bir davetiye de ben rica edebilir miyim?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
ben bu işlerden pek anlamıyorum bitane site kullanıyorum torrent indirmek için ama genelde yabancı filmler var. Türkçe dublajlı ve Türk filmlerini indirebileceğim bi site var mı acaba bildiğiniz.Bir de bu davetiye olayı nedir bilen bir arkadaş nasıl kullanılacağım konusunda yardımcı olabilir mi?
no car no fakin fuel
Bende torrenten film indirmeyi sevenlerdenim
Ama şu üyelik olayı indirdiğin dosyayı silme belli bi süre kalsın biraz garip geliyo. Torrent-ultra ya üyeyim hatta burdan bi kardeşim davetiye gönderdi saolsun.
Şöyle ücretsiz doyasıya sömürebileceğimiz siteler varmıdır. torrent.us vardı kapandı ama ıp değiştirerek giriliyor. Başka varsa yazalım herkes değerlendirsin.
turktorrenr.cc ye üye olan varsa ordan davetiye lazım yıllardır onu kullanuyodum yalan oldu bi şekilde
varsa fazladan bende alabilirim
E-mail adresini özelden yazın. Bir tane torrent-ultra davetiyesi var elimde onu göndereyim. Torrent ultranın sitesine girip yeni üye olma sayfasında davetiye kodunu girmeniz lazım. Yeteri kadar tr dublajlı film bulabilirsiniz. Birde torrenti indirdikten sonra hemen silmeyin torrent dosyasını. Genel kurallara göre hareket ederseniz bir sıkıntı olmaz.
Arkadaşlar torrent sitelerinden davetiyesi olan varsa ve bana gönderebilirse çok sevinirim.
varsa birde ben alabilirmiyim ? ozanngungorr@gmail.com
turktorrent için davetiyesi olan varsa yakupgokdemir@msn.com şimdiden teşekkürler
no car no fakin fuel
zamunda üyeliği arayan varsa kendi kullandığım üyeliği kendisiyle paylaşabilirim , özelden ulaşması yeter
Dostum çok teşekkür ederim.
torrent-ultra vardı 1 ay üye kaldım şimdi üyeliğimi askıya almışlar ve 20 euro para istiyorlar.
Benim derdim sadece film indirmek ama ya banlanıyorum yada paralıya dönüyo anlamadım gitti.
Benim leechturk'e üyeliğim var bayada yüksek bi kademe de ama sanırım davetiye atamıyoruz şuan...![]()
arkadaşlar arena tr davetiyesi olan varsa yollayabilirse çok makbule geçer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)