User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
113 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Böyle Ceza Sistemine Lanet Olsun !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik polisi ile niye atarlı konuşuyorsunuz. herşey adamın elinde mümkün olduğunca iletişim kurun vay efendim annem kullanıyor mecburuz falan gibi damardan girin. eşimi sıkıştırdı 2 ay önce dallamalar diyin eşim hamile buna rağmen üstüne kırmışlar geçen ay diye .. dayımda teşkilattan falan bulun birşeyler. madem takmış memur park cezasıyla falan yırtmaya çalışın. yani aracı çektirir ve sadece siz zararlı çıkarsınız. ve eğer iletişimi kurarsanız aynı hatta aynı polisle yine karşılaşırsınız ileride en azından rahat olursunuz.

bu biraz işletmelerin mantığına benziyor indirmede bindirmede onların elinde yani. ha ama derseniz babam içişleri bakanı şu bu o zaman atar serbest

percussonali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GUR86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakalım bi hayırlısıyla bende bi halledeyim ruhsat işini sonrasını sonra dusunelim ama abartıyolar hakkatten insanı cileden cıkarıyolar..
    orasını hiç sorma şöylede bişy var sonuçta bu satılan ürünler ts. belgeli ve yasal şekilde vergisi alınarak satılıyo madem bu eğzozlar vs şeyleri takmak yasak peki satan adamlar neyin vergisini veriyo alan adam neyin vergisin kdv sini veri buyurun ozaman bizler ne yapalım şimdi ?

olcay_bora
    Misafir
    allah ailesinin rıskından keser inş

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMNİYET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında 12 Ekim 2009 – 18 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılan trafik denetlemelerinde 41.620 araç kontrol edilmiştir.

*
    7.564 araç sürücüsüne yasak parktan,
    *
    19 araç sürücüsüne korsan taşımacılık yapmaktan,
    *
    7.685 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden,
    *
    466 sürücüye alkollü araç kullanmaktan,
    *
    139 sürücüye görüşü engelleyici süs eşya (renkli cam) taktırmaktan,
    *
    3.058 araç sürücüsüne emniyet şeridi ihlalinden,
    *
    3.146 sürücüye seyir halinde cep telefonu kullanmaktan,
    *
    37 sürücüye taşıma sınırı üzerinde yük almak veya dingil ağırlıklarını aşacak şekilde yüklemekten,
    *
    93 sürücüye azami toplam ağırlıkların üzerinde yükleme yaptırmaktan,
    *
    3.236 araç çekici marifetiyle otoparka çekilmiştir.

*12.629 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun diğer maddelerinden olmak üzere
    toplam 34.836 sürücüye cezai işlem uygulanmıştır.
    1 haftada toplanan paraya bakın34.836 surucuye ceza kesilmiş sadece istanbulda
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüv den önce mesela
    şuan sana aracına yapılan aaracın orjinalliğini bozmadan bir kroıki çiziliyo ve a4 kağıdı gibi bir kağıtveriliyo ve onu ruhsatınla beraber taşıyosun enson hali buydu değiştirdiyseler bilemiyom

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kabul görüyormu gerçekten çünkü benim gözlerim bırakın güneşi güneş olmasın gün ışığında bile çok rahatsız oluyor, güneş gözlüğü takmadan kullanamıyorum arabamı zaten ve buna sinir oluyorum.
    zaten arabamda 2numara cam filmleri mevcut ama ön camada istiyorum, bu şekilde sorunu çözebilirsem yaptırayım.

bu arada sizede geçmiş olsun. benimde cam filmi cezam var, fakat ne aracım bağlandı, nede filmleri söktürdüm sadece ceza ödedim. polisin kafasına göre sanırım..
    Polis görevini tam yapmadığından dolayıdır o .

İsyan burda başlıyor ya kanun belli polisin görevi belli adamda buna benzer bişeye isyan ediyor .
    Kimse bağlanmasın bu işe bir uygunluk ve birim getirilsin herkez yapsın ...
    Yada evo ile adam bağlanırken yanından geçen mercedes yoluna gitmesin ...

Benim şahsi fikrim TÜV denilen tükçesi ölçme derecelendirme standardizasyon olan bir kurum ile çalışan muayene istasyonları gibi bu işte de standardizasyon sağlanması ...

Basitçe izin var ama bokunu çıkartma kardeşim demeli devlet ...

Ama bu ülkede kimden ne bekliyorum oda ayrı bi durum ...
    Alkol cihazları bile kalibre edilmemekte yanlış değerler havada ucmakta alınan ehliyetler bu sebeplerle geri iade edilebilmekte vs..vs..

Yani işin özü biz bu cezaları yeriz aslanlar gibi belki 50 sene sonra bir akıllı emniyet genel müdürü modernize eder sistemi bizlerin torunları filimcilerin 1-2 numara dedikleri filimleri otomobillerine yaptırıyor olabilir yasal olarak ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam filmi yasak, takarsanız böyle şeyler olabilir...

