kac audiye bindin?yerli malı araca binmek istemeyen audiye biniyormus yok artık

,su andada audiye binmek bi prestij.hatta bmw mercedesi aştı bile denilebilir

.kabul edin audi cok büyüdü.parasını haketmiyo olabilir a3 .bmw 116 hiç haketmiyor o zaman.biz salakmıyız yada fanatikmiyiz gidip audi alıyoruz?yada audiden primmi alıyoruz?bakın bizde bmwde var audide var mercedeste var.ben fanatik olmadan kıyas yapabiliyorum.binmediğim araç hakkında konusmuyorum.
a6 3.0tdi quattroyla bmw e60 530d vardı.a6 daha cok beğenilirdi.530 da iyi araçtı genel bakıldığında a6 üstün gelirdi.performansları arasında cok fark yoktu a6 daha hızlıdır yavaştır diyemem teknik verileri aynıydı.herkes yan meraklısı değil kış geldimi 530 a binemezdik niye?garajdan çıkamıyordu da ondan.o da cok guzel araçtı ama totalde a6 ağır basar.2 litreye inersek motorda 520d alırım.
bizden en assa 2 bmw-2 mercedes-2 de audi geçmiştir.ben taraflı konusmuyorum.
i30 a bakıyorum mesela arka 1 serisi gibi,40 bılmem kusur milyar dizel otomatiği.otomatiği ne eski tip 4 ilerimidir ne.gittim leon aldım.
daha yeni sıfır araç aldık dizel otomatik şartı vardı salak gibi leon aldık 1.6 tdi dsg.tüh cok yakan 4 ileri otomatik ceed,i30 varken 7 ileri dsg leon aldık.herkeste var.
a3 -1 serisi karşısında her zaman a3 önde gelecektir.vw i düşünürseniz golfte cok iyidir 1 serisiyle kıyaslanabilir ama marka prestiji acısından kıyaslamıyorum.
konu cok sacma bi yöne gitti

pro ceed iyidir hostur siz abartmayın pro ceedi