User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 99 vw 6n 1.6hb yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

99 vw 6n 1.6hb yardım

Arkadaşlar merhaba,

P.tesi 99 model 1.6hb beyaz Polo aracın devrini alacağım araç 49000km de kazasız boyasız, araca öncelikle Lpg taktırmayı, pasta cila ve rütüş işlemi plakalık iptali, ve motor bakıma sokacağım. Aracın kronik sorunları, yaptırılması gerekenler ve lpg taktırılması konusunda polo sahiplerinin görüşlerini bekliyorum.

İzmir'de sağlam pasta cila yapan yer ve fiyat bilgisi hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cınarlıya gıderken proservıce gelmeden ufak bı dukkan var yıkamacı turtle wax cok kalıtelı ısclık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cınarlıya gıderken proservıce gelmeden ufak bı dukkan var yıkamacı turtle wax cok kalıtelı ısclık
    ok uğrarım fiyat ne alıolar? bikaç rütüş ve pasta cila yaptırıcam
    [SIGPIC][/SIGPIC]

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıyat cok yuksek deıl emınol

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ercan_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

P.tesi 99 model 1.6hb beyaz Polo aracın devrini alacağım araç 49000km de kazasız boyasız, araca öncelikle Lpg taktırmayı, pasta cila ve rütüş işlemi plakalık iptali, ve motor bakıma sokacağım. Aracın kronik sorunları, yaptırılması gerekenler ve lpg taktırılması konusunda polo sahiplerinin görüşlerini bekliyorum.

İzmir'de sağlam pasta cila yapan yer ve fiyat bilgisi hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
    Polo 6n'ler de atesleme bobinin arizasi yapmasi, uzaktan kumandali degilse yoksa kapi kilit mekanizmalarinin bozulmasi, termostatin ariza yapmasi ile bazen de sanziman sorunlari (5.vites dislisi kaynakli) yasanir. 1.6 makina alt devirleri dolu ustleri zayif bir karakterdedir. Biraz dizeli andirir. Egimli yolda 200 km'ye kadar cikar bu surada devir gostergesi 5250 devir civarlarinda olur.Oldukca uzun oranli bir sanzimana sahiptir. Bazen cam dusme sorunlari da yasaniyor. Direksiyon simitleri de soyulabilir ama senin ki 99 model oldugu icin onda airbagli dort kollu klasik VW gorunumlu guzel bir direksiyon var bunun oyle bir sorunu yok. Polo'nun Sportline ile Highline modelleri ile karsilastirilinca zayif kaliyor. Bakim masraflari yuksek degildir.

Aklima gelenler bunlar... Hayirli olsun...

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efe arkadaşımız sana fazlasıyla yardımcı olacaktır...nerdesin efeeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo 6n'ler de atesleme bobinin arizasi yapmasi, uzaktan kumandali degilse yoksa kapi kilit mekanizmalarinin bozulmasi, termostatin ariza yapmasi ile bazen de sanziman sorunlari (5.vites dislisi kaynakli) yasanir. 1.6 makina alt devirleri dolu ustleri zayif bir karakterdedir. Biraz dizeli andirir. Egimli yolda 200 km'ye kadar cikar bu surada devir gostergesi 5250 devir civarlarinda olur.Oldukca uzun oranli bir sanzimana sahiptir. Bazen cam dusme sorunlari da yasaniyor. Direksiyon simitleri de soyulabilir ama senin ki 99 model oldugu icin onda airbagli dort kollu klasik VW gorunumlu guzel bir direksiyon var bunun oyle bir sorunu yok. Polo'nun Sportline ile Highline modelleri ile karsilastirilinca zayif kaliyor. Bakim masraflari yuksek degildir.

öncelikle bilgilerin için teşekkür ederim.
    kapı kiliti uzaktan kumandalı değil. 200 km 5250 devir bence süper bakım masrafındanda korkuyorum inşallah dediin gibidir bakıma girince fiyatı burdan yazarım.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efe arkadaşımız sana fazlasıyla yardımcı olacaktır...nerdesin efeeee
    Efe'nin de görüşlerini bekleriz tabiii
    [SIGPIC][/SIGPIC]

