Okudugum en mantıklı acıklama ve artık ordakının ömer yanı ezel olduguna emınım tesekkurler :)
Printable View
Okudugum en mantıklı acıklama ve artık ordakının ömer yanı ezel olduguna emınım tesekkurler :)
İntehar etmediyse gidip fenerde okadar yıl ailesinden,arkadaşlarından uzakta ne diye yaşıyormuş:)
Adam eski hayatını hatırlamak istemiyor,ölmek istiyor okadar helalleşip,çocuğunu başkasına emanet ettikten yine eski hayatını hatırlayıp acı çekerek yaşaması saçma olur bana göre.Okadar sene ailesini,çocuğunu arkadaşlarını görmeden ne diye kendini bir fenere kapatıp yaşasın?
Ordaki adam ezelse bana tek mantıklı gelen içtiği ilacın hafızasını silmesi.Dayının verdiği ilacın kendini öldürüceğini sanıyordu fakat ilaç hafızasını sildi buda dayının son oyunu olabilir illa adıyla bağdaştırmak isteniyorsa.Dayı yazdığı notların sonundada onu nerde bulabileciği yazmıştır çocukta o şekilde bulmuştur.
o kafa kaşıma değil de saç düzeltme hareketi zaten ortaya koyuyor olayı. cengiz o hareketi hiç yapmadı kim yaptı dediyse kaba etinden atmış.
ilk bölümde olması lazım olmadı ikinci bölümdedir kesin ama ilk bölüm diye hatırlıyorum. kumarhanede otururken yaptığı ilk hareket o saçını düzeltme hareketiydi. bir de dizinin en sonunda yapmış oldu işte. bu kadar.
fener balatta değil şilede onuda belirteyim
arkasından şu tartışmaların yapıldığı bi lost vardı bi de ezel var helal olsun :) türk televizyonunda bence devrim
yapmayın ya cengiz uçurumdan düşüp geberdi.
ali deseniz onun saklanmasına gerek yok öyle fener falan...
bilmiyorum forumdan biriside olabilir. :D
dedik ya geçmiş sayfalarda mustafa abiydi o hahahahah mmustu :D :D :D
mmustu askere gitmedimi yahu? Zırt pırt internette, nasıl acemilik yapıyor bu adam?
hava değişiminde o :D
Bugune kadar izledigim en guzel senaryolardan birine sahip Turk dizisi. Oyunculuk hemen herkesin cok basariliydi ve gercekciydi. Insanlari acimadan olduren bir senaryo ve mutlu sona mahkum birakmayan bir hikaye. Akillarda kalici olmak icin gayet yeterli. Bundan uzun zaman sonra bile bu en buyuk produksuyonlardan biri Ezel konusulacak bence.
bu arada, final dendi ama yaz sezonunun sonunda devami cekilecek mi? Kesin bitti mi yani?
valla son oyun dediler final dediler bitti dediler.
buda oyun olabilir tabi. :)
hala ömer diyorlar allahım yarabim ömer=ezel adam kendini öldürdü zombi olarak yeniden geldi hahahaha
tabi 20 cm çekmiş olarak :)
Bütün diziler böyle abartmadan 2 sezon olsa dadından yinmez , Kurtlar Vadisi gibi 10 küsür sezondur ekranlarda olan diziler artık tat vermiyor..
başını kaşıyan bir tek ezel vardı sanırım bu dizide bende merak ettim bu kim acaba
Bu kadar bariz ve net işte :)
Ezel Lost gibi bitmiş galiba herkes Trende buluşmuş falan izlemedim 2.sezonu hiç gerçi ama böyle bittiyse yazık olmuş :D
trende ölenlerden bi tek kenan birkan yoktu.
o cehennem expressindeydi galiba. :D
hadi başını kaşıyan adam ezelin yaşlılığı anlaşılmıyo arkadan ama canın gençliği olmuşmu hiç?
çocukken kara kaş kara göz büyüyünce kahverengiye çalmış çocuk.
motorla gelmeler falan allah canını almasın can senin. :D