O zaman neden ülkemize sokuluyor neden satılıyor neden vergi alınıyor? Böyle bir mantık mı olamaz...

ÇÜNKÜ bu melet binalara da kaplanıyor, ev camlarına da, dükkan camlarına da... Arabanın sadece arka camına da. Sunroof camı da kaplanıyor...

Araba boyasıda her renk satılıyor alıp kafana göre boyayamıyorsun ama, boyarsan da ruhsata işletiyorsun başına iş olmasın die.

Bira da her yerde satılıyor, promil sınırını geçince polise sorarsınız o zaman neden satıyorlar bunu? satışta kota koysunlar arabası olan adama 2 şişeden fazla vermesinler dersiniz

ya dedim ya hepsine razıyım ben yazsın cezasını ulkeye de gelsin hadi ama ayrımcılık nedir ? sen gel sen dur.. yapmasınlar bunu işte insanın sinirlerini bozan olay budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam filmi yasak, takarsanız böyle şeyler olabilir...

O zaman neden ülkemize sokuluyor neden satılıyor neden vergi alınıyor? Böyle bir mantık mı olamaz...

ÇÜNKÜ bu melet binalara da kaplanıyor, ev camlarına da, dükkan camlarına da... Arabanın sadece arka camına da. Sunroof camı da kaplanıyor...

Araba boyasıda her renk satılıyor alıp kafana göre boyayamıyorsun ama, boyarsan da ruhsata işletiyorsun başına iş olmasın die.

Bira da her yerde satılıyor, promil sınırını geçince polise sorarsınız o zaman neden satıyorlar bunu? satışta kota koysunlar arabası olan adama 2 şişeden fazla vermesinler dersiniz
    ahah peki o zaman sana şöyle diyeyim. Sen aracinin orjinal jantlarini bile degistirsen yada ne bileyim standart disi her hangi bir isleminde polisin aracini baglama yetkisi var. Peki o materyaller vergisiz mi geliyor?

Egzoz da getiriliyor gümrükten gayet vergisi verilerek HKS vs onlari da evlerin bacasina mi takiyorlar? Ruhsata islenmesi icin düzgün bir yontem kullansinlar isletelim. Bizim derdimiz hem isletmeyelim hem boyle gezelim degil ki... Isletebilecek bir yontem olsun isletip gezelim, yada girisini direk yasaklasinlar.. Hersey vergiyle geliyor, turbo lari kalorifere egzoz lari bacalara, jantlari da evlere sehpa olarak almiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussonali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan sana aracına yapılan aaracın orjinalliğini bozmadan bir kroıki çiziliyo ve a4 kağıdı gibi bir kağıtveriliyo ve onu ruhsatınla beraber taşıyosun enson hali buydu değiştirdiyseler bilemiyom
    kim çiziyor o planı ?
    üniversite onayı gerkiyormu ?
    nereden onaylatılıyor ?
    ruhsata nerede işletiliyor ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kabul görüyormu gerçekten çünkü benim gözlerim bırakın güneşi güneş olmasın gün ışığında bile çok rahatsız oluyor, güneş gözlüğü takmadan kullanamıyorum arabamı zaten ve buna sinir oluyorum.
    zaten arabamda 2numara cam filmleri mevcut ama ön camada istiyorum, bu şekilde sorunu çözebilirsem yaptırayım.

bu arada sizede geçmiş olsun. benimde cam filmi cezam var, fakat ne aracım bağlandı, nede filmleri söktürdüm sadece ceza ödedim. polisin kafasına göre sanırım..
    ya yaptıran arakadaşlarım var şuan ki prosüdür nedir ne değildir bilmiyorum ama bu şekilde gözlerinden gerçekten rahatsız olan arkaşım var ve yaptırdı ve hiç bir sıkıntısı yok ** nasıl nerede yaptırdı hiçbir fikrim yok gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik polisi ile niye atarlı konuşuyorsunuz. herşey adamın elinde mümkün olduğunca iletişim kurun vay efendim annem kullanıyor mecburuz falan gibi damardan girin. eşimi sıkıştırdı 2 ay önce dallamalar diyin eşim hamile buna rağmen üstüne kırmışlar geçen ay diye .. dayımda teşkilattan falan bulun birşeyler. madem takmış memur park cezasıyla falan yırtmaya çalışın. yani aracı çektirir ve sadece siz zararlı çıkarsınız. ve eğer iletişimi kurarsanız aynı hatta aynı polisle yine karşılaşırsınız ileride en azından rahat olursunuz.

