kardeslerim cekirdekler özgür agadan :) ben badem isterim :D
kolalar bulut agadan toprak zengini :D caddeler bizi bekliyor herkez eksiklerini gidersin :)
Printable View
kardeslerim cekirdekler özgür agadan :) ben badem isterim :D
kolalar bulut agadan toprak zengini :D caddeler bizi bekliyor herkez eksiklerini gidersin :)
efe can eg kasa drag starınıda getir :)
Oldu o zaman acılı , bol tuzlu ortaya kara ve tombik tansiyon sorunu olanlara da tuzsuz getireyim ne len bu gün mü yapıyoruz:hahaha::hahaha:
yanlışlık la iki kere yazmı şım :)
cumartesi saat 21:00da evren büfede bulşuruz...ortada biyer sonra gaz atarız en son olarak ta cekirdek kola ayın oyun yeriz içeriz :)
eg starın motoru fasılalı :) ama boş geçmemek adına 106 getircez :D
valla benimde işim 11:30 dan önce bitmiyor arkadaşlar ama nerde olursanız kesin gelicem :D
eğer yağmurlu olmassa gelcem peder arabyla ıstanbula gıttı motrla gelcem oyuzden:) foto makınamı getırıyımde bı kac poz yakalarız belkı:D
hava çok güzel yağmur yağmaz sanırsam.
İnanmiodunuz bide bakın benim tel bildi meteoroloji bilemedi :D :D
bende gelicem inş. bi aksilik olmazsa... ilk meetingim olcak hayırlısı bakalım :D
akşam saat 21:00da tüm antalyalı tunerleri EVREN BÜFEYE bekliyoruz...:D
orda toplanıp baska yerlere gideriz :)
Bu arada ben ne yapacğımı bilmiyorum 3 yerde olucam sanırım bakalım ilerleyen saatlerde durum neleri göstericek
bi değişiklik yok dimi:D
DAha yeni geldim işten
ama yarın Kumlucadayız sabahtan..800 adet çekirdek getiriyorum..Daha tuzlu...
cok atraksıyonlu bı geceydı valla xD
geldımde cok az kalabıldım ısten geldım yorgumdum..nası gectı yorumları alalım..:)
saygılar
aranızda olamadım dün akşam,,,nasıl geçti fotoğrafları ve videoları bekliyoruz...
Trafik Para Cezası Borcunuz Bulunmamaktadır. (vallahi rahatladım xD)
baran sende bi kontrol etsen iyi olur :)