O düzenledikleri tutanağı hergün mesai sonunda şube'ye teslim ederler.Trafik şubedeki görevli memur Polimer denen sisteme senin aracının kaydını Trafik'den men olarak girer bu şekilde kayıtlara geçersin.
Yani film'den egsoz'dan ceza yazınca bağlamak zorundayım demeleri dünyanın en büyük yalanıdır![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
wlla arkadaşlar tanıdık göz doktorunuz var ise bir sıkıntı çıkartamazlar güneş ışığından dolayı gözler rahatsızlık yaşan çok kişi var ve bu kişilere serbest cam flimi öncam dahil sadece rapora bakar![]()
oo bu goz doktoru olayını sevdim hakkatten bole bişe var mı :S
vall üstadım sadece raporu ruhsatına işletmek için kullanılıyo ruhsatında işli iken sana sıkıntı çıkartamazlar rapor ruhsatına daha kolay işletebilmen için![]()
anladım baskan o işi bi arastıralım bakalım..
Zamanında rapor'u aldık gösterdik faydası yoksen rapor'u çıkartıyosun oda çakma rayban gözlüklerini çıkartıp gözünüze takıyo yakıştı bunlar işini görür diyip cezanı yazıyo
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
var arkadaşar arkadaşım gerçekten gözlerinden rahatsız ve raporu var aracına ise doktor raparu ile çok basit sıkıntı çıkartmadan işllete biliyorsun biliyosunuz işletmek baya sıkıntı ruhsata camları ama doktor raporu olunca iş değişiyor tabiki çünki günlük direksiyon başında olan biri için çok sıkıntı gereçek olmuş olsa onun için bu gibi raporlar olduğu zaman iş adamı ve araç üzerinde olduğu göz önüne alınarak ruhsatına işliyolar![]()
Ulan lanet olsun bole sisteme bak gor buraya yazıyorum o filmi de eksozu da jantı da kaputu da ruhsata işletip paşa gibi gezmezsem..
eskiden ruhsatın 1 yaprağını alıp yeşil bi kağıt veriyorlardı ?
değiştimi düzen ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Cam filmi yasak, takarsanız böyle şeyler olabilir...
O zaman neden ülkemize sokuluyor neden satılıyor neden vergi alınıyor? Böyle bir mantık mı olamaz...
ÇÜNKÜ bu melet binalara da kaplanıyor, ev camlarına da, dükkan camlarına da... Arabanın sadece arka camına da. Sunroof camı da kaplanıyor...
Araba boyasıda her renk satılıyor alıp kafana göre boyayamıyorsun ama, boyarsan da ruhsata işletiyorsun başına iş olmasın die.
Bira da her yerde satılıyor, promil sınırını geçince polise sorarsınız o zaman neden satıyorlar bunu? satışta kota koysunlar arabası olan adama 2 şişeden fazla vermesinler dersiniz![]()
bu kabul görüyormu gerçekten çünkü benim gözlerim bırakın güneşi güneş olmasın gün ışığında bile çok rahatsız oluyor, güneş gözlüğü takmadan kullanamıyorum arabamı zaten ve buna sinir oluyorum.
zaten arabamda 2numara cam filmleri mevcut ama ön camada istiyorum, bu şekilde sorunu çözebilirsem yaptırayım.
bu arada sizede geçmiş olsun. benimde cam filmi cezam var, fakat ne aracım bağlandı, nede filmleri söktürdüm sadece ceza ödedim. polisin kafasına göre sanırım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)