yok yagmıcak ...![]()
aldıgım haberlere göre izmirde 300 e yakın araba varmış şuanda konvoyda ,
kordona kadar kapanmış helal olsun![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ohh maşallah yaa Grip mi oldum domuz girbimi oldum anlamadım hapsırıoz tıksırıozyoksa bizde gelicektik kacırdık
![]()
Ben nası unuttum yaa![]()
dükkanı kapatamadığımdan ve durcak birisini bulamadığımdan dolayı bende katılamadım umarım güzel şeyler yaşanıyordu..
konvoydan son haberleri vereyim henüz geldim eve ihtiyaç molası yüzündenkordon ve güzelyalı köprü trafiğini resmen kapattık.. 300+ araba vardı konvoyda ve gayet güzel ilerliyor konvoy. bornova alsancak karataş göztepe güzelyalı istikametine kadar heryerde sesimiz yeterince duyuruldu ve ksk ye kadarda duyurulacak..
![]()
bu sarsıntıya katılamamak çok kötü bi his uyandırdı bende şimdi ya bide böyle anlatılınca iyice kötü oldu![]()
ohh maşallah![]()
Bravo İzmir'e
Helal İZMİR, size de bu yakısırdı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben bu kdr kalabalık beklemıyordumbı ara 300 araba dedım bı ara kararsız kaldım 400 mu dıe sonra 500 bıle olabılır dedım
![]()
çok güzel bir akşam oldu sesimizi yeterince duyurduk.kordonda hazırlıklar sürüyor yarın için esas yarın tüm türkiye duyacak.![]()
resimde ekleyin ula özledim izmiri![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
kornaya basmaktan parmaklarım tutmuyorçok güzeldi çok kalabalıktı sesimizi duyurabilmişizdir umarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)