o saçını arkadan kaşıması ezelin hareketi idi..
Printable View
o saçını arkadan kaşıması ezelin hareketi idi..
Benim kendi düşüncem hiç güzel bir son olmadı
mantıklı dusununce ezel gıbıme gelıyor benımde.ramız dayı asla ona ölmesı ıcın bırsey vermez.ancak o duruma dustugunde herseye yenıden baslaması ıcın vermıstır kı kendısı de soyledı sonrakı hayatına baslamak ıcın iç dedı.bır tek kafasını kasıyan adam kısaydı ezele nazaran.onca yıldan sonra adam kısalmıs sanırım :D
oh nıyahet bı dızı daha bıttı ya kurtulduk yemın ederım :D
Bu sefer güldürmedi
trende cengiz yoktu fenerdeki cengiz olmasın :S fenerin orada belki kurtarmışlardır.
filmi çekilirse şaşırmam
trende kötüler yoktu, iyiler vardı sadece..
fenerde kapıyı açanın boyu kısa, ezel olamaz olsa olsa cengo olur..
Bence Cengizdi çünkü boyu kısaydı ezel kadar değildi. Birde kapı açılınca çocuğun yüzü güldü. Ezel olmadığına göre babama geldim deyip yüzü güldüyse kesin Cengiz o.
bence nihat doğandı çünkü survivorda kaybedince birdaha görülmemiş fenere saklanmış olabilir
Film çekilecek galiba normalde öyle bir son olmazdı
Can Uçar'ım dedi, muhtemelen babasının ömer olduğunu öğrenmiş Uçar soyadını almış.. kafa kaşıma olayı ezel'e mahsus, eyşan da o hareketten ayıkmıştı :D
Tren de sirf iyiler olsaydi dayinin karisi da olurdu ;)
Ezel tren yapmış
Bana göre fener'deki cengiz idi,o yaşlı adam cengizi bulup iyileştirdi orda baktı sakladı heralde ben böyle tahmin ediyorum,beklediğim kadar güzel geçmedi son bölümü..
Cengiz diyen arkadaşlar bölümü tam izlememiş mi acaba?
Yaptığı hareket Ezel'in hareketi, çocuk UÇAR soyadını kullanıyor ve babama geldim diyor, boyu kısa diyorsunuz yaşlanınca insanlar kamburlaşır( :D ), eyşan ezel'i yaptığı o kafa kaşıma hareketinden tanımıştı bi arkadaşında dediği gibi..
Hala nasıl cengiz diye düşünülüyor :D