User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
160 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Pro Ceed 3K. Yorumlar..

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Parsia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç audi'ye bindim bir sayalım: a3 1.4t, s3, a6 1.8t, a4 2.0 tdi, eski tt(motorunu hatırlamıyorum), a6 3.0 tdi quattro, audi 80, 90, 100, q7 3.0 tdi, a5 sportback 2.0 tfsi ve daha hatırlamadıklarım.

yazımı nasıl okudunuz bir fikrim yok ama benim bahsettiğim, eski dönemler, eski audi'ler. o zamanlar audi'ye binmek prestij miydi? prestij diyen varsa, prestij kelimesinin açıklamasını bana yapabilir mi? dikkat edin, günümüzden bahsetmiyorum.

audi büyüdü evet. ama arkasında vw olmasaydı büyüyebilir miydi? hayır. audi parasını hakediyor mu? hayır. bahsettiğimiz nokta audi, kia'dan iyi midir noktası değil. audi elbette kia'dan iyidir. bahsettiğim nokta gereksiz yere pahalı bir aracın, belki uğraşıp didinerek para biriktirip araba alacak birine tavsiye edilmesi. senin cebinde paran vardır, gider audi alırsın. böyle bir araba aldığın zaman ona bakacak paran da olması gerekir. senin paran var demekki. kasko bedeli hangisinin pahalıdır? audi'nin. yedek parçası hangisinin pahalıdır? audi'nin. rutin bakımları hangisinin daha pahalıdır? audi'nin. yahu şimdi burda kia soran bir adamın cebinde yüz binlerce lirası yoktur açık konuşalım (kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın) bir önceki mesajımda ne dedim? fiyat/performans olarak a3'e 2-3 boy fark atar dedim. arabanın fiyatı belli, performansı belli. vaad ettikleri belli. cebinde çok çok fazla parası olmayan, sıfır ve farklı bir arabaya binmek isteyen biri için pro_cee'd cidden güzel bir seçenektir. audi iyidir hoştur, audi'yi abartmayın.
    Olayı açıklamışsın tebrik ediyorum abi seni.

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duruşu gerek resimlerde, gerek canlı olarak oldukça iyi. 2006 audi a3 sahibi bir arkadaşım aracını sattı ve bundan aldı. resimdeki gibi beyaz renk çok canavar görüntüsü, beğeniyorum. işçiliği gayet iyi zannetmeyin öyle takır tukur falan hiç alakası yok. malzemesi zannedilenden çok daha iyi. 1.6 115hp motor oldukça başarılı.

birde artık piyasa da genel olarak bütün markalar güzel otomobiller, kaliteli ürünler üretmeye başladı. o yüzden çok fazla küçümsememek lazım. fiyat ve performans olarak değerlendirildiği zaman duruşu da (kişiye göre değişir) hoşuna gidiyorsa gayet alınası bir araç.
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim tercihlerime direk etki etti.civic e niye biniyosun?a3 ten kat kat fazla?
    etrafta daha az var diye ceed e bin sen?
    biraz sert yaptım ama saçma konusmussun .a3 un olsa seve seve binersin büyük konusma istersen
    volvoyu da premium görürüm ama 3 büyük vardır onun dısında Türkiye şartlarında baska araçlar sacma.bmw-mercedes-audidir bu 3 büyükte.
    volvonun 2.eli yok.en baştan.1.4 turboya karsılık motoru varmı?
    bindim c30 a da bindim.s40 a da bindim.özellikle s40 ın içi cüssesine göre ufak geldi.
    ben volvoya pek ısınamıyorum kişisel tercih meselesi,tasarımı hosuma gitmiyor.2.eli de pek iyi değil.

bunlar tatlı konuşmalar tartışamlar herkes fikrini söylüor şahsen ben 2 sene kadar a3le haşır neşir oldum ve gerçekten memnun olmadım ... tek iyi yanı bayanların inanılmaz ilgi göstermesi başkada bi güzelliği yok..

