User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
160 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Pro Ceed 3K. Yorumlar..

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok iri geldi gözüme gördüğümde tasarımı hoş gzl gideride illaki bekleneni karşılar anlatılan kadarıyla

tek düşüncem görüş problemleri olabilir

gerisi fiyatına göre uygun araç ki şahsen şu an elimde 38 000 im olsa kia ya wermem

2. el mercedes alırım
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    volvonun 2.eli değilse a3 ünde motoru iyi değil hatta berbat .araçları satmak içinmi alıyosn illa kaybedicek deger aldıgın zevk keyif her tarafta aynı aractan olmama hissine say o düsüklüğü.her satıcının bir kör alıcısı vardır

her aracın hertarafı iyi olcak demiyorum .1.16 nında motoru süper değil enazından a3 1.6 dan iyidir.

1.4 mevzusuna gelirsek tamam bir karşılığı yok.diğer taraftan 2.0d a3 e binecegime 1.20d binerim yada c30 2.0d ikisde daha güclü a3den .yada 1.6larını fark etmez. her köşe basında aynı araçtan görmek yerine volvoya binerim.tüm apacilerin yen gözdesi iki kıytırık led olcak diye para baymaktansa az olan bişey alıp binmek daha hoştur.
    1881 - 193

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iri geldi gözüme gördüğümde tasarımı hoş gzl gideride illaki bekleneni karşılar anlatılan kadarıyla

tek düşüncem görüş problemleri olabilir

gerisi fiyatına göre uygun araç ki şahsen şu an elimde 38 000 im olsa kia ya wermem

2. el mercedes alırım
    paşa o paraya 125bin km de "bebeğim" e46 320ci vereyim mercedese binecek kadar yaşlı sayılmassın
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınası bi araç bence.

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 ile neden karşılaştırlmayacak ki? A3 çok mu matah bir araç? Abartmışlar yine sanki Maybach anasını satayım. Pro'ceed'i şahsen gidip test ettim,gayet başarılı bir otomobil,eski Kia'lar ile alakası yok uzaktan yakından...Kaliteli hissi veriyor. Audi'nin boşuna 50.000TL verene kadar yüz kere alınır. Audi dolu olduğunda güzel o da zaten uçuk fiyatlarda.
    Şahsi görüşüm A3'den tip olarak zaten güzel,daha ucuz.. Etraftaki 150 milyon tane A3'e katılacağıma gidip farklı bir araç alırım.. Ha ama ne olur? Neyin var? Audi.oo... Neyin var? Kia. hmm... Tipik Türk insanı yaklaşımı olur.
    Nasıl 1 serisi BMW'nin , B serisi Mercedes'in sadece markayı almış olmak için alınan otomobilleri ise A3 de öyle,ben böle düşünüorum.

Bu mudur kalite?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    slinelı koy slinesız a3'e a3 mü denir Emre sende bilmiyosun hiç ahah
    1881 - 193

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slinelı koy slinesız a3'e a3 mü denir Emre sende bilmiyosun hiç ahah
    Hakkaten he S-Line almayanı dövüyolar zaten.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pro Ceed fena deil ama kia vs audi kıyaslaması pek olmamış.A3 çok var tamam ama niye çok var ? Pro Ceed'de sokakta nerdeyse yok.Niye yok ? Herkes aptalda bi burada pro ceed a3'ü döver diyenler mi akıllı ? Oturup düşünmek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    satılmasına vs.sine laf eden yok aynı 206 hikayesi gibi 10 senedir orasını burasını değişip değişip gazladılar millete ve gazlıyolarda halen. bir deli bir kuyuya taş atınca arkasından giden herkeste delimi yada akıllımı olmak zorunda ? Klasik Türkiye 3-5 kişi alır arkasından ordu gelir almaya . timberland / iğrenc kokan yeşil barbour / ayfon / A3 vs. gibi aynı hikaye. ceed a3 birbirlerinin üstünde zıplasalarda duvara tırmansalarda beni ilgilendirmiyo.ceed i ezdiniz çöp yaptınız tip olarak çok hoş en azından bilmem kaç senelik değil .kia eski kia hyundai eski hyundai değil artık gözllükleri cıkarında bir bakın
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet zamanında şahin ve toros ta çok sattı tr'de.. şimdi bunlar da mı iyi araba? çok satılması iyi olduğunu göstermez.. tr müşterisi çok ilginç bir müşteri... hakkı olmayan arabalara değer verir..

