Seedbox kullandım 6ay felan
10mb/s up , 10mb/s down
Paylaşımda kendine güwenenlere , Ben indirdiğim kadar gönderirim iyi paylaşım yaparım diyenlere Arena-tr dawetiyesi gönderirim.
PSN:dohcvtec99
naughty_cery@yahoo.com
dün 3rk4n davetiye yolladı ama gelmedi. yahoo olmasından dolayı bi engel olacağını sanmıyorum. bir daha deneyebilir miyiz?
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
ismailemreakcan@hotmail.com
Bana Da![]()
ben tam bilmiyorum ... işler nasıl dönüyor diye anlatırsanız çok sevinirim ,, pc'im açık 3 gündür ve Trance derlemelerinden oluşan bir albüm indiriyorum halen daha indiremedik arkadaş ... yani paylaşım filan nasıl oluyor upload döngülerini , genel özetle anlatırsanız bende yardımcı olmaya çalışıım aslında...
torrent öle rapidshare e upload edeyim ordan indirin ya da limewire gibi pc'mde bu dosya var ordan çekin şeklinde değil.
torrent indirdiiniz 15 20 kb boyutundaki bi dosya sayesinde (o dosya bi nevi ana dosyanın adresi gibidir) o içeriğe sahip (tabi adres dosyası da pc de aktif olmalı) diğer pclerden veri çekmenizi sağlayan bi sistem.
torrent'de paylaşım yapmak demek indirdiğiniz içeriğin pc de yerini adını vs değiştirmeden ve indirmenizi sağlayan dosyayı torrent programından kaldırmadan sizden sonra indirenlere kaynak olmanız demektir. eğer indirdiğiniz dosyanın yerini değiştirirseniz program içeriğe ulaşamaz, ismini değiştirirseniz de hakeza öyle.
torrent'te sömürmek demek dosyayı indirip programdan kaldırmak. yani başkasının indirmesine izin vermemek demek. torrent siteleri zaten ratio adı altında bu olayı engellemeye çalışıyor
indirdiğiniz içeriği paylaşmayı göze alıyorsanız torrent davetiyesi isteyin indirip silecekseniz davetiye gnderecek arkadaşı boşuna uğraştırmayn![]()
Aynen öle ben oyun film müzik klip neyse pcye çekerim sonrası na karışmam diyen warsa hiç uğraşmayalım
Beyler alıntıyı yazarken yanlış yazmışım copy paste yapmadan elle yazıyim dedim farketmedim upload miktarı 41.668 olcak
80tb kim kaybetmiş biz bulcaz![]()
peki doğru mu anlamışım yazıyorum ; indiricem fakat pc de iken değişiklik yapamayacağım veyahut dosya/kalsör bilgilerini değiştirmeyecceğim ... yada pc yi sürekli tutup davetiyeler sayesinde diğer kullanıcılara download edebilecekleri medya ürünleri sağlayacağım ... bu mudur ?![]()
![]()
heavenly.gift@hotmail.com
parmaklarına sağlık kardeş banada gönderirsen sevinirim
kısaca istediğini indir sonra kullanmaya başla ama ne dosyada ne de indirdiğin programda bişiyi değiştirme. ve pc açık olduğu sürece torrent programı da açık olsun. gerisi kendiliğinden halloluyor
bu arada bende davetiye kalmamış panpalar![]()
yeni davetiye kazanırsam yazarım burdan
yer değişikliği yapabilirsin ondan sıkıntı olmaz fakat dosya boyutu ismi şekli vs. ile oynamaman lazım
örneğin 40gb büyüklüğünde bluray film indiricen eğer sunum güncel ise 1-2ay önce sunulmamış ise sen 1-kaç yüz mb. indirdikten sonra senin pcdende çekmeye başlanır herkes birbiriyle bağlantılı olur sende olan weri oraya gider orda olan başka bi weri sana gelir 100lerce kişi içindeki bu organizasyonu utorrent yapar.
abi ben yeri de değişirsem program bulamıyor. sıkıntı bende mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)