yaa keşke konuyu erken görseydm bilet almazdım boluya atardınız beni ank dan gelip alırlardı![]()
yaa keşke konuyu erken görseydm bilet almazdım boluya atardınız beni ank dan gelip alırlardı![]()
taranam tirinom+eşi+bebişi orhan abi+eşi+çocuğu ben+ nişanlım muştu+ eşi özgür+eşi alican+ kız arkadaşı güzel bi gün geçirdik önce bolu dağı berçestede brunch muhabbeti (muştu orda 23-28 kg aldı) sonra abanta geçtik şömine başında çaylarımızı yudumladık güzel veyağışlı bi gün oldu gelen herkese teşekkürler fotoşlar organizetör muştuda
ECUTECH İstanbul
Ölüyorum...638 KM tuttu gidiş geliş...bacaklarımı hissetmiyorum![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
dün gece 2 de yatıp sabah 6 da kalktıkgiderkende gelirkende arabada uyudum
kahvaltı çok güzeldi insan gibi yemedimabant şömine başıda güzeldi aslında erken dağıldık ama hava muhalefetinden ötürü yağmur yağmasa çok daha güzel olurdu
gelen herkesin eline ayağına sağlık değişik bir gün oldu hanımlarda güzel vakit geçirdi
resimleri eklerim ama ne zaman bilmiyorum![]()
Aksam 2 de yatmamizda senin yuzunden topic
bi dahakine sen kullanican ben uyuycam
gelen herkese tesekkurler keyifli birgundu, erkrn dagilmamiz iyi olmus yollar fena kalabalik
sabah 9.30 civarı e5 de bf vtec mi gördük
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
üst geçitteydimmagandalık edip üstten su şişesi atacakdm
![]()
![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kovalardım![]()
![]()
![]()
![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
çok keyifli bi gündü fikir babası ve organizatör mustuya teşekkür ederim
dönüş yolunda temiz hava çarpmış bir saat uyudum yolda sonra tekrar devam ettim bilin bakalım kimle karşılaştım![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Ohhh muahabbet koyu gezin eğlenin biz garip çalışFotoları alalım baride abi iç geçirelim
![]()
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)