A3 e vereceğim parayla az çoğa doğru şu arabaları alırım(kriterlerim karizma-yakıt-kullanım)

cee'd
    cerato
    c30
    polo Tdi
    Leon
    scirocco

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı arabaya binen binsin,her malın alıcısı da vardır.daha az değer kaybetmek varken neden daha fazla değer kaybedenini alayım.kullandıgın araclara baktım emre yazanlara göre konusuyorum.niye farklı bi araç yok corsa her yerde.
    sonuc olarak inatlasmaktan yana surada sıfır arac alacak olsa herkes aynı araclara bakıyor.
    Değer kaybedenini almak bana kalmış birşey.Alıp satmak içn almadım ki ben.Niye farklı bir araç yok derken? Yani gördüğün gibi A3 almak yerine 2 adet Corsa ile gezebiliyorum
    Şu forumda,yolda kaç tane opc gördün? Farklı değil mi? opc ile corsa bir mi?
    Her yerde S3 var yani o zaman? ...

Anlatamadım galiba A3 tabiki güzel araç,ama daha ucuza da güzeli varken neden gidip pahalı olanı alayım,hele ki etrafta milyonlarca varken diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değer kaybedenini almak bana kalmış birşey.Alıp satmak içn almadım ki ben.Niye farklı bir araç yok derken? Yani gördüğün gibi A3 almak yerine 2 adet Corsa ile gezebiliyorum

Anlatamadım galiba A3 tabiki güzel araç,ama daha ucuza da güzeli varken neden gidip pahalı olanı alayım,hele ki etrafta milyonlarca varken diyorum.
    görünüş arasında cokmu fark var normal corsayla.bilmeyen birini getir corsa der.s3 e de a3 der
    corsa cokmu farklı bir araç piyasada cok dolu corsa var.opc ile corsa, cok farklı değil ikiside corsa
    yani burada şu tip konusmalar geçiyor,aracı sanki gören beğenen hemen alıyor.ben pro ceedi leondan cok begenırım ama gider leon alırım mantıksal sebeplerden.direk duygusala bağlayıp herkes ceed alıyor burada.
    parasına göre iyi bi araçsa piyasasını yapar zaten bknz.sorento.
    37 bin dolardı o arac zamanında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem o kadar iyi proceed kaç tane wr forumda Allah aşkına çıkıp wersin birisi 40 bin?
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi neye göre parasını haketmiyor işte?sana göremi bana göremi?kime neye göre?surada 320d,a4 2.tdi,mercedes c180 kompressor u kıyaslayalım.
    en hızlı 320 gelir.ee baska?
    c180 amg guzeldir kalitedir?yakıtı fazla
    ıc mekan en iyi audidir.kalite hissi en fazla audidedir.bana göre de diğerlerine göre tek eksiği bgleridir.
    parasını haketmıyor olayına katılmıyorum.o audilerle tecrüben nasıl oldu yani?sağdamı oturdun testmi ettin?kendi aracınmıydı?
    mesela ben e60 la kıyaslarsam a6 quattroyu.içine bindiğimde 530 biraz sönük kalıyordu.ne acıdan parasını haketmiyor diyorsun acıklarmısın?
    60-70 lira param olsun.
    mcs
    scirocco dusunurdum.hatta mcs istiyordum a3 te cok iyi diyordum.sciroccoyu eledim tek kapı a3 alacaktım onun yerine.en basta gönlümde mcs yatıyordu.aile sebepleri ailemin tek kapı istememesi sebebiyle sportback aldık.
    bana göre o paraları en hakeden araçlar bunlardır sıfır km olarak.
    saydığım araçların hepsini bizzat kullandım. sadece q7'yi kısa süreli kullanmıştım. içerisinde benim sahip olduğum araç yok ama babamın sahip olduğu arabalar var. çoğu da arkadaşlarımın arabaları idi, onları da uzun süreli kullanma fırsatı buldum.

audi neye göre parasını haketmiyor? 1.si gene önceki mesajlarımda kastettiğim, zorla premium sınıfa sokulmuş olmasından. 2.si volkswagen'le beraber çoğu parçanın ortak kullanılmış olmasından. kalite hissi bmw'ye, mercedes'e göre çok düşük kesinlikle. bmw'yle iç mekanı bir nebze karşılaştırılabilir ama mercedes'le asla. 3.sü sunduğu motorların ve yürür aksamın diğerlerine göre düşük performansa sahip olmasından. 4.sü eğlence faktörünün düşük olmasından. direksiyon hissiz. quattro olmayan modellerine hiç değinmiyorum bile. önden çeker sıradan bir otomobil olabiliyor sadece.

