Hmm gazım geldı dıosun yanı :D gel don bura havalar duzelsın rahatlarsın :D sımdılık bızde bole eve tıkıldık hava kotu lfs oyna :D:D
Printable View
sanayiyi özledim kuzen kesici kesici şahinleri doğanları kartalları serçedesleri hacı muroları özledim pilav tavuk ayran yapan dayıyı özledim ciğerci süleymanı mekanikçi mustafa abimi özledim çırak feyzoyu özledim ahhhh cok sıkılmışım ben be yaaa :D
Burda organizasyonlar hava durumu tahminine göre yapılmaz; bura antalya! burda organizasyonlar yapılır, hava duruma ayak uydurur...
bana kimse çay içirmiyor dedi eleman :D hergün çay demletiyor bana :D
bız efeyle hergun meetıng yapıoz ama gelde eatıngle gecıor 200 kılo yapcak bu herıf benı..:D:D
olm bugun tartıldım 102 kilo olmusum lan şok geçirdim hep o pilavcı dayı yuzunden :D
ahh bee valla kaçırmıısm eline verdimi kagıda sarıp zhuauzhauhuzh :D
national geographic ac kanki nascar war hadi izleyem ben kactım :D
allahın gücüne gitmesin ama bidaa şırdan ne görmek istiyorum nede yemek :) direk verdi mazlemeyi şok oldum okadar deyim...ben ona antalya tatlarını tattırıyorum :D
umarım cumartesi yağışlı olmaz .....bu kadar ayarlamışken herşeyi....efe helal ayarladın valla yine :)
olm az daha gidiyormuş paralar :D gittim burgere sordum soruşturdum dogruymus...
neyse bi dahaki sefere kimden onuda belirliyelim :D ama gerek yok toprak agası buluttan olsun :D
hayır annem sizi sokaktan toplayan çocuk :D
Yaw biri beddua etmiş heralde gene modemim yandı tel a kaldık daha modemin 40'i çıkmamıştı :hahaha: :D
5 yıl iimis bir önceki 3.5yil gitti sonra foss :D bunu alalı daha yeni 1 ay olmuştu fişini cekcen demesi kolay :D etrafı sel götürüyo korkudan civiclede cikamiom her ne kadar cai olmasada sıkıntı dan girim sanal aleme takiliyim dedim uzun surmedi nyse Tv'ye dewam :D
haftasonu grup toplantısı yapıcazda...onursoytamın aracının işleri varmıs onsuz bir meeting olmaz :D
yar şirindir geçilmiyor agalar ben gelemeyebilirim..