abiler hepinizi selamlarımı sunuyorum

diger baslıga giderken yazmısdım ben kısa donem degil 15 ay askerim ama sonucda askerim bu gun yemin törenimiz vardı 1 ayı doldurduk ve 2 günlügüne sivilim evci cıkdım acemilige 40 gün daha devam
manisa alaşehir egitim alay komutanlıgı inzibat ve trafik egitim taburundan herkeze selam
GELMEYin kaçınnn

adamı burda mokokokokoko hayatımdan bıkdım

hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin

cok fena kıl oluyolar size

en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama

genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler

yeminle daha geçen gün alayda bi tane şahin gördüm külüstür bi şey gobek atdım allaha duva etdim sivil bir şey gördüm sivil bi araç gordum

oda bizim kantincinin arabasıymıs nereye baksam yesil her sey saatinde herseyde disiplin var her gün saat 5 de kalk postalları giy egitim yap bıkdım daraldım artık sy yemin toreni olmasaydı yeminle firar edicekdim artık

acaba dagıtım nereye cıkcak ankaranın adamı genelde burdan kıbrısa gidiyo diyo hangi usta askere sorsam

40 gün daha sabır sonra inzibatım anca üst devrelerim beni yer oda 90 /1 ler gelene kadar ondan sorada rahatım