elinize saglık cok guzel olmus...
Çok güzel olmuş Buğra eline sağlık. Videodaki müzik çok güzel![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Teşekkür ederim Atakan'cım.
Teşekkür ederim Tayfun abi.Allah razı olsun.
Teşekkür ederim =)
Estafrullah =) Hobi amaçlı yapıyorum.Şu an için öyle bir hedefim yok.
Teşekkür ederim Ali abi.Çekelim vallaKonusunu hallederiz
Teşekkür ederim Yavuz abi.
Teşekkür ederim Arda'cım![]()
Kanka Ellerine saglik Calısman Süper...
bia bia yada salt shaker falan süper costururmus videoyu : ) eline saglık devamını bekleriz
video olarak gusel olmus eline saglik , yoksa adamin yaptigi muzik felan degil![]()
birde genel olarak bisi dicem yanlis anlamazsan , videolarina sectigin muzikler genelde vasat biraz daha boyle muzik olayina egilsen cok gusel olucak , videoyu gusel ve akici yapan seylerden biride muzik sonucta .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Buğra mükemmelsin.... Çok sağlam VIP bir video olmuşbu arada kamerayı oraya sokmak için baya sağlam izin aldın sanırım
çekim hem çok doğal bir çekim olmuş hemde çok profesyonelce.... devamını bekliyorummm
![]()
Her zamanki gibi 10 olmuşEllerine sağlık, eminim organizasyonda güzel olmuştur...
senin yaptıgın videolarda ilginç bir sıcaklık var çözemedim gitti![]()
ellerine saglık başarıların devamını dilerim.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bence öyle bi hedefin olsun yav bu televizyonda izledigim dizilerden kat ve kat daha güzel açılar görüorum senin videolarında.. (İstemeden dikkat ederim öyle şeylere meslek fotografçı olunca..)
eline sağlık cok güzel her zamanki gibi.
Teşekkür ederim =)
Teşekkür ederim Akın'cım.
Teşekkür ederim Kaan'cım.Evet,Barış =)
Teşekkür ederim kardeşim.
Teşekkür ederim.Estafrullah,ne yanlış anlaması.Bilakis,eleştirilere ihtiyacım var.Müzik konusunda aslında insanların zevkine göre değişiyor.Bazı müzikleri kimi çok beğeniyor,kimi hiç beğenmiyor.O yüzden biraz arada kaldım açıkçası =) Ama daha dikkatli olurum.
Teşekkür ederim.Organizasyon sahipleri kendileri teklif etti
Teşekkür ederim.
Lil' Jon - Throw It Up
Allah razı olsunTeşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)