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakımları giderleri çok yüksek değil. Kormana gerek yok. Yukarıda yazarken biraz kötü Türkçe kullanmışım. 1.6'nın frenleri, Sportline ve Highline ile mukayese edilirse zayıf kalır. Aşağa meyilli yolda 200'ü görürsün. Yedek parçası marka alternatifleri ile beraber bolca var piyasada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı aldım 20tl benzin aldım 20 dkka gezdim sonra lpg ciye verdim yarın alıcam, dooru servise...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.sanayi arkası ağaçlı yolda 3M e git direk pasta cila için on numara işçilikleri var.Randevu alman lazım ilk once.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.sanayi arkası ağaçlı yolda 3M e git direk pasta cila için on numara işçilikleri var.Randevu alman lazım ilk once.
    tavsiyen için teşekkürler pasta cila boya koruma yaptırıcam sen daha önce yaptırdığında ne kadar aldılar? fiyat olayınıda belirtirsen sevinirim. Benim ölee özel bildiğim yer yok ama genelde pasta cila boya korumaya 100tl istiolar bende bu fiyatlara yaptırabileceğim düzgün bir yerde yaptırmak istiyorum. Bugün biyere daha sordum 2.sanayiye giderken opetin yanında lpg de satıyor 400 istedi... bende adama "allah bana ben sana dedim" anlamıştır herhalde bişiler...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın son durumu vize+sigorta+lpg (zavolli) yapıldı. Bakıma girdi. Bilgilendirmek amaclı bakımda deişenler ve fiyat yazıyorum.

ön fren balatası
    ön fren balatası spreyi
    yağ
    yağ filtresi
    4 buji
    4 buji kablosu
    disklere doğrultma
    hava filtresi
    klima filtresi

hepsi işçilikle 350tl tuttu. Bakımı 350 tl ye hallettik. Bu arada bakımı S.Nezir (Alsancak) e yaptırdım. Bana fiyat çok uygun geldi, sağolsunlar çok ilgilendiler. Bakımdan sonra 1 yıl buraya uğrama dediler.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bugün uğradım dediğin yere bana pasta cila için 300tl dedi bende içimden oha dedim bidaha uğramamak üzere ayrıldım.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökan senin dediğin yerede baktım yer olarak güzel görünmedi gözüme belki ucuzdur işçiliği filan ama dükkan çok sallapati bi dükkan görünüo hiç girmedim s.nezir'deki boya-kaporta ustası bu pazar gününe yapmak üzere anlaştık arabada biraz rütüşlük olaylar var tampon üst kısım filan onlarıda halletcem dedi 150tl istedi pazar ona gidip yaptırcam sonucu yazarım.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın birkaç fotosu

[SIGPIC][/SIGPIC]

Oguzhan
    Misafir
    Paslanmaları,çürükleri genelde fitillerin altından,çamurlukların içinden başlar,ufak bi kontrol gerekebilir
    Boğaz kelebekleri genelde sıkıntı çıkarır ama güzel bi temizlik olmadı temizinden çıkma bir tane alarak sorun rahatlıkla çözülebilir
    Cam kaldırma mekanizması ufak bi sıkıntı dogurabilir
    VWci'nin de dediği gibi ateşleme bobini ve termostatı en kronik sorunudur 6N lerin.

Bunların dışında güzel arabadır,8-11.000 TL arasında alınabilecek hem konforlu,hem güvenliği sunabilen başarılı bir modeldir kanımca.
    Sizde almışsınız zaten,Allah kaza bela vermesin,keyifli sürüşler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oguzhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paslanmaları,çürükleri genelde fitillerin altından,çamurlukların içinden başlar,ufak bi kontrol gerekebilir
    Boğaz kelebekleri genelde sıkıntı çıkarır ama güzel bi temizlik olmadı temizinden çıkma bir tane alarak sorun rahatlıkla çözülebilir
    Cam kaldırma mekanizması ufak bi sıkıntı dogurabilir
    VWci'nin de dediği gibi ateşleme bobini ve termostatı en kronik sorunudur 6N lerin.

Bunların dışında güzel arabadır,8-11.000 TL arasında alınabilecek hem konforlu,hem güvenliği sunabilen başarılı bir modeldir kanımca.
    Sizde almışsınız zaten,Allah kaza bela vermesin,keyifli sürüşler
    Saol arkadaşın teşekkürler tavsiyelerin için hondadan sonra poloyuda yavaş yavaş tanıyoruz
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

5 yıl bindiğim 99 model Polo aracımla yaşadığım tüm problemleri eksiksiz olarak yazmışsın. ellerine sağlık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)