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz sert bir çıkış yapıcam, kia'cı değilim, alman otomobillerine bayılırım ama audi deyince bir durmak lazım. audi, son 15-20 yılda vw grubunun itelemesiyle zorla premium sınıfa sokulmuş bir markadır. biraz oturup düşünürseniz, ön ızgara tasarımını bile son 15 yılda oturtmuştur. ondan önce audi küt tasarım çizgilerine sahip, ucuz ama teknik anlamda iyi otomobiller yapıyordu. örn: audi quattro. 80'li yıllarda audiler bizim memlekette bile taksi yapılıyordu. ama o zamanın bmw'sine mercedes'ine bakın, taksi olarak göremezdiniz, tasarımına da baktığınız zaman günümüz bmw ve mercedes'iyle uyumlu olduğunu farkedebilirsiniz. o zamanlarda da bmw ve mercedes'e binmek prestijdi, şimdi de öyle. ama o zamanlar audi alt sınıf bir arabaydı ve yerli malı şahine doğana binmek istemeyen herkes onu alıyordu. dönem dönem bazı arabalar moda olur bilirsiniz, a3 de bunlardan biridir. audi, parasını hakeden bir marka değil malesef. baz model bmw ile bile karşılaştırılamaz. ha ama alınır binilir, binilmez değil. hatta şu an bir a4'üm olsa german style yaparım babalar gibi de binerim orası ayrı. ama gidip de sıfırına o parayı vermem. 38.000 liram olsa ve sıfır araba alma niyetim yoksa kia almam, masraflarını karşılayabilecek durumum varsa bmw veya mercedes, yoksa vw golf veya jetta alırım. yok sıfır araba alacaksam illa ve biraz farklı olsun istiyorsam, gider hiç acımadan o parayı verir pro_cee'd'i alırım. çünkü sadece fiyat/performans olarak karşılaştırdığınız zaman da bile pro_cee'd, a3'e iki boy fark atar.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes bos konusuyor acık konusuyorum.su kiayı bana övenler yani.genel özet olarak
    birisi demiş öğrenci adamım a3 alcağıma opc alırım.birisi demiş ceed alırım.
    iş ciddiye binsin bakalım kim ne alıyor?buradan yazılır bi şekilde ama gerçekten almaya niyet olursa işler değişir.2.elini düşünmeden alın o zaman.öğrenci adamsan zaten 2.eli olmayan arabayı ne yapacaksın..leon soruyodun kardeşim doğru hatırlıyosam.leon alma baska araba al neden leon alıyosun her yerde var.ceed al,baska bişey al, ne bileyim baska bişeyler ,butcen 35 lira olsun,butcen 45-50 lere çıktığında bakacağın arabada golf olur.
    sıfır arac için konusuyorum.
    volvo konusuna gelince volvonun benzinli motoru cokmu düzgün allah askına 100bg ford motoru artık 1.6 a3 mu kaldı 1.4 turbosu gider alınır,volvoyu alanlar 1.6d mi alıyor düz 1.6 100bg mı alıyorlar.120d sıfırı geliyormu acaba,a3 un de var 170 tdi ı.ben objektif konusuyorum.1 serisi de 120d tek artısı motoru olur.diğer tum yönlerden a3 daha iyi.
    farklı arabaya binen binsin,her malın alıcısı da vardır.daha az değer kaybetmek varken neden daha fazla değer kaybedenini alayım.kullandıgın araclara baktım emre yazanlara göre konusuyorum.niye farklı bi araç yok corsa her yerde.
    sonuc olarak inatlasmaktan yana surada sıfır arac alacak olsa herkes aynı araclara bakıyor.
    kia olayına gelince bende bi ara dusundum hos arac.pro ceed 115 dizeli.tipi flan cok hos.içi de hos olabilir,abi kia yani sonucta.kia enayimi afedersiniz 116 dan c30 dan a3 ten sundan bundan daha kalite araç üretcek 38 e vercek
    ben tekrar diyorum objektif düşünüyorum.yine gider a3 alırdım.
    ben golf parasına aldım a3 umu.1.4 turbo.cok ta memnunum.fanatik değiliz allaha sukur tamam severim aracımı herkes gibi ,öğrenciyim.atıyorum 50 lira yerine göre 260 km gidiyorum şehir içi.
