Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
arka kısmı fermuarlı büyük ihtimal bununda di mi buğra? bende evo plus var sparco düzgünce çıkarttıp çamaşır makinesinde yıkdım. temiz oldu ama tekrardan koltuğa geçirirken çok uğraştırıyor. ama tertemiz oluyor. veya ıslak süpürge makinesiyle yıkayıp ahtapotla kuruttur bir yıkamıcıda. başka bişey deneme bence zarar gelmesin.
Sakin güç...
hehe aynen öyle
silmesende olur doğru demiş arkadaşlar ama genelde tortu falan kalıyor topaç topaç ondan dolayı..
ben daha önce sonax turtle wax gibi markalarının temizlyecilerinide kullandım hala var bendede gerenk yok onlara
kosla çok ucuz bi arabayı onlarca kez baştan aşağıya yaparsın![]()
Onur noktalari yerlerde anlam yukkeyemiyorum ahah ne yaxdin lan orata![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
koltuk temizleyici spreyler var onları kullanabilrisin bi kez kullandım çok iyi temizliyor eskisi ile alakası yok temizlendikten sonra.koltuğa sıkıyorsun sonra kuru havluyla siliyorsun kiri söküyor markasını unuttum benim kullandığım öyleydi
körler sağırlar
N anlam yuklersen yukle,yeni yilda cani sikilip evde bulasik yikayan bile vardi oyle diyim sen anla ahahhahaah hayir bide bir oda degil ki nasi oluyo anlamiyorum herodami dagnik kirli olur arkadas anam agliyodu yaa
Edit;
bu arada devamliy ardim eden arkadaslarim dostlarim oldu tekrardan tesekkurlerimi sunuyorum![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Bekar adam nasil belli oluyor. Bkz. Senna
mustu sana vyran vurmus olm agihahi
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
bencede bunun için üretilmiş fısfıslar var sıkıosun koltuğa siliosun havlu ile..
ayrıca ev temizlik için banada uğrayın be![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
bu yardımcı olur heralde
http://www.hepsiburada.com/turtle-wa...ctid=otm094034
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)