bu biraz işletmelerin mantığına benziyor indirmede bindirmede onların elinde yani. ha ama derseniz babam içişleri bakanı şu bu o zaman atar serbest
    hayır baskan atarlı konusmak deil huyuna gidiyorum adam nefes almadı makbuzu aldı eline bana bişe bile demedi yazıyorum diye son anda farkettim.. sokeyim gozunun onunde diyorum yok diyo daha ne diyim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim çiziyor o planı ?
    üniversite onayı gerkiyormu ?
    nereden onaylatılıyor ?
    ruhsata nerede işletiliyor ?
    makine mühendisleri çiziyor ist. yok sanırım ankarada yada eskişehirde olmasılağzım güzel paralara yapılıyo bu işler 2000,2500 lira gibi bir tl civarı herhangi bir araç çiziyor yalandan araacın üzerindeki değişiklikleri çiziyor ve sonuçta işi bilen o olduğu içiçn trafikteki ruhsata işleme işininide o hallediyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makine mühendisleri çiziyor ist. yok sanırım ankarada yada eskişehirde olmasılağzım güzel paralara yapılıyo bu işler 2000,2500 lira gibi bir tl civarı herhangi bir araç çiziyor yalandan araacın üzerindeki değişiklikleri çiziyor ve sonuçta işi bilen o olduğu içiçn trafikteki ruhsata işleme işininide o hallediyo
    yaptıran arkadaşını foruma uye yaparsan seviniriz .
    bu şehir efsanesini anlatmış olur bizlere gerçeklik payı varsa herkez 2000 tl ye falan razı olur değişiklikler için ...

Senelerdir duyarım bu muhabbeti 1500 den fazla otomobil yarıştırdım tr deki pistlerde hiçbirinde sölediğin olaya rastlamadım ...

Gerçekten bizi bilgilendirirse arkadaşın ciddi manada hayra geçmiş olur ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah ailesinin rıskından keser inş
    emin ol kardeşim bir şekilde onlardan çıkıyo bu alınan paralar allah hiç bir zaman bu tip kolay kazanılan paraları kimsenin boğazından kolay kolayy geçirmezz geçtiğini sansada fazlasıyla almasınıda bilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şehir efsanesini anlatmış olur bizlere gerçeklik payı varsa herkez 2000 tl ye falan razı olur değişiklikler için ...

Senelerdir duyarım bu muhabbeti 1500 den fazla otomobil yarıştırdım tr deki pistlerde hiçbirinde sölediğin olaya rastlamadım ...

evet abi cizilmiş projeleri gordum bende canlı gozumle dosyalarda.. o yuzden su an benm de hazırlıklar suruyor.. bakalm hayırlısı ile bi tamam lansın detayları paylasalım burda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GUR86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet abi cizilmiş projeleri gordum bende canlı gozumle dosyalarda.. o yuzden su an benm de hazırlıklar suruyor.. bakalm hayırlısı ile bi tamam lansın detayları paylasalım burda..
    mutlaka yayınlansın ...
    Hatta yapan kim ise bunları direk site adresini ver onada bir kıyak yapmış ol ...
    Buyursun uye olsun anlatsın bilgisini paylaşsın insanların işleri görülsün rahat ve huzurla binsinler otomobillerine ...

İnşallah hallolur ilk gördüğüm örnek olursun
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tabiki aramız ii değil ama siteye davet ederim artı bir ara biz butip bağlanmalar için savcılığa yazılar gönderdik ve savcılıktan bir çok kere arandı bu arakadaş aracının projesini çizdirdikten sonra aracını bağlattması flan baya kovaladı çocuk ama kimse uğraşmak istemedi baya üstüne duruduk biz bu olayın ama bizim insanlarımız uğraşmak yerine 20 lira 50 lira atıp yoluna gitmayi tercih ettikleri için bu işimiz de yarım kaldı birlik olmadığı için pek sallanmadık yani en fazla 10 kişi 20 kişi onun için yok sa baya ses getirrirdik bu konuda ama olmadı işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki aramız ii değil ama siteye davet ederim artı bir ara biz butip bağlanmalar için savcılığa yazılar gönderdik ve savcılıktan bir çok kere arandı bu arakadaş aracının projesini çizdirdikten sonra aracını bağlattması flan baya kovaladı çocuk ama kimse uğraşmak istemedi baya üstüne duruduk biz bu olayın ama bizim insanlarımız uğraşmak yerine 20 lira 50 lira atıp yoluna gitmayi tercih ettikleri için bu işimiz de yarım kaldı birlik olmadığı için pek sallanmadık yani en fazla 10 kişi 20 kişi onun için yok sa baya ses getirrirdik bu konuda ama olmadı işte
    yahu burası farklı
    yeni üye olmuşsun hoş geldin ...
    Ama dediğim gibi bu işi kovalayan birileri varsa gelsin kurallara riayet ederek yazsın bilgilendirsin neler yapabildiğini anlatsın ekmeği çıkar ...
    bukadar net ...
    kimse 10 20 vermekten mutlu değil ki böyle konular açılıyor ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada percussonali

Aşağıdaki link ten üyelerimiz bümünde kendinizi tanıtabilirsiniz .

http://www.techturkey.com/forum/forumdisplay.php?f=3
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)