bende turk torrent kullanıormda acaba arena tr dahamı iyi?
Arena Tr kullanmıştım daha önce (Banlanana kadar) İçerik olarak zayıf geldi bana arenabg ye göre bakınca.Tabi türk yapımı filmleri filan bulmak çok daha basit trde.
Uyelıkler acık TurkNova :: Hosgeldiniz TurkNova ama anlasılan yeni bir tracker güzel tarafı
Butun Torrentler 2011-05-03 00:00:00 - 2011-06-03 00:00:00 Arasinda Altin Torrent kısa zamanda büyürler gibi geldi bana![]()
banada arenadan davetiye gönderirmisiniz ?
sultansaka_53@hotmail.com
1 gb download'a tr şartlarında 700mb upload şartı çok çok fazla değil mi?
Upload hızını sınırlamamak demektir bu buda hızın 4-5 kat düşmesi demektir..
psn: DAGHAN26
mümkünse bana davetiye atabilrmisniiz time-r@windowslive.com
Bi kaç gece evvel canıma tak ettide abi seeders 80lerdeydi leechersda 10-15 civarıydı ona rağmen 40-50kb/sn ile çekiyodum 4,5gblık bi dosyayı 1 kaç gün gözüküyodu tahmini downloadsinirlendim uploadu sınırladım anca öyle 400-500lere çıktı
superonline fiber kullanan var mı 1-2 ay içinde geçmeyi düşünüyorumda.Ttnet 16mbite kadar bile desteklenmiyor burda![]()
psn: DAGHAN26
Hangi siteyi kullanıyorsun?O çok farkediyor.
Turk tracker leechturk,yabancı torrentleech kullanıyorum dl-up limitsiz hep ve kaynak olduğu sürece tam hızla iniyor , 8mbit'e kadar benimki de.
Upload'un açık olması yada kısık olması senin download hızını etkilemez , aksine upload yaptıkça önceliğin oluyor.Ne kadar alkış o kadar kalkış hesabı![]()
Demonoid eskiden güzeldi , eskisi kadar seeder yok hız konusunda problemli.
Dipnot:Çok sıkışırsan , banlanmamak için fakeupload yapabilirsin![]()
Programı var.
Tracker'dan bir dosya indiriyorsun boyutu büyük ve çok seed edilenlerden , programa istediğin upload hızını yazıyorsun.İstersen 100 istersen 10000Sonra program siteye yüklemeye başlıyor.Çok uzun süre yapmamak lazım çakılmaması için.4-5dakika yeterli.
RatioMaster.NET
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)