User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: vücut geliştirme ile ilgililere soru

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yağ yakmada sorunum yok her ay en az 3 4 kilo werdm zaten buzamanakadar
    hepside yağdandı
    bide klüp dışında spor yapmayı sewmiorum gunde 3 saat ayırabiliyorum spora buda yeterli sanırım
    asıl sorum yağ azaldıkça enerji sıkıntısı çeken vucudumu hem daha fazla yağ yaktırarak hemde disiplinli ağırlık antremanlarından zarar görmemesini sağlamak birazda gelişmesini
    kondüsyon olarak klübümde spining dersleri ve bilimum ter dokturucu aktivitelere katılıyorum zaten karşılığınıda aynada görüyorum

a.Eas myoplex 42gr protein
    b.Eas whey protein 23gr
    c.muscletech nitrotec whey 20gr
    d.muscletech leukic
    e.hiçbiri

nediosunuz arkadaşlar ???
    Hacim almak istiyorsan bulk olmalısın yani kaloriyi yüksek tutmalısın ama bu demek değilki ıvır zıvır yemek protein ve kompleks karbonhidrat almalısın bol bol enerji istiyorsan ve yağ kısmına gelince mutlaka yağ almalısın kısılmaması gereken birşey ayrıca günde 3 saat spor yapmak seni ileri değil geri götürür çünkü daimi overtraining olursun..hacim istiyorsan ağırlık ve kardio bir arada yapma.Sadece off günlerde cardio yap hafiften.Ağırlık antremanlarında olabildiğince her gün bir bölge ve ağır çalış ama tabi cheating vs olmadan..

Gösterdiğin ürünlere gelince myoplex zaten meal replacement yani öğün olarak yenen birşey senin için gereken whey,creatine ve multivitamin,c vitamini ve meyve suyu..

Antreman sonrası whey alırken üzüm suyu iç ve glikojen depolarını doldur kaslarında recoveryi hızlandır..Üzüm süyü en yüksek glisemik indekse sahip meyve suyu ve şeker olarak dextrose yani kana en hızlı karışan şekerdir bu sayede insülin salgısını arttırırsın ki bilirsiniz insülin bir sporcuda çok önemlidir kaslara protein ve glikojen iletimini sağlar..

Protein olarak izole protein öneririm en verimli proteindir..

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece enerji vermesi açısından ne önerirsiniz centrum'un multivitamini iyimidir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Vitaminler enerji vermez düzenleyicidir..enerji için karbonhidrat alımı yapılmalı ve kafein alımıda zinde tutar..eczaneden supradyn ve ester vit-c yeter normal bir bünyeye..

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vitaminler enerji vermez düzenleyicidir..enerji için karbonhidrat alımı yapılmalı ve kafein alımıda zinde tutar..eczaneden supradyn ve ester vit-c yeter normal bir bünyeye..
    Melih bi salon aç ilk üye ben olcam
    Tango-1 never dies.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kılo almak ıcın en son hardlıne ın 5 kg lık karbonhıdradını aldım ama cok bı etkısını goremedım sporda yaptım ama kılo alma zor oluyor benım ıcın

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megamass 4000 al kılo almak ne anlarsın

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onuda denıcem artık haftaya baslıyorum yıne spora bakalım sonuc ne olur artık

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım seçimim antreman sonrası whey protein almaktan yana olacak çünkü antreman sonrası 30 dk içinde protein almak gerekiyor bense anca 40 dk sonra yemek yiyorum
    onu sindirecemde kana karışacakta kaslar emecekte 4 saat en az
    ilk bi whey proteinle en azından antremanlarımın değerini arttırmış olurum
    çünki buzamana kadar hiç kas kaybetmedim sadece beslenerek bundan sonra biraz kastan kazanabilirim diye düşünüyorum

nitrotech
    yada eas
    yerine bana önerebileceğiniz yağsız protein ler warmıdır
    o sınıfta ?

üzüm suyuda çok mantıklı bunuda yazdım biyee
    toz bitene kadar protein artı uzum suyu takılıp bakacam ne oluyo nebitiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ultimate Nutrition IsoCool,Dymatize Elite Whey,Nitrotech Pro Series bunlar baya iyidir..bana p.m at ayarliyim sana istediğinden en uygun fiyatlara

@Shadow_Dancer,saol abi salon açsam sana beleş söz :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nitro pro duydum 30 gr kusur protein içeriomuş normali 20 die biliorm peki yağlanmayı nası etkiliyor yani kaç kr kapta 30 kr protein
    içeriği nedir
    1.98 97 kilo
    we kilo almaya musait bi bünyem war
    kışın 120 idim

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70-80 dakika demedim nabız olarak %70-80 dedim..örnek 18-21 yaşındaki bir bireyin maksimum 200 olarak alınırsa nabız yaklaşık 130-140 civarinda tutulursa yağ yakımı gerçekleşiyor..
    ben sana demedimdi BadCaT başlığı açan kişiye dedimdi 1.sayfada o öle demişte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    nitrotech pro series 32 gramlık scoopta 25 gram protein içeriyor ama içerik bakımından içinde creatine hcl ıvır zıvır olduğu için sade proteinden daha etkilidir..alınan proteini en etkili şekilde kullanmayı sağlar..o yüzden 32 gramda 25 gram rpotein var geriye kalanın içinde creatine filanda var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım sanırım en buyuk 4 lbs lik paket war
    onun fiyatını bi pm yolu ile alabilirmiyim ltf
    bunu antreman sonrası toparlama amacı ile kullanıcam
    ve sadece antreman gunlerimde kullanmayı düşünüorum sanıırm yeterli olur il aşamada
    ilk aşama derken bişi hedeflemiorm sadece kilo werdikçe kaslarım açığa çıksada aynada ufak gozukuorm moralim bozuluyo kas erimesnden korkuorm bari yaptığım antreman sonrasında kasa ihtiyacı olanı vereyim
    cussemi çok buyutmek istemiorm çunku koruyamıorm sonra :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    koruyamamak diye birşey yok eğer günlük iyi beslenirsen korunur birde kafaya takma çünkü çok kafaya takarsan bigoreksi hastalığına yakalanırsın bütün profesyonel vücutcularin hastaliği bu arada whey proteini günde sadece 1 ölçek kullanmak bence yetersiz örneğin ben sabah kalktığımda 1 ölçek,öğlen yemeği sabah kahvaltısı arası 1 ölçek ve antreman sonrası 1.5 ölçek kullanıyorum işte o zaman wheyin işe yararlığı ortaya çıkıyor

