yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
zamunda.net üye alımını açmış az önce üye oldum üyeliği olmayanlar kaçırmasınlar...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bittürk davetiye kodu istiyor. bittürk e kayıt olamadım. Arenatr de güzel bir site. Gayet hızlı. uploadlarımıda yaptım sıkıntı yok. bittürk konusunda birisi yardımcı olabilirmi?
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
arena-tr davetiyesi olan var mı arkadaşlar ? f1 dsmarta geçti izleyemiyoruz torent buldum ama orayada üyeliğim yok![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
bak üsteki arkadaş zamunda açıldı demiş arenadan iyidir , formula da vardır kesin![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
zamunda var hocam, zamundadakiler yabancı arenadaki trdeki serhan acar anlatımlı dsmart kayıtları![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Banada atarsanız davetye sevınırım.Arenatr yada Bittürk atarasnız çok makbule geçer.Hayırlı işler kolay gele.
eyuptass34@gmail.com
turktorrent kapanmış giremiyorum bşka torrent sitesine davetiyesi olan var mı genelde dizi indiriyorum
indirip kaçmam, paylaşım nedir bilirim diyen varsa turktorrent davetiyesi için mail yazabilir.
bi program indirmek için torrenti pc'm yükledim ama indirme hızı çok yavaş 4.39 gb lık bir dosya ve 30 - 70 kb/s arası indiriyor sebebi ne olabilir:S
bende torrent kullanıyorumda merak ettim bu davetiyeli sitelerin olayı nedir benim kullandığım 3-4 torrent sitesi var a dan z ye her şey var zaten.. bu şifre dağıtılan sitelerin esprisi nedir farkı yani.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
normal divx sitesinden üye bile değilim![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
u Torrent i bilip uzaktan bağlantı ile bilgisayarıma kurabilEcek bir arkadaşımız var mı aramızda ...
ben sana yol gösteririm uzakdan bağlantıya gerek yok..
Davet gönderebilecek arkadaşlar
enverbahcivan@hotmail.com
Teşekkürler
arena-tr ve bilindik en çok kullanılan bir kaç torrent sitesi için davetiye olan gönderebilir mi ? Seed nedir biliyoruz.
melihcuneyter@hotmail.com
Torrentleech tüm TR hesaplarını kapatmış diyorlar, benim ki de gitmiş. Bilen var mıdır acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)