eyvallah sağolasın aynı anda bulduk ama senınkı daha ned bende tam kolyenın ustunde play işaretı gozukuyorsağol tekrar
![]()
zyatgagagagagag esnaf dediğin böyle olur!
kaldırdım resmi
bu mevzular bir yana her yerde pazartesi günü ezel yok diyor![]()
ekranın başındakini biraz daha kıvrandırıyorlar ritmik cimnastik yapıyor beyin hiç bir fragmanında gördüğün olay diziyi izlerken öyle çıkmıyor
Ezel severlere hediyem olsun
http://rapidshare.com/files/33986097...Remix.mp3.html
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bence ATV ye geçmesi kötü oldu. Hoş Show tv nin problemi ödeme yapmamasıymış. Kurtlar da o nedenle kaçmış show dan. Buarada fragmanı izledim demin görüntü kalitesi kesinlikle rezalet.
Buarada hastane dosyalarınıda güzel basmışım![]()
Abi aynen atv'ye geçmesini hiç istemezdim niye bilmiyorum ama show tv'de diziler bi başka güzel oluyor![]()
Ya düzenli bi şekilde yayınlansında nerden yayınlanırsa yayınlansın![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Nedense showda izlediğim diziler daha kaliteli geliyor gözüme ezel ATV ye geçince kalitesi büyüsü kaçmış gibime geldi..
Görüntü kalitesinde fark hisseden oldumu benden başka ?
dün aksam beykoz daki ömerin annesinin evinde karda kışta çekimleri bırakmadılar valla yolları falan tuzladılar saolsunlar sayelerinde bayırdan aşşağı rahat indikkenan imirzalıda vardı dötleri donuyodu valla
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)