ya simdi sıfır araç aldık gecen hafta,ne alalım anneye baktık baktık.otomatik olması şart.dizel otomatik olarak adam gibi şanzımanı olan yok,dsg dısında.babam gitti yaklasık 42 bın liraya polo alcam dedi ayaklandık leon aldırdık.en mantıklı secim de buydu bence.yarı otomatik araç alcağıma dsg alırım 10 kat iyi.
doğuşçu değilim,bmw de cok severim
bmw den alsam 520d bir de 6 serisi alırım.3 coupeye girsek gönül a5 e kayabilir.aynı fiyata daha fazlasını sunuyor.
dip not:el mecbur bi yandan baba eski kafa arkadan itiş kıç atıp durur dediği için karşı cıkar kendileri![]()
bak çin arbaaları var yok yok leondanda dolu.neyi aynı aydınlatabilirmisin benimotor dısında ve belki altyapısı aynıdır baska?dolu leon tercihine saygı duyarım tabikide güzel seçim.;
herkes demiş doğuş pancar motorunu satıyor filan.almayınzorlamı satıyor size.baska bin tane motor secenegi var almayın bu kadar basit.doğuş zorla senet imzalatıp size pancar motorunumu satıyor.
kendi seçimindir saygı duyuyorum.ben özellikle aracın tasarımını cok begeniyodum a3 aldım.mühendislerini denk getiremedim güzel bi tane bulursam neden olmasın?bu da benim ceedden kötü arabam.önden durusu hos ,ben beğeniyorum.
ayrıca yeni cerato gördüm taksi arabasıydı iyi yapmıslar güzel olmus dısarıdan.
Uploaded with ImageShack.us
bir bayan arkadaşımda var.bindim araca kullandım.tamam audi konforu ve huzuru yok belki ama.günümüz şartlarında bir arabada olması gereken herşey var.ve en güzeli dizel motoru çok çok az yakıyor.kokluyor diyebileceğim kadar az yakıyor.hatta kıyaslamışlar arkdaşın ablasında clio var 1,5 dizel 90hp olanlardan.onunla hemen hemen aynı diyor
Geyik yapmayı seviyosunuz sanırım çünkü A3 ile bu araba nasıl kıyaslanır anlamıyorum
Kia Pro Creed'de kullanılan dizel motor Hyundai Accent Era dizelde kullanılan motorun aynısı ve daha torklu ve güçlüsü o açıdan tek kapı aracı tatmin edecek performansta yürütüyor ve konuyu açan arkadaşında dediği gibi A3 1.6'yı uzunda kısada,havada karada geçiyor yaniama A3 kadar malzeme kalitesi kesinlikle yok araç piyasaya çıkalı 1.5 sene oldu daha ama kapı lastikleri şimdiden aşınanlar var kalite gerçekten bildiğimiz Kia quality yani
bizim burda komşuda dizeli var yakıt tüketiminden çok memnun 180krş yakıyormuş Şehir içi..
![]()
accent era ile aynı motor değil i30 da kullanılan motor o
Aslında olay birazda araçtan neler beklediğinizle alakalı ne kadar ekmek o kadar köfte misali![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)