Sana özel tek bir fırsat ayarlarım madem bukadar kaçırdın kendini toparladığında mail atarsan bana ne yapabileceğime bakarım.
Printable View
Valla bende almaya çok yatkınım ama ufak tefek çözülmesi gereken sorunlar var.. ileri ki etaplardan inşallah... Bu arada Allah bol kazanç versin ;)
Emre Cumartesi Pazar ordamısın sen. Büyükçekmecedeyim gelip bi inceleyeyim innovia ilk kurulduğunda gelmiştik uzun zaman oldu.
Bu fırsat varken girelim borç harç ev evdir.
özgürle mi evlendin
Stüdyo daireler 33m2 tek odadır daire ye girersiniz içinde mutfak ve salon vardır yatak odası genelde gizli yatak dediğimiz gömme yatak kullanılır duvardan aşağı iner örnek bildiğiniz otel odası gibidir aslında.
1+1 ler daha kullanışlıdır. Girişte salon mutfak vardır +1 olarakta yatak odası mevcuttur.
Aralarında 11m2 fark vardır yani bir oda.
gülüm en iyisi gelip görmek stüdyo bizi bozar 1+1 mantıklı bitmiş projelerinizde varsa bize uyan ona bakarız yoksada 3. etaptan bişi alalım borçsuz mal sahibi olunmuyo bu devirde para biriktirmek falan hikaye kısmet olursa cumartesi günü ordayız sen oralardamısın
Bitmiş olan projelerden elimizde olan dairelerimiz var az miktarda onları iş karşılığı kullanıp eritiyoruz illaki ordan istersen ayarlarım fakat hemen teslimlerin fiyatı yüksek 1+1 ler 170-245 arası 2+1 ler 240-285 3+1 270-370 arası fiyatları var.
Tamam konuşalım irtibata geçip orda buluşuruz kısmetse.
ahahaha muhabbette bak yaa ahahahah yarıldım:D
Bu fiyatlandırma ne zamana kadar geçerli acaba?
alternatif ödeme seçeneği mevcutmu mesela peşinatı düşürüp ara ödeme ve taksitleri artırabilirmiyiz
kat planı görebilirmiyiz ? websitesinde dolaştım ancak bulamadım