Ahahaha.
Valla bende fena kıllandım gece.
Bu arada cok derim bilgileri face aracılıgıyla yakın arkadaşımdan almışlar baya baya bi hafta calışmışlar bunun için sınamışlar beni aq :ofk:
Printable View
ebemin adını sordum HALEN dedi :D dorumu acaba alman ismimi bu halen :D
Peter please answer: yazarken
cümle icinde biyerde noktaya basın bastıngnız anda ne tusa basarsanız basın kalıp cümlenin harfleri cıkıyor bu araya biz cevabımızı yazıoyurz :D cevapı yazdıktan sonra tekrar noktaya basınca klavyede eski haline donuyo ne tusa basarsanız o cıkar o yuzden dikkat cümleyi bitirip:D entera basın. sora soruyu yazın yine enter :D we cvp karsıda :D
:S ya bi sniye küfür ediyorum şu anda ben özel bişe yazdım bu şerefsiz nerden biliyor şu işin dorusunu anlatın bana fena ayar oldum
lan manyak auhuauha anlattım anlamıomusun hala :D
peter please answer yazarken biyerde noktaya bas atıorum Pet yazdın bastın . goki yaz yine cümle dwm eder
Peter,p gözükür ekranda ama esasında goki yazmısındır :D
(GOKİ)
o dalgayı bana da yapmaya çalştılar ben yemedim o arkadaşın senden önce tam hatırlamıyorum klavyeden bi tuşa basıyo cevabı önceden yazıyo sonra sen sorunca ckmış gibi cıkıyo :D
ya bu yavşak benim kız arkadaşımın adını nerden biliyor
Bende zor cözdüm ama oldu ...gökhan abi iş cıkar ögren ögren lazım olur :)
kim bu peter nerde necidir fena tutuldum bi pazarım var onuda zehir edicek
Göki kim yazıyo soruyu ... :D
http://img690.imageshack.us/img690/5900/10931230.jpg
:D:D:D:D:D:D
bana abdest aldırdı affetmesi için.net cafede tişörtünü çıkaranlar vardı :D arkadaşla eve giremedik o gece.arabanın garajında beklicem felan fena tırsıttı :D
ehhehe benıde keklemıslerdı dedım bu ne lan :D her seferınde soruyu yazmıo sana soruyor yazan kişi dıo ne sorayım sen dıosun sevgılımın adı oda zaten bılıo sevgılın kımse soruyu yazıyormus gıbı yapıp cevabı yazıo basıncada o sekılde cıkıyor cvb sen deneyıncede ingilizce olarak sana guvenmıyorum bana ınanmıyorsun suan buu cevablamak ıstemıyorum dıyor :D
yok bu saçmaladı şimdi ter pleas answer demeye başladı sürekli
goki okusana yazdıklarımı :D niye sinir yapıosun ahaha LazveGaz :D
bana öle tesafüdler denk geldiki ondan çok tırstım.sana başka kişiler olarak görüncem diyor yanıma kedi felan gelio :) o anda babam arıyor yemeğe gelmicekmisin diye :D baba katili olcaktık söylemeselerdi :)
Hala nasıl çalıştıgını anlamadım...Nokta koyamıyoruz ki soru kısmına :D