biraz oynadım olmaz yani onla göstergeleri filan kaplıyorlar genelde
4er tane var bende foliateci sipariş etmiştim bi arkadaşa ingiltereye gidince onu sen yapamazsın diyip 3m'inkiide getirmişti
valla bu hafta ikisinide saxoda denicem ekstra konu açarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)