Ezel'den kötü haber
Ezel dizisi geçen hafta yayınlanamıştı, Yiğit Özşener son durumu açıkladı
“Ezel”in Cengiz’i Yiğit Özşener, senarist Kerem Deren’in beyin kanaması geçirmesi nedeniyle diziye bir süre ara verdiklerini söyledi. “Şu an ara verdik ama en kısa zamanda başlayacağız."
ama devam etceklermiş hem onlar icinde ii oldu ezel kötüleşmeye başlamıştı belki senaryoda değişiklik yapıp yine heycan katarlar![]()
Stock
Evet ezel yine yok..Sogudum artık
İzlemeyecegim..Benim gibi binlerce izleyici kitlesi kaybetmişlerdir.
İyi yoldalar böyle devam..
Forza TÜRK MALI![]()
İyice isin tadını kacırdılar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yok mu bu hafta da
bindikleri dalı kesiyorlar![]()
yaw bırakın ezeli dizeli... tuncel kurtiz ve kenanla millete izletiriz diye işin cılkını çıkardılar..
Ezel ne zaman ekrana dönecek?
11:35 | 05 Nisan 2010
Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Cansu Dere, Barış Falay ve Yiğit Özşener’in paylaştığı dizinin yeni bölümün yayınlanacağı tarih belli oldu.
Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Cansu Dere, Barış Falay ve Yiğit Özşener’in paylaştığı, sezonun en çok konuşulan dizisi “Ezel”, 11 Mart’ ta beyin kanaması geçiren 38 yaşındaki senaristi Kerem Deren’in rahatsızlığı nedeniyle zorunlu tatile çıktı.
Anevrizma nedeniyle kanama geçiren ve ameliyat olan Deren bir hafta hastanede yattıktan sonra taburcu oldu. Sağlık durumu iyiye giden Deren hemen çalışmaya başladı ancak yeni bölüm yetişmedi.
Bu akşam da yayınlanmayacak olan dizinin iki haftalık zorunlu tatili haftaya bitecek.
Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/ezel-ne-z...39/default.htm
Su arka sokaklar denen salak dizi bile her hafta yeni bölüm yayınlıyor, bi de ezelin karsısında duruyor ezel basladıgı günden beri.
Helal olsun adamlara![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
türk malını izleyin![]()
![]()
bir kabak tadı veren dizinin daha sonuna geldik.
dun aksam ice age-2 vardi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)