"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Peter please answer: yazarken
cümle icinde biyerde noktaya basın bastıngnız anda ne tusa basarsanız basın kalıp cümlenin harfleri cıkıyor bu araya biz cevabımızı yazıoyurzcevapı yazdıktan sonra tekrar noktaya basınca klavyede eski haline donuyo ne tusa basarsanız o cıkar o yuzden dikkat cümleyi bitirip
entera basın. sora soruyu yazın yine enter
we cvp karsıda
![]()
1881 - 193∞
:S ya bi sniye küfür ediyorum şu anda ben özel bişe yazdım bu şerefsiz nerden biliyor şu işin dorusunu anlatın bana fena ayar oldum
lan manyak auhuauha anlattım anlamıomusun hala
peter please answer yazarken biyerde noktaya bas atıorum Pet yazdın bastın . goki yaz yine cümle dwm eder
Peter,p gözükür ekranda ama esasında goki yazmısındır
(GOKİ)
1881 - 193∞
o dalgayı bana da yapmaya çalştılar ben yemedim o arkadaşın senden önce tam hatırlamıyorum klavyeden bi tuşa basıyo cevabı önceden yazıyo sonra sen sorunca ckmış gibi cıkıyo![]()
Bende zor cözdüm ama oldu ...gökhan abi iş cıkar ögren ögren lazım olur![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
bana abdest aldırdı affetmesi için.net cafede tişörtünü çıkaranlar vardıarkadaşla eve giremedik o gece.arabanın garajında beklicem felan fena tırsıttı
![]()
ehhehe benıde keklemıslerdı dedım bu ne lanher seferınde soruyu yazmıo sana soruyor yazan kişi dıo ne sorayım sen dıosun sevgılımın adı oda zaten bılıo sevgılın kımse soruyu yazıyormus gıbı yapıp cevabı yazıo basıncada o sekılde cıkıyor cvb sen deneyıncede ingilizce olarak sana guvenmıyorum bana ınanmıyorsun suan buu cevablamak ıstemıyorum dıyor
![]()
bana öle tesafüdler denk geldiki ondan çok tırstım.sana başka kişiler olarak görüncem diyor yanıma kedi felan gelioo anda babam arıyor yemeğe gelmicekmisin diye
baba katili olcaktık söylemeselerdi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)