Bittürk veya arena-tr davetıyesı lazım banada elınde olan varsa gönderebilirmi![]()
Ya bende artık premium almıyacam. Birazda seed yapalım. Torrent davetiyesi istiyorum bende elinde olan arkadaşlardan. Zamunda açıkmı bilmiyorum ama o olsa iyi olur.
suaybt ( et işareti ) hotmail nokta com
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Zamunda acılınca buraya yazalım bari arkadaşlar bende 1-2 aydır kovalıyorum ama hala kapalı...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
beyler torrentcell üyeliği açıldı. bence kaçırmayın.
Teşekkürler ben üyelik aldım siz söyledikten sonra elbet birgün lazım olur bulunsun el altındaAltın dosya indiriyorum şimdi 1tane azcık seed edeyim ratiom artsın daha sonra lazım oldukça kullanırım
![]()
M.Kemal ATATÜRK
hem x2 hem altın olan dosyalardan indir. ratio için daha faydalı.
bitturk üyeliğimde var, fakat torrentcell daha çok güncel ve işe yarayacak olan dosyalara x2 ve altın veriyor.
bu arada torrentcellden alan arkadaşlar tavsiyeye beni yazarlarsa sevinirim.
ozeeeee kullanıcı adım.
altın X2 3 serverlı dosya indireyim dedim 6 yı geçmediBiraz daha erteledim lord of the rings 3lemesini indiricem hem izlerim hem seed ederim
Arena TR yide o sekilde yaptım ratio 2 küsürlerde 2 aydır birşey indirmiyorum duruyor o sekilde lazım olur diye saklıyorum isohunt cok işime yaradı bu günlerde 1.1 mbit ile 15 GB yakın download yapmısımdır
![]()
M.Kemal ATATÜRK
Torrent-Cell | Torrent, İndir, Download, Film, Dizi, Program :: GİRİŞ sıkıntı var sanırım kayıt sayfasında. bozuk sayfa.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
en iyi torrent sitesi nedir şuanda.
zamunda kullaniyorum şuan.bazen nette bulabildgn şeyler zamundada olmuyor.
bende zamunda kullanıyorum 1.5 senedir çok memnunum ama banada arena-tr veya bitturk davetiyesi lazım varmı yardımcı olacak olan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)