velhasıl kelam uzatmanın mantığı yok. audi bana göre vasat bir otomobil olabilir, başkalarının da hayallerini süslüyor olabilir. sen arabandan memnunsundur, bu beklentilerine göre değişir. benim beklentilerim çok daha farklıdır. bu durum cebindeki paraya ve beklentilerine göre değişir sadece.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 le arasında çok fazla fiyat farkı var.Şahsen ben bu araçı çok beğendim fiyatı çok iyi KIA son yıllarda 1 gömlek atladı , alınabilir bi araç
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalite konusunda herkesin kendi değerleri var.göreceli bir mevzu.ben memnunum aracımın kalitesinden.
    gc8 imi sattım.yeni aracımın gc8 den sonra gidiş olarak beni baymaması ve az yakması ve sorunsuz olması en önemli beklentimdi.yeni "u2 motorlu" 6 ileri şanzımanlı crdi proceed te karar kıldım.
    size performansından bahsedicem.çünkü bu göreceli değil.kıyaslama yaptığım tüm araçlar arkadaslarımın aracı,trafiksiz otoban ortamında max. speed kasılmadan yüksek süratlere kadar defalarca denendi.sonuçlar:
    - passat 1.8t 150hp, fark: 2-3boy
    - son kasa 1.6 honda civic+cai-egsoz, fark: 6-7boy
    - ford fiesta sport 1.6 120hp + cai, fark: 6-7boy
    - ford fiesta s 1.6tdci 90hp + meshur bir tuner ın yazılımı, fark: 5-6 boy
    - fiat bravo multijet 120hp + meshur bir tuner ın yazılımı, fark: 3-4 boy
    - aynı fiat bravo yazılımla beraber üstüne birde box taktı, fark: 2-3 boy

sonuçlar böyle oldu.benim aracımda sadece "box" var.onuda denemeye cıkacağım zaman bağlıyorum motora.arkadaslarımdan bazıları önerilerime rağmen proceed almadığına pişman oldu bu sonuclardan sonra.kısacası fiyat/performans oranı yüksek bir araba.özelliklede u2 crdi motor+6 ileri şanzıman kombinasyonu biraz cok yakmasına rağmen baya bir performanslı."kullanıcısı olarak tavsiye ederim."

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekonomi için alınabilir oda dizel motorundan dolayı benim gözümde başka bir artısı yok.. yerine megane coupe dci tercih ederdim

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceed de fena deil ama keşke cerato koup gelse

RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efe komiksin yani koydugun foto S5 ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görünüş arasında cokmu fark var normal corsayla.bilmeyen birini getir corsa der.s3 e de a3 der
    corsa cokmu farklı bir araç piyasada cok dolu corsa var.opc ile corsa, cok farklı değil ikiside corsa
    yani burada şu tip konusmalar geçiyor,aracı sanki gören beğenen hemen alıyor.ben pro ceedi leondan cok begenırım ama gider leon alırım mantıksal sebeplerden.direk duygusala bağlayıp herkes ceed alıyor burada.
    Valla kardeşim Corsa ile arasında görünüş açısından da bariz bir fark var yani S3-A3 arasında hiçbir fark olmadığı gibi değil. Hiçbir fark olmasa biri 90hp biri 192. 50 bin TL verip 102 hp veya 39.000€ verip 160 hp araç alacağıma 50 bin TLye 192 hp araç alırım yani bunun performans boyutu da var..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    corsayla opc ye farklı değil demişşin zaten olay bitmiş orda.

leon a3 derken sen doğuşun ağına düşmüşşün çoktan geçmiş olsun
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efe komiksin yani koydugun foto S5 ..
    aynı firma banane banane
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı firma banane banane
    E hacı Audi kalitesiz mi dedik? A5-A7-A8-TT-R8 bunlardan zaten kalite akıyor resmen,benim derdim A3 ile :P

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 2010 hala 1.6 8v pancar motor satılıyor esas bunu tartışalım

98 de belki de daha önce bile vardı golf 4 te aynı motor, yiter ya

p.s Gerçi satanda değil hata, alana müstahak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E hacı Audi kalitesiz mi dedik? A5-A7-A8-TT-R8 bunlardan zaten kalite akıyor resmen,benim derdim A3 ile :P
    Sınıfına baktığımızda , citroen-focus-toyotaa-renault felan , c segmentinde şahsen audi'ye bindiğimde gene audiyim diyor bence ....ama o fiyatı hayatta vermem orası ayrı tabi
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)