    civic ıcınde butce meselesi yazılmıs.o bütçeyede kimsede olmayan araçlara binilebilir.farklı bişeye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 falan anlamamda, 1.6 dizel(güçlü motor) ve kompakt sınıf 0 km başka araba yok o fiyata.Alınır binilir gözümde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Parsia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz sert bir çıkış yapıcam, kia'cı değilim, alman otomobillerine bayılırım ama audi deyince bir durmak lazım. audi, son 15-20 yılda vw grubunun itelemesiyle zorla premium sınıfa sokulmuş bir markadır. biraz oturup düşünürseniz, ön ızgara tasarımını bile son 15 yılda oturtmuştur. ondan önce audi küt tasarım çizgilerine sahip, ucuz ama teknik anlamda iyi otomobiller yapıyordu. örn: audi quattro. 80'li yıllarda audiler bizim memlekette bile taksi yapılıyordu. ama o zamanın bmw'sine mercedes'ine bakın, taksi olarak göremezdiniz, tasarımına da baktığınız zaman günümüz bmw ve mercedes'iyle uyumlu olduğunu farkedebilirsiniz. o zamanlarda da bmw ve mercedes'e binmek prestijdi, şimdi de öyle. ama o zamanlar audi alt sınıf bir arabaydı ve yerli malı şahine doğana binmek istemeyen herkes onu alıyordu. dönem dönem bazı arabalar moda olur bilirsiniz, a3 de bunlardan biridir. audi, parasını hakeden bir marka değil malesef. baz model bmw ile bile karşılaştırılamaz. ha ama alınır binilir, binilmez değil. hatta şu an bir a4'üm olsa german style yaparım babalar gibi de binerim orası ayrı. ama gidip de sıfırına o parayı vermem. 38.000 liram olsa ve sıfır araba alma niyetim yoksa kia almam, masraflarını karşılayabilecek durumum varsa bmw veya mercedes, yoksa vw golf veya jetta alırım. yok sıfır araba alacaksam illa ve biraz farklı olsun istiyorsam, gider hiç acımadan o parayı verir pro_cee'd'i alırım. çünkü sadece fiyat/performans olarak karşılaştırdığınız zaman da bile pro_cee'd, a3'e iki boy fark atar.
    kac audiye bindin?yerli malı araca binmek istemeyen audiye biniyormus yok artık ,su andada audiye binmek bi prestij.hatta bmw mercedesi aştı bile denilebilir .kabul edin audi cok büyüdü.parasını haketmiyo olabilir a3 .bmw 116 hiç haketmiyor o zaman.biz salakmıyız yada fanatikmiyiz gidip audi alıyoruz?yada audiden primmi alıyoruz?bakın bizde bmwde var audide var mercedeste var.ben fanatik olmadan kıyas yapabiliyorum.binmediğim araç hakkında konusmuyorum.
    a6 3.0tdi quattroyla bmw e60 530d vardı.a6 daha cok beğenilirdi.530 da iyi araçtı genel bakıldığında a6 üstün gelirdi.performansları arasında cok fark yoktu a6 daha hızlıdır yavaştır diyemem teknik verileri aynıydı.herkes yan meraklısı değil kış geldimi 530 a binemezdik niye?garajdan çıkamıyordu da ondan.o da cok guzel araçtı ama totalde a6 ağır basar.2 litreye inersek motorda 520d alırım.
    bizden en assa 2 bmw-2 mercedes-2 de audi geçmiştir.ben taraflı konusmuyorum.
    i30 a bakıyorum mesela arka 1 serisi gibi,40 bılmem kusur milyar dizel otomatiği.otomatiği ne eski tip 4 ilerimidir ne.gittim leon aldım.
    daha yeni sıfır araç aldık dizel otomatik şartı vardı salak gibi leon aldık 1.6 tdi dsg.tüh cok yakan 4 ileri otomatik ceed,i30 varken 7 ileri dsg leon aldık.herkeste var.
    a3 -1 serisi karşısında her zaman a3 önde gelecektir.vw i düşünürseniz golfte cok iyidir 1 serisiyle kıyaslanabilir ama marka prestiji acısından kıyaslamıyorum.
    konu cok sacma bi yöne gitti
    pro ceed iyidir hostur siz abartmayın pro ceedi

