User Tag List

Sayfa 19/26 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
482 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı barutçu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla merak çok iyi değildir. Sen kimsinki benim soy adımla dalga geçiyosun?
    Nick'in yanında bu soyadımdır yazmıyo

Topçu Birliğinde Barutçu olarak görev yapmak bir asker için sence seviyesiz bir işmiki sen bunu dalga geçmek olarak algılıyosun ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nick'in yanında bu soyadımdır yazmıyo

Topçu Birliğinde Barutçu olarak görev yapmak bir asker için sence seviyesiz bir işmiki sen bunu dalga geçmek olarak algılıyosun ?
    Önemli olan topçu birliği vs. değil. Konularıda başka yere çekmene gerek yok. Zaten öyle bir görevde yok TSK'da. Baştaki yazdığının yanına "Nick'in yanında bu soyadımdır yazmıyo " sonuna kusura bakma bilmiyordum. Yazarsın olur biter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Önemli olan topçu birliği vs. değil. Konularıda başka yere çekmene gerek yok. Zaten öyle bir görevde yok TSK'da. Baştaki yazdığının yanına "Nick'in yanında bu soyadımdır yazmıyo " sonuna kusura bakma bilmiyordum. Yazarsın olur biter.
    Ben sana hakaret etmedim bu yüzden kusura bakma yazma gereği duymadım.Sen askerliğin verdiği psikoloji ile bence cengaver modunda yazdığın şeylerin farkına varamadın neyse.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana hakaret etmedim bu yüzden kusura bakma yazma gereği duymadım.Sen askerliğin verdiği psikoloji ile bence cengaver modunda yazdığın şeylerin farkına varamadın neyse.
    Ya anlatamıyorum herhalde. Ben cengaver mod on yapıp bişey yazmam. Benim yaptığım yerde böyle. Geri sayfalara bakarsanda benim yaptığım yerde yapmış olan ark. yazısınıda okuyabilirsin. Uzun Dönem olan ark. yaşadıklarını yazmış. Bende ondan "alıntı" yaparak kendi yaşadıklarımı yazdım. Ki hangi k/d'e sorarsan sor amasya'da yapmış olan. Bu böyledir diecek. Diğer yerleri bilmem yazdım dediğim gibi. Ark. yazısına bi daha bakarsan "K/D lere burada poşet derler getir götür işi yaptırırlar, kimsede sevmez takmaz" tarzında yazmış. Durum o değil, anlayabildin mi?

Ben durumu açıklıyorum sana göre cengaverce, sen kalkmış benim soyadımı TSK'da vs.. de olmayan bir göreve saçma sapan bir yere bağlıyorsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tamam kardeşim bitti artık askerlik relax

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    barutçu sen acemi birliğinde eğitim cavuşu olarakmı yaptın öyle ise acemi askerilerin ağzı alışması için komutanımın dedirtiyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı:
    serkan6606´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
    hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin cok fena kıl oluyolar size en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler

barutçu:
    Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.

Konu burdan çıkıyor anlatabildim mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı:
    serkan6606´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
    hele poşet olarak yani sizin tabirinizle (( siz = sivil insanlar )) kısa dönem asker olarak gelmeyin cok fena kıl oluyolar size en ufak hatanızda tutanagı dayıyolar carsınız kitleniyo felan gerci en fazla ama genelde usta askerlerle hep kavga ediyo burdaki kısa dönemler

barutçu:
    Senin askerlik yaptığın yerde öyle olabilir. Ama burada K.Dlerin %95'ine komutanım demek zorunda senin tertiplerin. İsterse demesin, denemesi bedava. Rütbe farkı var herşeyden önce. Onun dışında sevmiyor die bişey yok tek fark "zoruna gitmesi" ama "zoruna gidenin borusuna gitsin" Yani anlayacağın herkes kendi parkurunda yarışsın.

Konu burdan çıkıyor anlatabildim mi?
    Bak bold olarak yazdığım kısımlar bence hoş şeyler değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    barutçu sen acemi birliğinde eğitim cavuşu olarakmı yaptın öyle ise acemi askerilerin ağzı alışması için komutanımın dedirtiyorlar
    Hayır dostum biz acemi asker hiç görmedik acemiliğimizde. Uzman Adayları ile yaptık acemiliğimizi. Ondan sonra %95imiz eğitim çavuşu oldu. Ha ben bunları yazıyorum ama ben eğitim çavuşu değildim. Yani %5lik kısımdayım ben. Ben Alay karargahtaydım. Alay komutanı habercisiydim. Ben sadece durumu açıkladım.
    Askerin ağzı alışsın die değil kesinlikle. Orada uzman'dan bile daha rütbeli bir konumda oluyorsun yeri geldiğinde. Çünkü takımın sorumluluğu tamamen senin üstünde. Yani bu eksisozluk vs... bakarsanız K/D'nin yapabileceği en kötü görev "eğitim çavuşu olmaktır" tarzındakı yazıları okuyabilirsiniz. Bu kadar arkadaşım vs... orada binlerce sıkıntı çektikten sonra burada hiçbişeyden habersiz insanların "yok poşet derler takmazlar" demesi insanın ağırına gidiyor.
    Anlatabildim mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak bold olarak yazdığım kısımlar bence hoş şeyler değil
    "zoruna gidenin borusuna gitsin" askerliğini yapmış herkes bunu bilir. Bunun ardından bi de kahkaha patlatırsın. Bunu kendi döneminde (izin kullanmış, kullanmamış vs..) sana diebilir. Ve gülersin sende sonuçta sana borusu vardır. Tamamen askerlik luagtından bir kelimedir.

