bb de sürekli bis bağlantın olmalı turkcele aylık mecbur para vericeksin bb messenger güzel birşey ama çok fazla kişide yok
kız arkadaşında varsa aylık 30-40 lira tek telefon için sabit vererek tum ay sınırsız bb messenger uzerinden konuşabilirsiniz ama sonuçta 2 telefon masrafı aylık 100liraya yakın oluyor ve bence çok gereksiz
ama e71 her yonden gene avantajlı ben mesela cep tlefonu ile çok fazla internet kullanmıyorum msn,facebook bazen mail 100mb 3g paketim var aylık 9tl mi ne ekleniyor faturama ve istediğim zmaan direk laptopuma telefonu takıp 3g ile nete giriyorm oldukça ucuz
ben aynı zamanda skype yükledim hatta bosnada onurk ile konuşuyorz sürekli beleştenoda e71 kullanıyor sayemde
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
BB iyidir de bence pek bi esprisi yok bizler icin, is adamı mısın cok önemli mailler mi gelecek vs ben gereksiz buluyorum.
Internet kullanımında iphone daha iyi bence.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
2 blackberry arasında bedava yada cok ucuza mesajlaşıyor diye duydum ben.Bunu e71 le yapamıyorsunuz sanırım..E71 benm hoşuma gitti ama e72 cıkıcak diyolar vs grüntüsü cok değişirse soğurum bu sefer telefondan.Dayanıklılık anlamında e72 daha sağlam görünüyor ama bellide olmaz.e71 le bb arasında kaldım..
Blackberry storma sadece bir hafta dayanabildim...Bir telefon bu kadarmi kullanissiz,bu kadarmi pil omru az olur...
Tum dunyada blackberry kullananicilari ile ucretsiz mesajlasabiliyorsunuz evet..
ücretsiz mesajlaşma bis yada bes kullanıcısı olursan, yani bireysel yada kurumsal BB kullanıcısı olman lazım. Bununda aylık bir bedeli var. Bireysellerde 40 TL gibi bişey, bunu verdikten sonra BB Messenger'ın aktif olur. Onun dışında BB'yi elime aldım sim kartı taktım bedava mesaj yok maalesef
Bu arada Bold'un yenisi geliyor.
hattına tanımlı bis data bağlantısı varsa eğer yani oda ucretli oluyor
nokia e72 yi bu yaz duyurdu ama ozamandan beri hep pek yakında diyor aslında bu donemlerde çıkmış olması gerekiyordu sanırım
kesin bi bilgi yok
daha hızlı işlemci ufak tasarım dokunuşları falan var + ları çok doğrusu ama tarih yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Valla ben 1 sene önce 8310 curve kullanıyordum , ablam istedi ona vermek durumunda kaldım , ondan sonra n95 8gb , iphone falan kullandım , sonra tekrar bb bold aldım , tavsiye ederim.
blackberry alma bence e71 al beyaz renklisi güzel
Abi zaten bildiğim kadarıyla facebook un yok, yani ordan sana bildirim gelmeyecek. Eğer çevrende BB kullanan insan çok varsa ve genemlde bunlar faturalıysa çoğunluk BBM kullanır.(BB ler arası mesajlaşma). Şarjı çok dayanmayan bir telefon ama bunu söylemeliyim. Mail de çok kullanıyorsan çok mantıklı bir seçim olabilir. Ama mail falan kullanılmıyorsa pek bence gereksiz![]()
E 71 derim bende
Biz kız arkadaşımla ve babamla cok mesajlaşıyorum kampuscell falan olmamıza ve uzun telefon görüşmeleri yapmamama rağmen fatura 150den aşağa gelmiyor babam kız arkadaşım ben bold alıcaz.Boldu bu kadar istememin e71 tercih etmekteki kararsızlığım bedava mesaj özelliğinden boldun.40 lira bişey diyorsunuz ben zaten konusma cok yapmıorm.
peki arkadaslar bu e71 deki skype muhabbeti nedir biraz acabılırmısınız ?
arkadaşlar slm.Konu kalabalığı olmasın diye yeni konu açmak istemedim,
Telefon almayı düşünüyorum.
Mail trafiği benim için önemli değil,Telefon güzel gözüksün(iş adamı telefonu tarzı manasında),wireless'ı olsun yeterli.Birde i-phone olmasın
Blackberry bold ekranı küçük ve dokunmatik olmadığından düşünmüyorum.BB storm çok hoşuma gitti fakat onunda wi-fi'si yok ve daha prototip aşamasındaki bir telefon gibi çok sorunluymuş okuduğum yorumlara göre...Yeni bb yada apple telefon çıkacakmı bu aralar?
eskisi kadar takip etmiyorum artık telefon piyasasını.
Ne önerebilirsiniz? teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)