Ben yazdım müzik sistemi kurmak suçtur diye. Yazdığım yazının bir kısmı okunur, diğer kısmı okunmaz ise elbette "üzerinde only use racing yazmıyor ki" şeklinde bir cevap gelir.
Mesajımdan alıntı yapıp ilgili yeri bold yapıyorum ki ne yazdığım cımbızla çekilerek değil bir bütün olarak okunarak anlaşılsın.
Kanunda araç için sonradan eklenecek her eklenti ve aksesuar yasaktır yazıyor ise bunun içerisine müzik sistemi de girer, depo kapağı stickerı da, cama asılan peluş hayvan da. Kanunda only use racing yazanlar eklenemez, yazmayan her eklenti eklenebilir diye bir bilgi ya da açıklık mevcut değil.Siz bunu bilmiyorsanız, bir ürünü izin verilen kullanım yeri dışında kullanıyorsanız suçlusunuz. Bunun lamı cimi yok. Ayrıca kanunda araca orjinal ekipmanlar dışında çivi bile takılamayacağı yazıyor ise bu son susturucuyu da kapsar, turboyu da kapsar, depo kapağı stickerını da kapsar, müzik tesisatını da kapsar, cama asılan peluş hayvanı da kapsar. Kanunda bu durum belirlenmiş ise ve yasaksa yasaktır. Egsos ucu taksam ne olacak diye bir mantık söz konusu değil. Kanun yasaklamış ise ne olup olmayacağı önemli değildir, yasaktır.