Parsia Nickli Üyeden Alıntı
kaç audi'ye bindim bir sayalım: a3 1.4t, s3, a6 1.8t, a4 2.0 tdi, eski tt(motorunu hatırlamıyorum), a6 3.0 tdi quattro, audi 80, 90, 100, q7 3.0 tdi, a5 sportback 2.0 tfsi ve daha hatırlamadıklarım.
yazımı nasıl okudunuz bir fikrim yok ama benim bahsettiğim, eski dönemler, eski audi'ler. o zamanlar audi'ye binmek prestij miydi? prestij diyen varsa, prestij kelimesinin açıklamasını bana yapabilir mi? dikkat edin, günümüzden bahsetmiyorum.
audi büyüdü evet. ama arkasında vw olmasaydı büyüyebilir miydi? hayır. audi parasını hakediyor mu? hayır. bahsettiğimiz nokta audi, kia'dan iyi midir noktası değil. audi elbette kia'dan iyidir. bahsettiğim nokta gereksiz yere pahalı bir aracın, belki uğraşıp didinerek para biriktirip araba alacak birine tavsiye edilmesi. senin cebinde paran vardır, gider audi alırsın. böyle bir araba aldığın zaman ona bakacak paran da olması gerekir. senin paran var demekki. kasko bedeli hangisinin pahalıdır? audi'nin. yedek parçası hangisinin pahalıdır? audi'nin. rutin bakımları hangisinin daha pahalıdır? audi'nin. yahu şimdi burda kia soran bir adamın cebinde yüz binlerce lirası yoktur açık konuşalım (kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın) bir önceki mesajımda ne dedim? fiyat/performans olarak a3'e 2-3 boy fark atar dedim. arabanın fiyatı belli, performansı belli. vaad ettikleri belli. cebinde çok çok fazla parası olmayan, sıfır ve farklı bir arabaya binmek isteyen biri için pro_cee'd cidden güzel bir seçenektir. audi iyidir hoştur, audi'yi abartmayın.