gerçekten herzamanki gibi guzel bir sayı olmuş.. gidip alacagım ama vakit bulamıyorum..
Abi zamanı gelince onu da yemeye gideriz. Zaten şu iş temposuna sinir oluyorum. Gittiğim yerlerde görmeyi istediğim bir sürü kişi, bir sürü garaj oluyor. Ama malesef vakitsizlikten hep kısıtlı sürede çekimleri bitirip dönmek zorunda kalıyoruz. Ankara'ya bir başka zaman tatil amaçlı gelicem. Gerçi nasıl bir tatil olacak bu bilmiyorum amaBi halt yiyip spora ve diyete başladık. Gelişmeler var elbet ama hedef 1 senede 40 kilo vermek. Sanırım Aralık ayı içinde bunun 4'de 1'ini gerçekleştirmiş olacağım. Zira daha önce sıkan pantalonlarım şimdilerde paparazzilere muhteşem pozlar vermeme neden olabilir.
Bu arada Ankara'ya gelirsem tatil amaçlı gelicem demiştim az önce. Motosikletimle gelmeyi planlıyorum. Hemde kalabalık bir grupla Anıtkabir ziyaretine. Gelmişken 2-3 gün daha uzatılabilir bu tatil tabi. Öncelikle havaların biraz ısınması gerek. Zira sizin oraların havası bana iyi gelmiyor. Bolu'da bi oksijen sensörü arızası başlayı veriyor beynimdeSemih duymasın
![]()
Loading World's Best Magazine...
Allahımm APR yi dergide gordum ya bundan sonra dergiye cıkaramayacagımız bi arac olmaz artık![]()
Ankara ve RESMİ SUBARU temsilcisi Ahmet Kadir Sayılır olarak yazınız acayip coskulandırdı benıAyrıca tesekkur ederim
![]()
Eline sağlık Onur derginin kalitesini her gecen gün artırıyosunuz, yurt dışındaki hangi ülkelere gidiyo dergi hiç ordaki türkler tarafından okunuyomu?
Malesef yurt dışına gitmiyor Alpcim. Bazen okunduğunu duyuyoruz. Sık sık ülkemizi ziyaret eden gurbetçilerimiz farklı ülkelerden mail atıyorlar. Burada bizler de modifiye ile ilgileniyoruz ve her ay derginizi eksiltmeden okuyoruz diye. Elbette daha fazla kişiye ulaşmasını isteriz çünkü Türkiye'de hazırlanan araçlar son 2 yılda gerçekten çok çok iyileşti.
Savaş ve Özgünün yazıları bu ay neden yok?
hemen almak lasım bitane
Kapaktakiler çok güzelde yazı çok fazla bence 2-3 tane daha spor otomobil karşılaştırması olsa güzel olur.
onurcum benim aracın fotosu gözükmüyor linkde bir sorun var bi el atsan bi görsek nedir ne deildir..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
dergı cok kalıtelı ve dolu dolu amma şu abıdık gubudık araba nıck lerınıde bı kaldırsalar...
Godzilla...
savaş ustayla özgün abinin yazısı yok ya neyse... çok güzel bir sayı olmuş yine ellerinize sağlık..tuning türkiyenin kenyada satılmasıda çok ilgimi çekti he tebrik ederim onur abi
ahhaa Ilk defa bir dergi tam zamanında elimdeydi
demi onurum
tesekkur icin aradım ammaa geri donen olmadı be![]()
KA Style
Bunun belirli bir açıklaması yok.Her ay aynı bölümler olmayabiliyor dergide.
Kenyalıların elinde çekilmiş bir fotoğraf bekliyoruz o halde
Buğracım çok teşekkürler. Beğenmene sevindim. Bayram mesajları için neden cevap vermediğimi ya da geri dönüş yapmadığımı sormuş Burak. Burada sana da ona da cevap vermiş olim. Çünkü sende mesaj atmıştın cevap verememiştim. Çok ama çok hastaydım bayram süresince. Yataktan kalkamadığım için telefonla hiç ilgilenmedim desem yeridir. Hastalığım daha dün geçti ve yeni ayaklandım.
Şu an bende gözüküyor Erolcum. Düzeldi mi sende de?
Arkadaşlar dergi Savaş usta ve Özgün'ün yazısından oluşmuyor elbette.İkiside bizlere yoğun destek veriyorlardı ancak işleri bu sıralar ikisinin de yoğun gidiyor. İnsanları sıkmadan, yeri geldiğinde yazı ricasında bulunmanın doğru olduğunu düşündük hepsi bu.
Geri dönüş mesajı için Buğra'nın mesajına bi göz atıver Serencebeyim.
Teşekkürler Gürkancım. Sayende eksikleri de tamamladık. Allah bir kez daha razı olsun senden.![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)