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet zamanında şahin ve toros ta çok sattı tr'de.. şimdi bunlar da mı iyi araba? çok satılması iyi olduğunu göstermez.. tr müşterisi çok ilginç bir müşteri... hakkı olmayan arabalara değer verir..
    Ne tr'si yahu ? audi a3 bmw'nin o sınıfıtaki satışlarını ezdi geçti tüm dünyada..Sonra 1 serisi peydah oldu bi anda..

Çok açık ve net kia ceed audi a3'ten iyidir diyen ya a3'e binmemiş ya da kiaya binmemiş sadece görünüme göre yorum yapıyor.Sınıf farkı var.Kalite farkı var.

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac audiye bindin?yerli malı araca binmek istemeyen audiye biniyormus yok artık ,su andada audiye binmek bi prestij.hatta bmw mercedesi aştı bile denilebilir .kabul edin audi cok büyüdü.parasını haketmiyo olabilir a3 .bmw 116 hiç haketmiyor o zaman.biz salakmıyız yada fanatikmiyiz gidip audi alıyoruz?yada audiden primmi alıyoruz?bakın bizde bmwde var audide var mercedeste var.ben fanatik olmadan kıyas yapabiliyorum.binmediğim araç hakkında konusmuyorum.
    a6 3.0tdi quattroyla bmw e60 530d vardı.a6 daha cok beğenilirdi.530 da iyi araçtı genel bakıldığında a6 üstün gelirdi.performansları arasında cok fark yoktu a6 daha hızlıdır yavaştır diyemem teknik verileri aynıydı.herkes yan meraklısı değil kış geldimi 530 a binemezdik niye?garajdan çıkamıyordu da ondan.o da cok guzel araçtı ama totalde a6 ağır basar.2 litreye inersek motorda 520d alırım.
    bizden en assa 2 bmw-2 mercedes-2 de audi geçmiştir.ben taraflı konusmuyorum.
    i30 a bakıyorum mesela arka 1 serisi gibi,40 bılmem kusur milyar dizel otomatiği.otomatiği ne eski tip 4 ilerimidir ne.gittim leon aldım.
    daha yeni sıfır araç aldık dizel otomatik şartı vardı salak gibi leon aldık 1.6 tdi dsg.tüh cok yakan 4 ileri otomatik ceed,i30 varken 7 ileri dsg leon aldık.herkeste var.
    a3 -1 serisi karşısında her zaman a3 önde gelecektir.vw i düşünürseniz golfte cok iyidir 1 serisiyle kıyaslanabilir ama marka prestiji acısından kıyaslamıyorum.
    konu cok sacma bi yöne gitti
    pro ceed iyidir hostur siz abartmayın pro ceedi
    kaç audi'ye bindim bir sayalım: a3 1.4t, s3, a6 1.8t, a4 2.0 tdi, eski tt(motorunu hatırlamıyorum), a6 3.0 tdi quattro, audi 80, 90, 100, q7 3.0 tdi, a5 sportback 2.0 tfsi ve daha hatırlamadıklarım.

yazımı nasıl okudunuz bir fikrim yok ama benim bahsettiğim, eski dönemler, eski audi'ler. o zamanlar audi'ye binmek prestij miydi? prestij diyen varsa, prestij kelimesinin açıklamasını bana yapabilir mi? dikkat edin, günümüzden bahsetmiyorum.

