valla iyi kurtarmışsınız şerefsiz dolu ortalık![]()
Geçmiş olsun,araç sahibinin yaptığı terbiyesizlik..Ama artık çok kişi yapıyor bunu dikkat etmek lazım.
geçmiş olsun
aynen gecmis olsun..
buna yapılacak en ii şey gidicen bakacan gösterecen başka servise orada herşeyi çıkıcak sonra telini dağıtacan herkes aricak paso anlattıracak sonra basacak küfürü utanmıyonnu dicek çekecek fırçayı şerefsize
En iyisi bu tip public bir ortamda bu tip kişileri ve araçlarının durumunu deşifre etmek, sizin yaptığınız gibi.
Bende bu araçla ilgileniyordum ama sayenizde öğrenmiş oldum, teşekkürler.
Her malin bir alicisi mutlaka var.Niye boyle bir yol secilir anlayabilmis degilm..Bu insanlar paranin kolaymi kazanildigini dusunuyorlar acaba?
Gecmis olsun...
Allah'ından Bulurlar İnş Ne Diyim
bizde bir vti almıştık arkadaşımıza kasası düzgündü gittik ta burdan 1000km açtık telefon bak o kadar yol gelicez vs bilmemne diye neyse harbiden kasa düzgün çıktı adamlarda gayet efendi hatta arabanın sahibi motorunda bi sıkıntı çıkarsa anasını bacısını ortaya koydu verdik kaporalarını döndük sonra yine gittik baktık km'ye 300 km fazla neyse dedik aldık arabayı az çok güvendik insanlara 1 lira fazla olsun adam anasını bacısını koydu ortaya dedik sonuç:
yan sanayi subap takmışlar arabaya = 4000ytl
geçende aradı arkadaşı yanlışlıkla numarayı karıştırmış arkadasta soyledı boyle boyle arabanızla ugrasıoruz dıye salak oldu telefonda bizim arkadaşta sövmek vs yerine hade hayırlı akşamlar dedi kapattı anlayacağınız allaha havale etti oysaki burdan ne zorluklarla alındı o araba krediler çekildi borçlara girildi be adam madem koydun onları söyle hadi para peşindesin aç söylede iş çıkarma başımıza ama nerde...
tabi giren bize girdi hatta aracı arkadaşıma satan arkadaşta foruma üye pek aktif değil kendisi ulaşılmak istese hıralara gürele çıkarılmak istense çıkarılırdı ama sonuçta bize giren girmiş ele ne geçicekki...
arkadaşım arabasına 5 kuruş haram para harcamadan topladı arabasını biniyor sonuçta şu an fakat soğudu sonuçta hatta honda'dan soğudu iyi tanırım yıllarca hayalini kurdu vtec'in
biz allah'a havale ettik zaten tecrübeyle ve görünenle de sabittirki kul hakkı ve haram yiyeyin eninde sonunda çıkar bi yerinden Allah bi yerden alıyor bi yerden veriyor
Burdaki Dürüst Arkadaşlarımızı Böyle İnsanlar Konusunda Tekrardan Uyarıyorum Çok İnce Eleyin Sık Dokuyun Araç Sahibine Galeriye Vs Güvenmeyin Açın Telefon Götürün 3 Tane Yetkili Servise Ayrı Ayrı Ne Markaysa Ne Modelse Yazılı Olarak Alın Raporunu
Herneyse Sinirlendim Yine
Allah Düşürmesin Düştüğümüz Duruma Çok Dikkat Edin Arkadaşlar
http://www.datametral.com/Kalinlik-O...lik-olcer.html en iyisi bundan bir tane almak geçen gün alım satım yapan bi abimiz almış bundan neyse arkadaşımızın babasına araba bakıyoruz 97 model vectra adam dedi ki ne boya ne hata başka bişey yok hiç bişey yok araba fabrikadan cıktığı gibi falan filan aletle ölçükçe arabanın hataları çıkmaya başladıkça adam da ötmeye başladı baya işe yarıyo
Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bende 5 ay oldu alalı 10 tane s2000 e baktım hep tek parça boya var dediler 2 tanesi pert çıktı.
Sonra onjinal buldum filitre takılmamış ama inanmayıp iki serviften onay alıp öyle aldım.
Birde aklımda kalan bir ilan DAHA TEMİZİ VARSA BEDAVA DİYE...Baktım Perti vardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)