torrent davetiyesi yok,sadece üyelik 10 numara sitedir.
arenabg.com
torrent davetiyesi yok,sadece üyelik 10 numara sitedir.
arenabg.com
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
PublicHD sizlere ömür... 1-2 haftadır kapalı.. Geri gelmeyecek falan diyorlar... Hayatımın en önemli sitesi kapandı... Psikolojim çok kötü![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
arena tr 4 tane davetiyem var istiyen mail yazsın buradan arkadaşlar , sömürmeden diye belirtmek lazım tabi![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
arena-tr, leechturk, ultra-torrent, torrentday
istiyen olursa p.m. atsın yeter.
Xbox Live ID : NickHaulden
arena-tr ramazan boyunca üyelik kabul ediyo. davetiyeye gerek olmadan üye olabilirsiniz. bilginize...
arenatr dışında iyi torrent sitesi tavsiyesi ve davetiyesi varmıdır belki farklı paylaşımlar goruruz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yakuzaonur@hotmail.com bi davette ben alabilirmiyim
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
turknova davetiye gönderebilicek olan? egemen_mentes@hotmail.com sağolun
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
elinde r10 davetiyesi olan var mı ? mehmetbirdall@gmail.com
bende iyi torrentlerden davetiye alabilirim
ycuvennn@gmail.com
Elimde bayağı bitturk davetiye mevcut bu arada
Yalçın Çağatay ÜVEN
Rover 220 Turbo
Marmara Üniversitesi
torrent davetiye lazım beyler
neresi olursa farketmez birden fazla olursa daha iyi olur
erhanarici18@hotmail.com
şimdiden teşekkürler
Üyelikler açıksa zamunda.net çoğunlukla seed sorunu çektirmez film,dizi oyun vs. büyük ihtimal aradığınızı bulursunuz.
Üyelikle uğraşamam ben diyorsanız kickass.so'da özellikle güncel film,dizi,oyun vs. seed çok olur bi deneyin derim.
Film indiricem boyutu çok olmasın ama görüntüde baymasın diyorsanız YIFY release grubunun sunumlarının paylaşıldığı yts.re'yi(https://yts.re/browse-movie) öneririm.1080p boyutlar 1.4-2.5gb arası genellikle.3D filmler de var,arama motoru kullanışlı kalitesine(720p-1080p-3D),türüne veya imdb puanına göre arama yapabilirsiniz.
Yerli torrent siteleri güncel paylaşımlar dışında ciddi seed sıkıntısı çektiriyor çoğu zaman.Benim leechturk ve tracker-turk üyeliklerim var yetiyor,pek kullanmıyorum zaten bunların dışında da bitturk iyidir üyeliğim vardı kullanmadığımdan şutlamışlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)