Valıdenın arabasının jantlarını boyatmam gerek.Bana kıl tüy calışan titiz bu işi profosyenelce yapacak biyer lazım.Nereyı tavsiye edersınız fiyatı önemli değil yeterli bu işi gercekten iyi yapan biri olsun..
Valıdenın arabasının jantlarını boyatmam gerek.Bana kıl tüy calışan titiz bu işi profosyenelce yapacak biyer lazım.Nereyı tavsiye edersınız fiyatı önemli değil yeterli bu işi gercekten iyi yapan biri olsun..
onur toros vardı sitede gördüğüm herkesin tavsiye ettiği muhtemelen bi çoğu onu yazacakdır
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yeri uzakmış bana ya.Bana anadolu yakası gerek kıl adamım benbide bana sadece jant işi yapan biri lazım onun boyası farklıdır heralde fırını falan ne bilim.Boya atması falan cıldırırım ben uyuyamam ahaha
Göztepe Sanayide....Mantara Gelmeden...Sol Tarafta Continental LAstik Bayisi var...İstanbuldaki en iyi Jant Tamir bakım onarım yerlerinden biri...Benimde Favorim...
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Yine Göztepe Sanayi de Özsaygılı var.. Sanayiye girdiğinizde üçüncü soldaydı yanlış hatırlamıyorsam..
Çok memnun kaldığımız bir yerdir..
Benım demek istediğim jant tamir boya işleriyle uğraşan biyerdi bende biliorm bitek jant boyayan boyacı olmadığını.Özsaygılıyı cok övdüler bana oraya iş yaptıran varmı ?
Baran knk nelere kalkıştın sen gene ya sana göre değil abi jant boyamak fln yok orasınıa tüy kaçmış yok orasının tonu farklı olmuş sen istediğin gibi yaptırana kadar o jantları 3 takım parası gider boyasına![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)