audi büyüdü evet. ama arkasında vw olmasaydı büyüyebilir miydi? hayır. audi parasını hakediyor mu? hayır. bahsettiğimiz nokta audi, kia'dan iyi midir noktası değil. audi elbette kia'dan iyidir. bahsettiğim nokta gereksiz yere pahalı bir aracın, belki uğraşıp didinerek para biriktirip araba alacak birine tavsiye edilmesi. senin cebinde paran vardır, gider audi alırsın. böyle bir araba aldığın zaman ona bakacak paran da olması gerekir. senin paran var demekki. kasko bedeli hangisinin pahalıdır? audi'nin. yedek parçası hangisinin pahalıdır? audi'nin. rutin bakımları hangisinin daha pahalıdır? audi'nin. yahu şimdi burda kia soran bir adamın cebinde yüz binlerce lirası yoktur açık konuşalım (kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın) bir önceki mesajımda ne dedim? fiyat/performans olarak a3'e 2-3 boy fark atar dedim. arabanın fiyatı belli, performansı belli. vaad ettikleri belli. cebinde çok çok fazla parası olmayan, sıfır ve farklı bir arabaya binmek isteyen biri için pro_cee'd cidden güzel bir seçenektir. audi iyidir hoştur, audi'yi abartmayın.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duruşu güzel bence...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bir ara jant kapaklı a3 çok görüyordum hala satılıyomu o şekilde bilmiyorum

Jant kapaklı a3e binmektense dolu kia ya binerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Parsia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç audi'ye bindim bir sayalım: a3 1.4t, s3, a6 1.8t, a4 2.0 tdi, eski tt(motorunu hatırlamıyorum), a6 3.0 tdi quattro, audi 80, 90, 100, q7 3.0 tdi, a5 sportback 2.0 tfsi ve daha hatırlamadıklarım.

yazımı nasıl okudunuz bir fikrim yok ama benim bahsettiğim, eski dönemler, eski audi'ler. o zamanlar audi'ye binmek prestij miydi? prestij diyen varsa, prestij kelimesinin açıklamasını bana yapabilir mi? dikkat edin, günümüzden bahsetmiyorum.

audi büyüdü evet. ama arkasında vw olmasaydı büyüyebilir miydi? hayır. audi parasını hakediyor mu? hayır. bahsettiğimiz nokta audi, kia'dan iyi midir noktası değil. audi elbette kia'dan iyidir. bahsettiğim nokta gereksiz yere pahalı bir aracın, belki uğraşıp didinerek para biriktirip araba alacak birine tavsiye edilmesi. senin cebinde paran vardır, gider audi alırsın. böyle bir araba aldığın zaman ona bakacak paran da olması gerekir. senin paran var demekki. kasko bedeli hangisinin pahalıdır? audi'nin. yedek parçası hangisinin pahalıdır? audi'nin. rutin bakımları hangisinin daha pahalıdır? audi'nin. yahu şimdi burda kia soran bir adamın cebinde yüz binlerce lirası yoktur açık konuşalım (kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın) bir önceki mesajımda ne dedim? fiyat/performans olarak a3'e 2-3 boy fark atar dedim. arabanın fiyatı belli, performansı belli. vaad ettikleri belli. cebinde çok çok fazla parası olmayan, sıfır ve farklı bir arabaya binmek isteyen biri için pro_cee'd cidden güzel bir seçenektir. audi iyidir hoştur, audi'yi abartmayın.
    audi neye göre parasını haketmiyor işte?sana göremi bana göremi?kime neye göre?surada 320d,a4 2.tdi,mercedes c180 kompressor u kıyaslayalım.
    en hızlı 320 gelir.ee baska?
    c180 amg guzeldir kalitedir?yakıtı fazla
    ıc mekan en iyi audidir.kalite hissi en fazla audidedir.bana göre de diğerlerine göre tek eksiği bgleridir.
    parasını haketmıyor olayına katılmıyorum.o audilerle tecrüben nasıl oldu yani?sağdamı oturdun testmi ettin?kendi aracınmıydı?
    mesela ben e60 la kıyaslarsam a6 quattroyu.içine bindiğimde 530 biraz sönük kalıyordu.ne acıdan parasını haketmiyor diyorsun acıklarmısın?
    60-70 lira param olsun.
    mcs
    scirocco dusunurdum.hatta mcs istiyordum a3 te cok iyi diyordum.sciroccoyu eledim tek kapı a3 alacaktım onun yerine.en basta gönlümde mcs yatıyordu.aile sebepleri ailemin tek kapı istememesi sebebiyle sportback aldık.
    bana göre o paraları en hakeden araçlar bunlardır sıfır km olarak.öyle en bos makyajsız audinin içini koymak doğru olmaz o araç üretilmiyor araç makyajlısı cıktı
    cokmu kalitesiz duruyor.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

resimlede olmaz binip detay detay görmek lazım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)