selam bende bittürkten umudu kesmeye başladım adam gibi film izleymiyorum arene-tr varsa davetiye gönderin lütfen
caglar_vip@hotmail.com
selam bende bittürkten umudu kesmeye başladım adam gibi film izleymiyorum arene-tr varsa davetiye gönderin lütfen
caglar_vip@hotmail.com
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..
Merhabalar.Mümkünse banada arena-tr üyeliği atabilirmisiniz.
high_rpm@hotmail.de
eger varsa bende arena-tr üyeliği alabilirmiyim
sem_sas@hotmail.com
bu torrentin mantığı çok parçalı şeyleri tek linkte indirmek değil mi, bahsettiğiniz upload felan nedir
arena tr den oyun iniyosa bende davetiye alabilirmiyim
banada banadamurgokcen@mynet.com
evet tek linkte indirmek fakat bu tür sitelerde download yaptığınız kadarda tekrar siteye upload yapmanız gerekiyor yoksa banlanırsınız
arena-tr bende alabilirmiyim semihozdemir@w.cn
Uydunet ile bazı torrent sitelerini (Zamunda ve arenabg gibi...) açamıyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?
Not: ip değişikliği talebinde bulundum call center'a.
alıntıya HAYIR...
çok istemiştim bunu mümkünse bende alabilirmiyim davet
alee1925@gmail.com
Cvk Rs
Yalandan kendimi tanıtmadığımı nereden bilecekler, peki ? Şöyle düşünülebilir; adamın gerçekten ihtiyacı var ki, bir davetiye istemek için siteye üye olmuş. İşim gücüm yok yalandan yere milletten davetiye dilenmek için mi uğraşayım ? Sadece bıktım artık 30 40 la download yapmaktan. Bu nedenle de siteden yardım istedim.
Arena - Tr alabilirim
bar10_61@hotmail.com
valla varsa bende rica edeyim
ozgur.fikret@gmail.com
fberoptik var bir işe yarasın bari....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)