bide dayı 3 oğlumuda ben öldürdüm diyo,onlarında yüzünü değiştirip piyasaya saldıysa eğer öldürmeyip ozaman dizi şenlik yeri olur ama dizi başlamadan önce +150IQ gerektirir ibaresi çıkabilir![]()
bide dayı 3 oğlumuda ben öldürdüm diyo,onlarında yüzünü değiştirip piyasaya saldıysa eğer öldürmeyip ozaman dizi şenlik yeri olur ama dizi başlamadan önce +150IQ gerektirir ibaresi çıkabilir![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Ezel yayından kalkabilir
Milyonları televizyon başına kitleyen, ekranlarda adeta bir fenomen haline gelen Ezel'den kötü sürpriz…
Show TV'den atv'ye geçen ve pazartesi akşamı ekrana gelmesi beklenen dizi yayından kalkabilir. Hayranları merakla "Ezel'in aslında Ömer olduğunu öğrenen Ali ne yapacak?" sorusunun cevabını beklerken Show TV’den dizi hakkında bir açıklama geldi.
İşte o açıklama: Show TV’de yayın hayatına başlamış olan EZEL televizyon dizisi; Show TV’nin yatırım ve dizilere değer katma anlayışı ile başarı kazanmıştır. Yayınladığı tüm dizilere yatırım yapan ve onları başarılı birer eser haline getiren Show TV, bundan böyle de pek çok diziye yatırım yapmaya devam edecektir.
Yayın hakları ile ilgili sözleşmeler gereği yasal olarak halen Show TV bünyesinde bulunan EZEL dizisinin başka bir kanalda yayınlanmaya başlamış olması iş etiği ile örtüşmemekte, haklarımıza doğrudan saldırı niteliği taşımaktadır. Ortaya çıkan bu durum karşısında, Show TV hukuki yollara başvurarak, hakkını arayacaktır. Tüm izleyicilerimizin bilgilerine saygıyla sunarız.
Bu açıklama sonrası dizinin hangi kanalda yayınlanacağı hatta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. İşte bu en önemli sorunun cevabı Pazartesi akşamı belli olacak .
hurriyet.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)