bir kcann:D gulleci :D
Printable View
bir kcann:D gulleci :D
bende gelebilirmiyimmmm:D
tmm hemem erdinç agayıda satalıum ozamana oda bi typer yada vtek alır kanımca :D
otoviraj ekibide gelir...
arkadaslar gelebilirmiyim demeyin aklma gelenleri yazdım tabiiki herkez gelebilir :)
manavgat kemerden herkezi bekleriz ***** sezon kapandı... :)
Cumatesi hava açık gözüküyor gündüzden herkes arabalarını yikatir :D aksam üzeri evren'de buluşur sohbet muhabbet sonra foto çekimi go kart fln yaparız :D
tmm abilerim evrendemi buluşcaz
306gti kardeşler puashduash efe süpersin:D
efe 1 numaralı dostunu unutmussun olm okadar aksıyon yasadın adamla ısmını bıle yazmamıssın ayıp sana. dobişik kankalar bulutla sen mutlaka bulusun
uugurbora ve saz ekibi :D
rüzgarın oglu BULUT efendi
burdur tayfası :)
dmg murat :D yada guvmurat :D
hadi bakalım kışa merhaba toplantısı olsun bu heheh:D
pazar günü drag yokmu cok gezmiyelim tee kumlucaya gidilcek :)
hava durumuna baglı aslında herşey ama...kumlucada büyük ihtimal yagmur olur diye düşünüyorum :)
lan efe adanalı-R eklemedın mı ayıp sana..:hahaha::hahaha:
Günü kararlaştıralaım cumartesi mi olacak ne gün ve nerde saat kaçta toplanılacak? sımdıden bellı olursa herkes kendısını işlerini ayarlar sıkıntı olmaz..
geleneği bozmayalım.cumartesi saat 8 9 gibi evren iyidir
böyle giderse hava şartlarından dolayı hafta sonu yapılacak organizasyon suya düşer gibime geliyo:(
bnce hafta sonu açar abi ya antalya havasına belli olmuyo ama :/
Şansımıza Cuma ya kadar yağışlı Cumartesi Gunesli Pazar yağışlı No problem :D organizasyon geçerli ;)
sen inanıyomusun mert o hava durumu dalgasına ?? antalyadamı buyudun sen ?
edit: http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=1 ben güneşli gün göremedim..
Arkadaşlar %90 ihitmalle full yağşlı ilçler açık sadece Cumartesi ,pazar...
25 ınde tatıl ıcın antalya gelıcem, son hava sartlarından dolayı tırsmaya başladık :D otomobıller suyun ıcınde kalırsa dıye :D....... :D:D:D
böyle hava içini döküyor.sonra 2 gün günlük güneşlik
Antalya'da hava bı anda Açar bı anda bozar belli olmaz ben hep iphone un kendinde olduğu için yahoo dan bakıyorum ve meteorolojinin tutturamadigini gördüm ama tel umda su ana kadar hiç yanlış çıkmadı 1 yıldır..
weather.com