P.m attım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla o hastalık neyse ben yakalanmak uzereyim yağ olçumumde kas kaybı gorunce tuy dokmeye başladım resmen

bende antreman sorası 1.5 olçek
    ve dediğin gibi sabah kahvaltıdan sora 1 olçek duşnebilirim
    body yapmadıım zamanlarda almasam normal gzel beslensem sanırım yeterli olr

corrado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu açılmışken arada bizde bir soru sıkıştıralım.

ilk önce hali vaktimizi anlatalım.
    yaş 35
    boy:1.75
    kilo:86

şeker hastasıyım ve devamlı insülin kullanıyorum.
    fitnessi sırf spor amaçlı yapıyorum. kas,şekil yapayım derdim yok
    biraz fazla kilom var.arada onlardanda kurtulmak istiyorum.
    kilo yemekten değil ama her yemek öncesi vurduğum insülinden kaynaklanıyor.

spordan önce devamlı şeker seviyemi kontrol edip bazen şeker seviyemi yükseltmek için-çünkü spor sırasında vücüttaki şeker oranı düşüp hipogilisemiye sebeb oluyor-tatlı bir şeyler yiyorum veya meyve suyu içiyorum.
    durumum biraz karışık gibi

sorum şu.
    yeni başladığım spor salonundaki hoca yağ yakıcı kullanabilirsin dedi.
    biraz araştırdım ,kimi üründe şeker hastaları kulllanamaz, kimisinde şeker seviyesini düzenler yazıyor.
    yağ yakıcılar aşırı terlemeye sebeb oluyormuş anladığım kadarıyla.
    böbrekleri aşırımı çalıştırıyor bu destekler veya metabolizmayı nasıl etkiliyor.nedir ne değildir.
    tavsiye edilen ürün l-carnitine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    l-carnitine masum bir ürün bildiğim kadarıyla ama bazı cinsleri şeker hastalışına zarar verebilir hangisi vermez birazdan üstadlar yazar
    nutrex firmasının lipo-6 ürününüde araştırın zararlı değilse kullanın ben çok memnun kaldım sabah kahfaltı 20-30 dk oncesi alıosunuz tokluk hisi ile oturuosunuz sofraya demekki şekeri dengeliyor karbonhidrat blokluyor ve içindeki bi madde ile tiroid bezlerini uyararak yağ yakımı sağlıyor bu sürede kalp birazfazla çalışıo akşamlarıda yatmadan once 6 saat aralığında almamak lazm yine yemek oncesi kullanıodum ben

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradan ben de soriim, whey protein olarak ne tavsiye edersin ve ne ile karıştırıp içilmeli? Analdıgım kadarı ile sadece antreman sonrası deil gunde 2 defa içilmesini öneriyorsun.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ewt arkadaşlar hazır kilo kas konusu açılmışken bn biraz uyguladığım programı anlatiim size

eyer gerçekten kilo wermek istiyosanız bu kiloyu çabuk kaybetmemeye çalışın 9 ay önce 100 kilo 69 kilo kasla ölçüme girdim (dietisyende profesyonal makinede spor salonlarındakinde diil ) hedefim yağ oranını % 10 ciwarına indirmekti tabi kaslanarak

dietisyenim güzel bi diet yazdı we bn 6 ay boyunca gayet düzgün uyguladım we 86 kilo we 70 kilo kasa kdr indim ama hala bel bölgemde yağ wardı

son ölçümde wücut değerlerim normal çıksada bölgesel yağlanma dewam ediodu işin artık tamamen spora kaldığını söledi bna dietisyenim bnse hedefimin 80 kilo olduğunu yağ oranınında % 10 un altında olduğunu söledim yeni bi diet yazdı bna we şu an 82 83 kilo arasında gidip geliyorum gün içinde 70 kilo kas mewcut yani yağ oranım % 10 a çok yakın sonuç 1 sene sonra ortaya çıkıcak we tahminim istediklerimi uygularsam başarılı olucak

bnden size tawsiye spor salonlarına güwenmeyin hayatınızı dahi karartabilirler sağlıklı kilonun esası dietsyenden we sağlıklı beslenmeden geçer ömürlük program yazabilio dietisyenler ( çokta pahalı diiller)

werdiğiniz kiloyu 3 ayda werdim die sewinmeyin sakın hedef oluşturun önünüzde we çıta çıta yükseltin unutmayın çoktan çok gidiyo başlarda bu size destek oluyo ama şu anda bn kalan 3 kdr kiloyu atmak için büyük bi psikolojik hazırlık içindeyim önce kafanıza koyun we aldığınız yağ yakıcı ürünleri kenara atın onlar ya profesyoneller için hazırlanmış yada para tuzağıdır ömür boyu yardımcı olmaz size sağlığınızdanda çalar

emin olun sağlıklı beslenmek o kdr zor diil bi çoğumuz günde nerdeyse 2 öğün fast food la besleniyoruz bunu bırakmak lazım
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)