evet gerçekten denemesi bedavaydı orada. Arkadaş bahsetmiş ya çarşısını kitliyorlar K/Dlerin vs... die. Orada erin çarşıya çift çıkacağına ya da çıkamayacağına eğitim çavuşu yani K/D karar verir. Ya da kavga ederken gördü, ya da bir saygısızlığını gördü. Direk olarak üst komt. bildirir (uzman değil genelde teğmen veya üst teğmen) o da 8-11 gün arası disko vs.. tarzında suçlara tabidir...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş K/Dleri kimse sevmez zaten kimsede takmaz yazmış. Onun yaptığı yerde öyle olabilir. Ama benim yaptığım yer acemi yetiştirme yeri ve diğer yapan ark. da bahsettiği gibi durum böyle. K/D'ler direk olarak çavuş kadrosuna gelirler. Yani direk olarak çavuş olurlar, normal erlerde er olarak yaşamını sürdürürler.

"Komutanım" diyince kimsenin biyerleride kalkmaz bişeyde olmaz. Zaten tatmin olacak birşey yok, tatmin olmak istesem astek olarak yapardım askerliğimi o yüzden rahat ol. Ayrıca askerliğe kendimi fazla kaptırmama gerek yok. Askerlik gelip geçici bir görevdir. Sivil hayattaki işlerim beni yeterince tatmin ediyor. Sivil hayat'da birşey olamamış insanlar oraya gidince kendini birşey sanıyor, sinir olduğum nokta bu. Herkesin dilinde bi K/D. Bırakın arkadaşım K/D'leri artık. Al ben geldim paşalar gibi evimdeyim. Zoruna gidenler daha 300 sayıyor orada
    Konuya bakıp cevap veriyim diye özel mesaj atan da yeni görüyorum.

Ben rahatım, sen bi yavas gel de.

Sende bir rahatsızlık var ama, normal hayata adapte olamamıssın daha hala kd herkesin dilinde, bırakın cart curt sacmaladıgına göre...

Ben 7 sene önce gördüm o mevzuları, catısmada kd askerin hayatını kurtaran uzun dönem asker de gördüm.

Zoruna gidenler 300 sayıyormus, lafa bak!

Aslanlar gibi vatani görevlerini yapıyorlar, gurur duyacagına sacma sapan konusuyorsun.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://ilan.memurlar.net/ilan/8462/

sözleşmeli subay olmak isteyen arkadaşlar düşünebilir.
    Failure is not an option.

BarışArdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kd eğitim çavuşuydum.komutanım demeyen yoktu.bunun amacı acemileri rütbelilere karşı alıştırmak.herzaman çvşları gördüğü için rütbelilere yanlış davranmasın diye eğitmek.

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    refakatcı olarak ıstanbuldayım ne guzel sey bu askerlık
    @MUGENPOWER

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noluor burda

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben uzun donemlerle kısa dönemlerın cok ıyı anlaştıgını gordum nobette hep hocam yada abı derlerdı bıze hıc bızamanda ne ezdık uzun dönemlerı nede onların uzun donem yapmasıyla ılgılı agır seyler ettık hep moral verdık bıtıcek bıtıcek aslanım dıye ve cok huzurlu gecırdım yerı geldı destek verdık yerı geldı bızden hep akıl aldılar bırlık ıcındeydık ama bu bızım taburumuz için gecerlıdyı dıger bölgelerı bılemem
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uun donemler olmadan kısa donemlerın askerlıgı bıtmez suan askerde bnm en ıyı arklarım uzun donemler
    @murro

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dıyarbakırda yapıorum 8. ana ussunde burda ınanılmaz devrecılık ve sıracılık var ama kısa donemlere abi fln dıorlar dıkkatlı konusuorlar.ii cocuklar var aralarında.

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her alayda farklı kurallar vardır bu bizim alayda boyle baska yerde farklıdır mesal bizim burası egitim alayı 2 tabur var trafik inzibat taburu ve ulastırma personel taburu her 2 taburdada kadro asker az kd ler 330 lar az sayıda var sanırsam 329 lar 1.5 hafta once gitti gelen 331 lere acemisi ustası kimse komutanım cekmiyo biz saten 329 larada komutanım demiyoduk :P bide sunuda soyleyim 329 lardan birisi bizde degil ama baska takımda birine tokat atmıs atacagına pişman olmus askerligini son 3 haftasını revirde geçirdi ve tutanaklarla ugrasdı bazısı takıyo bazısı takmıyo ben komutanım desem de demesemde bi şey olmuyo bide kısa dönemler direk çavus kadrosuna girmiyo ilk 2 yada 3 ay onbaşı oluyolar yemin töreni bitti su 70 gunluk acemilik bitsede kurtulsak yaw nereye baksam gozumde kıbrısı hayal ediyorum takım komutanımız bide ankaradan geliyosan kutukde oraysa kurtulma sansın yok direk kıbrıstasın diyo inş hayrlısıyla bityer 70 gün son 2 hafta bu haftayı sayma son hafta burdaki kısa dönemlerle hep olay cıkıyo sebebini ben anlamıyorum beni baglamaz walla kademeyede atmısım kendimi kimseyi tınlamıyorum bi tane land verdiler 6 kişiyz komple baskıyı felan sıyırmıs onu sökdük acemilik byle geçdi :d ne bicim inzibatım yaa adam yok diye acemi adamı kademeye alıyolar oglene kadar sürün öglenden sonra kademeye neymiş temel muharebeymiş hava taruzuymus 10 metre aralıklarla yatıp tam sper almaymıs lan akın var mantık var bi savas olsa hava taruzu olsa bi bomba yollasa ucagın biri yaşama sansımız sıfır bu resmen eziyet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)