o saçını arkadan kaşıması ezelin hareketi idi..
o saçını arkadan kaşıması ezelin hareketi idi..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
mantıklı dusununce ezel gıbıme gelıyor benımde.ramız dayı asla ona ölmesı ıcın bırsey vermez.ancak o duruma dustugunde herseye yenıden baslaması ıcın vermıstır kı kendısı de soyledı sonrakı hayatına baslamak ıcın iç dedı.bır tek kafasını kasıyan adam kısaydı ezele nazaran.onca yıldan sonra adam kısalmıs sanırım![]()
oh nıyahet bı dızı daha bıttı ya kurtulduk yemın ederım![]()
trende kötüler yoktu, iyiler vardı sadece..
fenerde kapıyı açanın boyu kısa, ezel olamaz olsa olsa cengo olur..
Bence Cengizdi çünkü boyu kısaydı ezel kadar değildi. Birde kapı açılınca çocuğun yüzü güldü. Ezel olmadığına göre babama geldim deyip yüzü güldüyse kesin Cengiz o.
bence nihat doğandı çünkü survivorda kaybedince birdaha görülmemiş fenere saklanmış olabilir
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Can Uçar'ım dedi, muhtemelen babasının ömer olduğunu öğrenmiş Uçar soyadını almış.. kafa kaşıma olayı ezel'e mahsus, eyşan da o hareketten ayıkmıştı![]()
Bana göre fener'deki cengiz idi,o yaşlı adam cengizi bulup iyileştirdi orda baktı sakladı heralde ben böyle tahmin ediyorum,beklediğim kadar güzel geçmedi son bölümü..
Cengiz diyen arkadaşlar bölümü tam izlememiş mi acaba?
Yaptığı hareket Ezel'in hareketi, çocuk UÇAR soyadını kullanıyor ve babama geldim diyor, boyu kısa diyorsunuz yaşlanınca insanlar kamburlaşır(), eyşan ezel'i yaptığı o kafa kaşıma hareketinden tanımıştı bi arkadaşında dediği gibi..
Hala nasıl cengiz diye düşünülüyor![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)